Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Agora Saint Germain 3-sterren

42, Rue des Bernardins, 5e Arrondissement, 75005 Parijs, Frankrijk

#634 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1523 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 74

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    7,5
    Goed ontbijt en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De metro was duidelijk hoorbaar in de kamer. Gelukkig rijdt deze 's nachts niet. Erg smalle bedden voor met twee.

    Goed ontbijt en vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    8,3
    Door de ligging en de prijs-kwaliteit een aan te raden hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    In onze kamer kon je duidelijk de buren horen. De kamers zijn van binnenuit akoestisch niet zo goed geïsoleerd. Problematisch was het evenwel niet.

    Goed en rustig gelegen hotel, dichtbij Notre Dame. De vele restaurants van St Germain des Pres en de Quartier Latin zijn te voet goed bereikbaar. Metrohalte dichtbij. Ontbijt is naar Parijse normen uitgebreid en goed. Personeel zeer vriendelijk.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    2,5
    Afschuwelijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer (1 of 2 bedden) met bad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Totaal niets beviel me. We hebben 3 dagen geboekt bij dit hotel. We hebben na dag 1 al uitgecheckt , verschrikkelijk hotel!! Er zat op de wc bril nog urine van de personen die voor ons in het hotel zaten. Het bad (waar ik extra voor betaald heb) past net een klein kind in.. Super klein bad.. De kamer zelf was super klein we konden nauwelijks met zn tweeen fatsoenlijk door de kamer lopen. Slechte roomservice , 1 zeeppompje hing aan de muur daar kon je het mee doen. Sochtends hoorden we het hele hotel praten , totaal niet geluidsdicht. Je word sochtends gewekt door een gigantisch harde bel van de kerk die tegenover het hotel staat. Personeel spreekt niet eens Engels en is niet vriendelijk. Je stapt in een lift van 1 bij 1 meter en denkt dat je elk moment neer kan vallen, er was geen andere optie als je zo hoog zit met veel koffers.. Die trappen waren al helemaal niks. Kortom mensen 2 keer nadenken als je dit hotel boekt! Verschrikkelijk! Werd ons verteld tegen een meer prijs van 36 euro per dag kan je parkeren, we komen er snachts aan... Je raad het al, balie medewerker van het hotel zei ja zoek maar in de buurt waar je kan parkeren!! Stonden we dan 2 km verder op met al onze koffers , terug lopen naar het hotel .. verschrikkelijk. Als we weggingen vroeg de balie Medewerker waarom ik een tas meenam met kleren naar buiten???? Ligt het aan mij of gaat dat hem niks aan!! (Dat waren me reserve kleren die in de auto mochten blijven) ik boek hier noooooit meer. Het lijkt zoveel mooier als dat het eruit ziet en verteld word.

    De televisie was oké en beschikt over een Netflix account

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    8,3
    Goede basis faciliteiten op een uitstekende locatie!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De temperatuur in de kamer was slecht te regelen, het was erg warm en we konden geen raam openzetten, omdat de kamer aan een klein binnenplaatsje op de begane grond grensde. Ook geen uitzicht dus. Er loopt een metrolijn onder het hotel, dus die hoor je wel met regelmaat. (tip al met al: kamer op een verdieping vragen). Als je het licht uit doet doen de stopcontacten het ook niet meer. Tijdens je slaap telefoon opladen gaat dus niet.

    De locatie is geweldig!! Notre Dame, Boulevard St Germain, Jardin du Luxembourg, Pantheon... alles op loopafstand. Gezellige buurt, pinautomaat, supermarkt, heel veel eetzaakjes en bakker om de hoek. Mensen van het hotel zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Kinderen helemaal blij met de gratis Wifi. Bedden heb ik een stuk slechter gehad in Parijs. Ontbijt is basic, maar prima en tot half 11 beschikbaar, dus redelijk uitslapen kan ook. Bagage mag nog een dagje blijven staan als je pas 's avonds weg wil. Las net dat er ook een tuin bij het hotel zou zitten, die heb ik nooit gezien en daar ben ik ook niet op gewezen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2016

    9,2
    Top hotel voor een weekendje Parijs.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor de 2e keer in dit hotel overnacht, kamers zijn erg netjes en schoon. Hotel ligt op een perfecte locatie, 5 minuten lopen naar de Notre Dam en 5 minuten lopen naar het metrostation.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    7,5
    goed
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer (1 of 2 bedden) met bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was tv en wifi voorzien op de kamer maar geen van beiden werkte.

    Betrof een b&b maar alles was voorzien. Het effectief verblijf in het hotel werd beperkt tot de overnachting en het ontbijt.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    7,5
    positieve ervaring
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    instelling voor de kamertemperatuur niet duidelijk zodat je die niet kon regelen

    Lekker ontbijt, hoewel kleine kamer en badkamer toch alles voorhanden. Goede ligging, dicht bij parkeergelegenheid

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    9,6
    Een mooi hotel op een goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zaten op de 6e verdieping, in geval van brand is er maar 1 smalle trap in het hotel waar iedereen door naar buiten moet. Een brandtrap buiten zou beter zijn.

    Mooie locatie vlak bij metro. Veel restaurantjes en boulangerie dichtbij. Supermarkt tegenover hotel. Kleine kamer maar alles aanwezig inclusief koffie/thee faciliteiten. Ruime badkamer. Goede bedden. Alles zeer schoon. Bagage kon worden bewaard. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    6,3
    Efficientie van receptioniste
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nogal klein en verouderd ook behang en gordijnen niet fris

    Efficientie van receptioniste

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    6,3
    ontbijt was in orde, ligging ideaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    kleine kamers,

    ontbijt was in orde, ligging ideaal

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    7,9
    Perfect 👍
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lokatie super Badkamer goed en zeer schoon Personeel heel vriendelijk en bed zeer comfortabel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    10
    Alles was prima, locatie hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was prima, locatie hotel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    10
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje kleine kamer

    Locatie en prijs kwaliteit

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    9,6
    Gewoon goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had gehoopt op een bar / lounge

    Gewoon zeer netjes voor een goede prijs

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    6,3
    De locatie en de prijs kwaliteit verhouding.
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie en de prijs kwaliteit verhouding.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    8,3
    Hele fijne accommodatie. In het midden van Parijs. We waren hier 3 dagen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Bad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed op de boven verdieping maakte veel lawaai.

    De ligging is perfect.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    8,3
    Vriendelijk personeel, locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 januari 2018

    8,3
    Was onze tweede verblijf in dit hotel - goede ligging, kamers vallen best mee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer (1 of 2 bedden) met bad
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer gekozen aan straatkant, kijken niet graag op blinde muren. Dat geeft wel ochtendlawaai (vuilnisophaling, verkeer...)

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    8,3
    Fijn hotel voor bezoek aan parijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Goed ontbijt. Nette kamers.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    10
    Top locatie, schoon en netjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer (1 of 2 bedden) met bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lang wachten op de lift. Kleine lift.

    Perfect centraal gelegen. Netjes en schoon. Lekker geslapen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    8,3
    aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    ontbijt ok zeer goed bed perfecte ligging

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    10
    Perfecte uitvalsbasis in een mooie buurt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super ligging, heel nette kamers, stil. Parkeergarage dichtbij.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    8,0
    Matras was te zacht en bed te klein
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Matras was te zacht en bed te klein Matras kon ik niet vooraf weten maar het kleine bed is eigen inschattingsfout

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    8,3
    Prima hotel van waaruit St. Germain, de Iles en de Marais verkend kunnen worden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Bij drukte bij het ontbijt werd onvoldoende gelet op de bevoorrading.

    De uitstekende ligging van het hotel vlakbij het centrum en de Seine.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    9,2
    Goede ligging thv notre dame leuke kamer, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lift was verouderd en enorm traag, als je dan zoals mijn echtgenote liftvrees hebt..

    Goede ligging thv notre dame leuke kamer, goed ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    8,3
    Prachtige locatie nabij alles wat Parijs te heeft !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Raam met uitzicht ipv patio

    Prachtige locatie nabij alles wat Parijs te heeft !

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    6,3
    Kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer (1 of 2 bedden) met bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstand oude centrum

    Kamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    9,6
    Uitstekende locatie, prettig hotel, goede prijs-kwaliteit, plezierig personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer (1 of 2 bedden) met bad
    • Verbleef 3 nachten

    Wat ons betreft geen aanmerkingen

    Kamer was heel comfortabel, schoon en de temperatuur was uitstekend te regelen. Goede bedden

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    7,5
    ontbijt en bediening was uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer (1 of 2 bedden) met bad
    • Verbleef 5 nachten

    te kleine kamer, maar dat is vrijwel niet te voorkomen in parijs

    ontbijt en bediening was uitstekend

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 februari 2017

    9,2
    Een erg plezierig verblijf
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De centrale locatie is waarschijnlijk het grootste pluspunt.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    9,6
    Zeer centrale ligging;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer centrale ligging; goede prijs-kwaliteitverhouding. Goed ontbijt.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    6,7
    De locatie en het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden hadden iets groter mogen zijn

    De locatie en het ontbijt

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    10
    Leuk hotel met perfecte ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ??

    Leuk hotel met perfecte ligging

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    8,3
    De ligging en het bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer (1 of 2 bedden) met bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging en het bed

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    7,5
    Ontbijt zeer matig
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer (1 of 2 bedden) met bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt zeer matig

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 17 november 2016

    9,2
    Zeer plezierige plek om te overnachten in een heerlijke omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Comfort

    Locatie en behulpzaamheid personeel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 november 2016

    7,5
    Prijs-kwaliteit ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer (1 of 2 bedden) met bad
    • Verbleef 1 nacht

    Op foto leek de luxe kamer veel groter dan werkelijk

    Op wandelafstand van de Notre Dame en opstapplaats van de l'Open Tourbus

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    8,8
    Prima hotel, aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht vanuit de kamer

    Locatie is perfect

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    7,9
    Voor nederlandse begrippen wat kleine kamers maar wel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kamers hebben een kluisje maar die zijn heel Klein. Je kunt er een paspoort in kwijt en niet veel meer.

    Voor nederlandse begrippen wat kleine kamers maar wel compleet. Wij waren erg tevreden vooral gezien de locatie op wen paar honderd meter van de Notre Dame.

  • Beoordeeld op: 25 april 2016

    5,8
    Het bed lag prima!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ze waren bezig met renoveren, de vloer was overal bedekt met plastic, het was stoffig, ze gingen om 6u 's ochtends weer lekker verder met herrie maken, de kamers zijn onwijs klein, hotel is prima als je er alleen komt om te slapen, wat in bijna elk geval denk ik wel zo is.

    Het bed lag prima!

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    7,1
    Locatie was super, ontbijt was goed!
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was gedateerd, met name de badkamer. De kraan van het bad hing los. Er was wel schoongemaakt, maar er waren wat vieze randjes aan het bad.

    Locatie was super, ontbijt was goed! Het personeel spreekt prima Engels. Prima hotel om alleen te slapen en te ontbijten (de rest van de dag waren wij in de stad). De gratis WiFi verbinding werkte super!

  • Beoordeeld op: 19 december 2015

    8,3
    Hotel op 2 minuten lopen van de metro.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel op 2 minuten lopen van de metro. Kamer (107) niet groot maar bed, kast en buro met stoel aanwezig. Bed was prima! Badkamer ruim t.o.v. de kamer. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Ontbijtbuffet (11 euro p.p.) bestond uit koffie/thee/sap, croissants, stokbrood, chocoladebroodjes en diverse zoete en hartige belegsoorten. Ook scrambled ei op te scheppen. In ieder geval ruim beter dan ontbijt "buiten de deur". Dan krijg je voor dezelfde prijs alleen koffie, sap en een croissant met boter.

  • Beoordeeld op: 26 november 2015

    5,0
    de ligging
    • Zakenreis
    • Stel

    Ze houden een actie: ontbijt inbegrepen voor 2 personen en we moeten bij afrekening toch ontbijt voor 1 persoon betalen, met papieren op tafel was dit niet regelbaar. In minibar zat geen wijn, op kaart staat champagne, bleek niet mogelijk bij vraag aan de receptie.

    de ligging

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    8,3
    Aardig personeel, prima locatie en schone kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er was regelmatig (heel kort) het geluid van een trein te horen, maar het was in de verte en niet erg hard. Bed had iets groter gemogen, maar wij zijn ook erg lang.

    Aardig personeel, prima locatie en schone kamer.

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2015

    7,1
    De locatie is goed, de inrichting van de kamers sfeervol,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De muggen op de slaapkamer en de niet werkende airco.

    De locatie is goed, de inrichting van de kamers sfeervol, schone badkamer, fijn dat er een klein balkon op de kamer is. Koffie faciliteiten op de kamer zijn ook aanwezig.

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    7,9
    De locatie is fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel

    We keken uit op de binnenkoer en aangezien we op de benedenverdieping verbleven, keek je vanuit de lobby recht onze kamer binnen.

    De locatie is fantastisch! Echt dé plek om Parijs te ontdekken. Kleine comfortabele en propere kamers.

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    7,9
    Perfecte ligging ten opzichte van alle bezienswaardigheden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Perfecte ligging ten opzichte van alle bezienswaardigheden. Notre Dame op slechts 4 minute lopen. Prima ontbijt. Nachtportier die goede restaurant suggesties heeft.

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    7,9
    Het personeel was zeer vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamers zijn zeer klein. Dit was zeker te merken in de kleine badkamer met zeer klein bad (waar je met moeite kunt in liggen).

    Het personeel was zeer vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    8,3
    Het was heerlijk slapen in bedden met geen te harde matras...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kamer voor ons twee was vrij klein, maar het stoorde ons niet echt omdat we toch de hele dag op pad waren.

    Het was heerlijk slapen in bedden met geen te harde matras en satijnen lakens en kussenslopen.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    4,6
    Niet al te veel lawaai (goede geluidsisolatie)
    • Vakantiereis
    • Stel

    Piepkleine kamer, zeer matige matras, een lift zo klein als een keukenkast (net voldoende plaats voor 2 personen tegen elkaar aangedrukt.

    Niet al te veel lawaai (goede geluidsisolatie)

  • Beoordeeld op: 18 mei 2015

    8,8
    Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Maar één Engelstalige zender op TV (BBC World) met bovendien een heel slecht beeld (in tegenstelling tot de vele Franstalige zenders).

    Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Geweldige locatie.

  • Beoordeeld op: 12 februari 2015

    9,2
    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. mooie en propere kamer met al het noodzakelijke voorhanden. Ontbijt zeker voldoende keuze. Zeer goed gelegen. Aan te raden.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    9,6
    Ligging midden in Parijs en het quarter Latin.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Ligging midden in Parijs en het quarter Latin.

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    7,9
    Goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    7,1
    locatie,
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was matig Lift past maar 2 mensen per keer

    locatie,

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    7,9
    Het ontbijt is prima en de kamers ook.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets

    Het ontbijt is prima en de kamers ook.

  • Beoordeeld op: 28 maart 2016

    9,6
    Leuk dat we met onze vrienden 2 kamers naast elkaar voa de...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Nvt

    Leuk dat we met onze vrienden 2 kamers naast elkaar voa de tussendoor konden openen. Gezellig maar ook privacy als we dat wilden :)

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    7,5
    De locatie en de schone kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kamer was wat klein voor 2 personen en het matras was te hard.

    De locatie en de schone kamer. Erg vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 17 maart 2016

    8,8
    Goed ontbijt en een zeer vriendelijke en hulpvaardige staf.
    • Vakantiereis
    • Stel

    nvt

    Goed ontbijt en een zeer vriendelijke en hulpvaardige staf.

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    4,6
    Kleine kamer, heel warm .
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    de netheid en kwaliteit van het bed

    Kleine kamer, heel warm .. twijfels over de netheid van het bed.

  • Beoordeeld op: 25 februari 2016

    8,3
    Mooie locatie, op loopafstand van de Notre-Dame
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer was erg warm

    Mooie locatie, op loopafstand van de Notre-Dame

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    10
    De lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    De lokatie

  • Beoordeeld op: 21 december 2015

    7,9
    Vriendelijk personeel.
    • Individuele reiziger

    Vriendelijk personeel. En goede bedden. Mijn kamer had ik liever aan de voorkant gehad misschien volgende keer

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    7,1
    de locatie is perfect
    • Vakantiereis
    • Groep

    kleine/smalle bedden en kleine kamers

    de locatie is perfect

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    8,8
    Erg vriendelijk en behulpzaam personeel, verder was de kamer...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Helemaal niks!

    Erg vriendelijk en behulpzaam personeel, verder was de kamer erg netjes en schoon!

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2015

    7,9
    De vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kamer was klein

    De vriendelijkheid

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    8,3
    Goede ligging voor toeristische plekken, horeca, winkels,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Nihil

    Goede ligging voor toeristische plekken, horeca, winkels, lopen langs Seine, rustige straat, aangenaam personeel en verzorgde kamers

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    9,6
    Super schoon hotel met fijne familiekamer en erg gastvrij...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Super schoon hotel met fijne familiekamer en erg gastvrij personeel in het centrum van Parijs vlakbij de NotreDam.

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    7,5
    ligging/prijs
    • Vakantiereis
    • Stel

    ligging/prijs

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    9,2
    Centrale ligging, zeer vriendelijk personeel, nette kamers!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen klachten of bemerkingen

    Centrale ligging, zeer vriendelijk personeel, nette kamers!

  • Beoordeeld op: 12 maart 2015

    8,3
    Locatie van hotel met prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bed, harde matras

    Locatie van hotel met prima ontbijt

  • Beoordeeld op: 20 januari 2015

    8,3
    alles was naar wens
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen min punten

    alles was naar wens

  • Beoordeeld op: 13 januari 2015

    6,7
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine lift Lekkende douchekop

    Locatie Schoon

  • Beoordeeld op: 1 januari 2015

    6,3
    een schoon hotel op een prima locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    prijs-kwaliteitverhouding vond ik matig, maar is in parijs waarschijnlijk overal zo

    een schoon hotel op een prima locatie

Er zijn ook 27 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 74

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Agora Saint Germain

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: