Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Aparthotel Adagio Access Marseille Saint Charles 3-sterren

23, Rue Honnorat, 13003 Marseille, Frankrijk

#122 van de 244 vakantiewoningen in Marseille

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1476 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    7,1
    gewoon even slapen voordat we trein om 8 uur nemen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht

    Dat er geen ijsblokjes bakje in de vriezer is. Dat er geen 'hot-water perculator' aanwezig is en geen koffie- en theezakjes aanwezig zijn zoals bv in andere "Aparthotels" bv in Barcelona

    Dicht bij het station en ruimte om in het keukentje wat te eten

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    5,4
    Voldeed niet aan de omschrijving op de site van Booking.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een Studio geboekt. Bij de foto's wordt zitje getoond maar deze foto bleek niet bij de studio te horen. De receptioniste liet merken hier al eerder klachten over gehad te hebben en gaf de schuld aan Booking. Dit ook aan Booking gemeld en tot twee keer toe een niet relevante reactie ontvangen. Geluidsoverlast van het station Ligt in een minder goede buurt

    Op loopafstand van het station en de oude haven.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    7,5
    Comfortabel hotel vlakbij het station. Dat laatste betekent dus geen langdurig gezeul met koffers.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten

    Het is een groot hotel. Het personeel aan de balie is vooral zakelijk ingesteld. Maar enfin, zakelijk was in dit geval niet onvriendelijk.

    Een groot hotel met comfortabele, vrijwel geluiddichte kamer en badkamer en een keukentje. Airco. Uitgebreid ontbijt met lekkere producten om uit te kiezen. Goed bed. Ik voelde me zeer ontspannen in het hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    4,6
    Ok als tussenstop (mede door de afgesloten parking), maar deze accomodatie kies ik niet opnieuw!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kraan in badkamer los, douchestang was zo goed als stuk ... er dienen duidelijk wat herstellingen te worden uitgevoerd. Zowel bij het inchecken als bij het uitchecken zat er telkens een vriendelijke, behulpzame medewerker aan het onthaal. Echter in de avond zat er aan de balie een héle norse, onvriendelijke man. Die man deed zijn job duidelijk niet graag ... Ik zal in de toekomst deze accommodatie niet meer opnieuw kiezen.

    Geen luxe of overdreven comfort, maar wij boekten deze kamer als tussenstop (slapen en doorreizen) dus min of meer ok. De afgesloten parking is een pluspunt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    8,3
    Prima dichtbij (300 m) het station Saint Sharles.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht

    Dat er geen watercooker was (theedrinkeres)??

    Het keukentje met koelkast en vriezertje ( als je niet naar een restaurant gaat kun jezelf iets eenvoudigs maken)

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    9,2
    Locatie/kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Locatie/kamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    5,8
    Was dicht bij vervoer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was voor de rest niets te doen er was geen tuin of zo

    Was dicht bij vervoer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    10
    top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt

    ontbijt kon veel beter

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    6,7
    Dat het naast het station lag.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het naast het station lag. Stond er niet bij en dat vonden we wel heel vervelend.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,1
    Apartementen aan de voorzijde van het gebouw zijn niet zo...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Apartementen aan de voorzijde van het gebouw zijn niet zo geluidsdicht. Dus wordt men iedere morgen gewekt door de omroeper van het station rond 5u.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    7,9
    Efficiënte plek voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht

    Ondanks gevraagd te hebben om 2 bedden kregen we één bed

    De locatie is dicht bij het station, ideaal als je de vroege trein moet halen of laat aankomt

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    4,6
    We hadden een kamer voor 4 personen, maar er waren 3 bedden...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    We hadden een kamer voor 4 personen, maar er waren 3 bedden opgemaakt en geen bedlinnen en dekbed voor het 4e bed (bank!). Volgens de receptionist moest dat er allemaal zijn, maar was er niet. Na aandringen spullen gekregen en bed opgemaakt door ons zelf. Ook de handdoeken in de badkamer waren voor slechts 2 personen beschikbaar (2 kleine handoekjes en 2 badhandoeken).

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    7,1
    brandalarm in keuken zonder afzuigsysteem.
    • Vakantiereis
    • Stel

    brandalarm in keuken zonder afzuigsysteem.. 15€ moeten betalen per keer dat we nieuwe handdoeken willen ...

  • Beoordeeld op: 23 februari 2015

    5,4
    bed, locatie, parkeergarage
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Lawaai van buiten: raam open voor frisse lucht was niet mogelijk(stationslawaai), karig ontbijt, summier uitgeruste keuken

    bed, locatie, parkeergarage

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: