Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel Akena De Clermont 2-sterren

156 rue des Buttes, 60600 Agnetz, Frankrijk

#2 van de 2 hotels in Agnetz

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 401 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,1

  • Comfort

    6,5

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    8,3
    Op doorreis 3 maanden fietsvakantie dus overal maar één dag aanwezig.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor mijn verblijf eigenlijk niets

    Aardige behulpzame eigenaar en vrouw die neiden hun best deden om behulpzaam te zijn. Spraken beiden ook gied Engels

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,1
    Goede locatie voor ons doel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer had wat ruimer mogen zijn.

    Locatie voor stop over is goed en ook om vandaar bv. Compiegne te bezoeken. Fijne groene omgeving, vriendelijk personeel, geen probleem om een nacht te cancellen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,5
    .....
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik kwam 's nachts laat aan, en wilde graag uitslapen. Langs mijn kamer was 't magazijn voor schone lakens ,poetsmiddelen e.d., en de schoonmaakster maakte allemaal herrie, toen ik eigenlijk wilde slapen nog.Was jammer!Die kamer erlangs kunnen ze beter als laatste reserveren, vind ik.

    Prijs/kwaliteitverhouding

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    5,0
    goed voor als je snel iets zoekt en ook snel weer wegmoet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Als je 's avonds via het intikken van je code op het scherm te zien krijgt dat de code niet goed is en je voor een gesloten deur staat. Vervolgens na vier keer blijkt het wel te gaan. Dan krijg je de toegangskaart via de automaat, maar las je die door het apparaat aan de deur haalt, dan gebeurt er niks ( zo ook bij andere bezoekers) Dat moet je dan een keer of twintig doen, voordat de deur opengaat. Dat is bijna geen doen!

    Het parkeerterrein mooi gelegen en ruim. Kamers wel schoon.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    2,9
    niet prettig
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer vies. hotel erg gedateerd.

    niets

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    6,3
    prijs
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijtbuffet werd niet automatisch en regelmatig aangevuld,

    prijs

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    5,4
    Slecht hotel.verdiend echt geen 7 zoals aangegeven bij booming.com.erg teleurgesteld!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer muf en vies

    Parkeerplaats

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    6,7
    goed hotel voor 1 overnachting
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    systeem met toegangskaarten voor de kamers werkt niet goed, ook niet bij nachttoegang aan voordeur.

    de prijs verantwoordt de kwaliteit

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 mei 2016

    6,7
    Goed bed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Zeer kleine kamer, toilet niet schoon.

    Goed bed.

  • Beoordeeld op: 29 april 2016

    4,6
    Erg kleine kamer, onpraktisch.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg kleine kamer, onpraktisch. Ontbijt slecht.

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    7,5
    Vriendelijk onthaal
    • Stel

    Grootte van de badkamer (douche)

    Vriendelijk onthaal

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    7,9
    ligging
    • Vakantiereis
    • Groep

    ligging garage voor fietsen resto next door

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: