Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Montparnasse Alésia 3-sterren

147 ter, rue d'Alésia, 14e Arrondissement, 75014 Parijs, Frankrijk

#934 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1591 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    7,5
    Aardige ontvangst en net hotel nog niet zo lang geleden...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aardige ontvangst en net hotel nog niet zo lang geleden gerenoveerd. Ligt aan een drukke straat met winkels en supermarkten. Parkeren in één van de zijstraten is goed te doen. Kamers zijn licht gehorig.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    7,9
    Prima voor een nachtje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kleine badkuip. Ik had het hotel specifiek uitgekozen omdat er een bad aanwezig was. Deze was helaas echt heel erg klein en ondiep. Daarnaast was het onwijs gehorig op kamer 25.

    Ik vond het heel netjes en schoon. We zijn er maar 12 uur geweest omdat het alleen ging om slapen en douchen maar dat was prima.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    7,9
    Dik oké!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Doordat wij een deal online hebben kunnen sluiten, vond ik de prijs-kwaliteit wel rechtvaardig voor hetgeen ons werd aangeboden. Echter de uitgestalde prijzen daar aan de ontvangst vond ik wat aan de dure kant.

    Vrij standaard hotel, maar alles was wel in orde. Proper, verse handdoeken,... Op een deftige wandelafstand om de metro naar het centrum te nemen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    9,2
    Ideaal hotel voor citytrip.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Isolering kamer. Geluid van buren duidelijk in mijn kamer te horen.

    Propere kamer en badkamer. Ligging hotel: 5 min van metro.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    6,7
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    2,9
    Parkeer plaats
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeer plaats

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    7,9
    Goed gelegen.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Goed gelegen. Prima ontbijt, goede kamer en bedden.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    7,5
    Dit hotel is oké voor een verblijf in het (regenachtige) Parijs.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    De ligging van het hotel.

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    6,7
    Onze kamer was zeer ruim.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De vloerbedekking was gedateerd, en ik vond het een beetje muffig. Waar de kamer behoorlijk ruim was, was het bed maar 1,90m Het is geen hypermodern hotel waarbij de tussenmuren goed geisoleerd zijn, de tv van de buren kon je horen. Maar het was zeker niet zo dat de buren kon horen breien :)

    Onze kamer was zeer ruim. De badkamer was gewoon netjes. Algemene indruk: het hotel is niet bijzonder, maar wel gewoon prima

  • Beoordeeld op: 11 mei 2016

    5,4
    De locatie is geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Klantvriendelijkheid laat flink te wensen over. Zo stonden we voor het hotel voor een dichte deur en voelden we flink ontredderd terwijl het personeel dacht wat anders te gaan doen. Na 10 min. kwam een medewerker terug naar de bali om de deur te openen. De medewerker gaf ons geen enkele verontschuldiging of uitleg. Later viel het stroom op onze kamer uit omdat mijn vrouw gebruik maakte van het ingebouwde haardroger in de badkamer waar ik stond de douchen. Toen ik een medewerker hierop aansprak (terwijl mijn haren nog nat waren van het douchen) gaf hij geen antwoord, liep naar een kamer waar hij iets deed en zegt hij vervolgens op een narcastische wijze 'het gebeurt wel eens'. Informatie over het hotelregels kregen wij een dag later pas te horen. Zo ook informatie over een parkeerregeling bij een parkeergarage in de buurt (wat ons bijna 35 euro had gescheeld, want onze auto stond ergens anders). Ons matras was kei en kei hard, waardoor we beide nachten niet goed hebben geslapen. Het ontbijt viel de eerste dag tegen omdat het warm eten niet warm werd gehouden.

    De locatie is geweldig. Hartje Parijs en dicht bij de metro. Uitzicht was goed. Ontbijt was redelijk. TV deed het. De douche was fijn!

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    8,3
    Receptie was erg vriendelijk en behulpzaam en de locatie van...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Jammer dat er geen water/frisdrank automaat aanwezig is.

    Receptie was erg vriendelijk en behulpzaam en de locatie van 2 verschillende metrolijnen in de buurt.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    8,8
    Goede lokatie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Nvt

    Goede lokatie. Prijs was goed en het ontbijt prima.

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    7,1
    Prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wat kleine kamer, slechte wifi

    Prijs kwaliteit

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    7,5
    Kamer en de hygiene
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets

    Kamer en de hygiene

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    6,7
    gratis wifi en leuke buurt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    gratis wifi en leuke buurt. we konden de fietsen ook kwijt in de meeting room, dat was erg fijn na een fietsrit van Amsterdam naar Parijs.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    7,5
    Was erg schoon en netjes.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg gehorig. De wanden zijn erg dun waardoor je de buren erg goed kan horen

    Was erg schoon en netjes.

  • Beoordeeld op: 12 maart 2015

    8,8
    De vriendelijkheid van het personeel,
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Niets....

    De vriendelijkheid van het personeel, De hygiene

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Montparnasse Alésia

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: