Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Alexander 2-sterren

15 Bd G Clemenceau, 66000 Perpignan, Frankrijk

#29 van de 36 hotels in Perpignan

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 155 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    5,0
    Niks
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt Vieze kamer stank overal douche kop moet je vasthouden kleine wc . Via booking.com hebben wij de reservering gedaan en bevestiging uitgeprint op de blad stond dat het incl ontbijt was maar dat is niet zo !

    Niks

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    7,9
    perfect voor een tussenstop.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (5 Personen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ik had een parkeerplek voor de deur gevonden maar dat was een toevalstreffer... parkeren kan ook verderop in een beveiligde parkeergarage.

    kamers waren redelijk ruim en schoon. ik neem altijd een eigen kussen mee waardoor ik goed heb kunnen uitrusten om de volgende dag door te kunnen rijden naar zuid spanje. aan de overkant kan je pizza's halen tot laat in de avonduren. bakkerij zit 40 meter verderop en naast het hotel heb je een cafe, avondeten en ontbijt is geen probleem.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    5,8
    Airco stuk en maar in 1 kamer i.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (5 Personen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco stuk en maar in 1 kamer i.p.v. 2

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    8,3
    Voor een tussenstop was het geweldig
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Naast liggende kamers waren erg gehorig

    Het ontbijt was goed verzorgd wij waren aangenaam verrast

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    2,9
    Matig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,3
    Het personeel was heel vriendelijk.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Nogal een donkere kamer

    Het personeel was heel vriendelijk. Een ontbijt waarbij je verschillende en voldoende keuzes hebt. De kamer was verzorgd.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    5,8
    6
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (5 Personen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2016

    7,9
    vlakbij mooie centrum van Perpignan
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (5 Personen)
    • Verbleef 1 nacht

    vlakbij mooie centrum van Perpignan

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    7,1
    gratis openbare parking voor hotel
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    gratis openbare parking voor hotel

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    7,9
    Ligging is OK, vlakbij historisch centrum.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geen parking. Vlakbij is een betaalparking die fortuinen kost voor een nachtje. De dame aan de receptie en - diezelfde dame - aan het ontbijt, gedroeg zich tegenover mij extreem onbeschoft. Blijkbaar zinde het haar niet dat ik pas incheckte om 22u 's avonds. Er stond vermeld: ontbijt vanaf 7u, maar om 7.30u was het ontbijt niet klaar en mocht ik alwéér op onbeschofte wijze voelen dat ik "te vroeg" aan het ontbijt verscheen. Zo gaat men dus NIET om met klanten! Ik bezoek deze zaak dus NIET meer en wel om díe redenen!

    Ligging is OK, vlakbij historisch centrum. Zeer behulpzame man aan de receptie.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    4,2
    Gratis wifi en anders niet veel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets van parking bij hotel in zeer drukke buurt en auto zeer ver moeten plaatsen. Veel geld betaald , hadden beter iets anders geboekt voor die prijs.

    Gratis wifi en anders niet veel.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    7,9
    Goede ontvangt, heel behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    WiFi op de bovenste verdieping (daar zaten wij) werkte niet/ nauwelijks. Ontbijt viel tegen. Bijvoorbeeld geen gebakken of gekookte ei.

    Goede ontvangt, heel behulpzaam. Aardige hoteleigenaren.

  • Beoordeeld op: 19 april 2015

    7,1
    Kamer was redelijk goed geïsoleerd tegen lawaai van de...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kamer was redelijk donker, muren beetje vuil, hele interieur mag wel eens opgefrist worden. Erg kleine badkamer en douche. Televisie had geen satellietzenders zoals in de beschrijving wel gemeld, enkel Franse zenders. Wifi-ontvangst was erg matig en viel 's nachts zelfs helemaal uit.

    Kamer was redelijk goed geïsoleerd tegen lawaai van de straat, hotel ligt midden in het centrum, ideale uitvalsbasis om Perpignan te verkennen. Een heel redelijke prijs.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: