Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over All Suites La Teste – Bassin d’Arcachon 3-sterren

1246 avenue Gustave Eiffel, 33260 La Teste-de-Buch, Frankrijk

#9 van de 12 hotels in La Teste-de-Buch

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3829 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 31

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    8,3
    Heel ruim appartememt voor een lage prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Tweepersoonsbed, 2 Eenpersoonsbedden en 1 Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Auto nodig om 's avonds nog ergens naartoe te gaan

    Heel ruim appartememt voor een lage prijs. Mooi afgestemd op de vijver achter het hotel. Parkeerplaats beschikbaar en centrale ligging om de streek te verkennen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    5,0
    Gewoon lekker slapen en voor 07.00 uur op
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Studio met Tweepersoonsbed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bouwwerkzaamheden veroorzaken véél lawaai de kamers aan de waterzijde kunnen minder lawaaierig zijn de kamers waren niet schoon bestek en borden vies

    Geen ontbijt gehad

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    5,8
    Prima geschikt als appartement/hotel voor een doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Tweepersoonsbed - Aan het Meer
    • Verbleef 5 nachten

    Het is een prima voor een paar dagen, maar niet voor een langere vakantie. Het appartement/hotel ligt aan een meer maar ook aan de rand van een industrieterrein. In de directe omgeving is verder niets te beleven. Er is weinig aan gedaan om het appartement/hotel gezellig te maken. De eetzaal is erg kaal. De gangen lijken op die van een gevangenis. In de studio was nauwelijks opbergruimte. Onze studio bevond zich op de begane grond in een hoek aan de kant van het meer. Lakeside is geen lakeview! Het zicht op het meer werd grotendeels onttrokken door een pompgebouw waar een irritant zoemend geluid uitkwam dat dag en nacht doorging. Wij wilden eerst een andere kamer. Het personeel was bereid daarvoor een oplossing te bieden. Aangezien wij het appartement bijna alleen maar hebben gebruikt om te slapen, hebben we daar uiteindelijk toch maar van afgezien.

    De kamers waren schoon en er was voldoende parkeerruimte.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    3,3
    Niet doen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Tweepersoonsbed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Troosteloos hotel, voelt verlaten ook al zijn er best veel mensen. We zaten in een uithoek van het hotel, onkruid groeiden op het balkon, balkonhekje was onverzorgd: waren bijna bang om op het balkon te gaan staan. Laken was niet schoon, geen airco, veel beschadigingen. Ondanks dat we voor twee nachten betaald hadden zijn we na 1 weg gegaan, waren zelfs bijna meteen vertrokken. Bij deze klacht haalde personeel de schouders op.

    Niets

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    5,8
    het is bepaald geen idyllisch hotel, dus ga overdag naar buiten naar de mooie stranden en Arcachon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met Tweepersoonsbed en Slaapbank
    • Verbleef 5 nachten

    de locatie was vooral schrikken, het hotel is gelegen in een heel groot bedrijven gebied, ook nog in aanbouw, dat was bij boeking totaal niet duidelijk, wij hadden uitzicht op de parkeerplaats en de bedrijven, daarnaast kwam er zo af en toe een vieze (chemische) geur/stank voorbij er werd niet schoongemaakt, ook niet op de gang, in 5 dagen geen schone handdoeken bij aankomst moest er uit de koelkast, vanwege niet sluitend diepvriesvak, eerst ijsblokken en water weggehaald worden

    de bedbank was een prima bed voor de kinderen, de ruimte was voldoende groot, met balkon behalve een piepkleine koelkast was de rest van de keuken prima

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    8,8
    Ideaal om Dune du Pyla te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht

    Niets. We wisten wat we mochten verwachten en dat klopte.

    Ideaal om Dune du Pyla te bezoeken. We hebben 1 keer overnacht en alles was zoals beschreven stond bij booking.com. Goed bed, rustige omgeving en in de kitchenette was alles wat we nodig hadden aanwezig. We hebben zelf voor ons ontbijt gezorgd en we hebben ontbeten op ons terras. We zijn met de fiets van dit verblijf naar Dune du Pyla gereden (ongeveer 8 km). Een aanrader is dit te doen tegen zonsondergang; de storende hitte is dan niet meer aanwezig en de ondergaande zon zorgt voor een prachtig zicht over dune du pyla.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    2,5
    Nav mijn boeking bij dit hotel heb ik het volgende verzoek...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Eenpersoonsbedden en Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nav mijn boeking bij dit hotel heb ik het volgende verzoek gedaan: "Geachte heer, mevrouw, Ik heb dit aparthotel geboekt voor de periode van 28-7 tot 30-6. Op de website van dit hotel staat aangegeven dat zij gehandicapten accomoderen. Bij mijn boeking op booking.com heb ik duidelijk aangegeven (in het Frans) dat ik een gehandicapte bij mij heb en dat ik dus een rolstoelvriendelijke kamer wil. Bij dit hotel aangekomen blijkt dat zij dit verzoek niet hebben gehonoreerd. Sterker nog er wordt botweg ontkent dat zij een dergelijk verzoek hebben ontvangen. Op geen enkele wijze wordt er gewerkt aan een oplossing. Daar sta je dan met een gehandicapte die rolstoelafhankelijk is en niet kan douchen, plassen en poepen omdat de badkamer en wc niet rolstoeltoegankelijk zijn. Dit wil ik niet meemaken als ik via booking een kamer reserveer! Ik neem aan dat u dit kunt begrijpen. Ik zou het op prijs stellen indien u mij de hotelkosten restitueert. Mvg" Het hotel deugde al niet omdat zij ter plekke niks hebben gedaan en de weigering de kosten te vergoeden is geen verrassing, maar ook Booking laat zich van zijn slechtste kant zien door 25 euro aan te bieden voor deze wanvertoning. Weinig compassie met schrijnende gevallen kortom. Want ook Booking is natuurlijk verantwoordelijk voor deze gang van zaken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    5,8
    voldoende parking.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Tweepersoonsbed
    • Verbleef 4 nachten

    héél kleine studio. Badkamer was heel warm, nergens ventilatie. Er was 1 kast(je) voorzien om de kledij weg te leggen, dit ging echter maar om 2 schappen dus veel te weinig om alles weg te krijgen. Er was ook geen airco op de kamer, met een open raam slapen is dan wel een optie als je achteraan zit. Wij zaten aan de voorzijde dus aan de kant van de parking wat nogal lawaaiering was. Voor 1 nachtje is dit wel doenbaar maar vanaf 2 nachten is het toch te klein.

    voldoende parking. Er was een grootwarenhuis op 5 minuten stappen. Een restaurant lag net naast het hotel. Het hotel ligt op ideale afstand om Arcachon te bezoeken en Le Teich.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,1
    Goed voor verblijf, auto nodig voor dagactiviteiten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Tweepersoonsbed en Slaapbank
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren bouwactiviteiten. De voorkant van het complex kijkt richting een winkelgebied

    Relatief ruim appartement, het uitzicht op het meertjes is mooi maar wij zaten aan de parkeerkant. Arcachon met auto in 15 minuten bereikbaar. Mooie Leclerc supemarche op loop afstand

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    5,4
    Matige kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Studio met 2 Eenpersoonsbedden - Meerzijde
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco. Slechte douche. Zelf kamer schoonmaken. Raam ging niet op slot. Geen vliegen raam. Geen proper balkon.

    Uitzicht op meer. Parkeergelegenheid.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    10
    Pracht-formule voor korte en langere verblijven.
    • Groep
    • Appartement met Tweepersoonsbed en Slaapbank - Aan het Meer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Een uitstekende locatie voor uitstappen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    9,6
    Prijs/kwaliteit in voorjaar perfect, in zomer...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Tweepersoonsbed, 2 Eenpersoonsbedden en 1 Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi-signaal was soms zwak

    Prijs/kwaliteit in voorjaar perfect, in zomer waarschijnlijk te duur...

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 december 2017

    6,3
    Kamer was niet proper.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Studio met Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was niet proper.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    8,3
    alles
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met Tweepersoonsbed en Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht

    niet zo veel keuken gerei moeilijk om te vinden ook zelfs met googlemaps

    alles acomodatie, personeel, ontbijt, rust, natuur en omgeving

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    5,4
    Kamer simpel maar netjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gangen waren niet schoon, gordijnen op de kamer kapot

    Kamer simpel maar netjes

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    4,6
    Kamer zelf ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Studio met 2 Eenpersoonsbedden - Meerzijde
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Duur voor wat het is. Locatie. Badkamer zeer ongezellig.

    Kamer zelf ok

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2017

    6,7
    De kamer.
    • Individuele reiziger
    • Comfort Studio met Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht

    Geen flexibiliteit bij verzoek om iets eerder in te checken

    De kamer.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    9,2
    Best bezoeken buiten het zomerseizoen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Studio met Tweepersoonsbed - Aan het Meer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een beetje ver van stranden.Auto nodig voor restaurant, Arcachon bassin en Pyla duin te bezoeken.

    Prachtig uitzicht op het meer

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    6,7
    Mooie plek als je er maximaal 3 dagen verblijft.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement met 1 Tweepersoonsbed, 2 Eenpersoonsbedden en 1 Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De keuken uitrusting was rond uit slecht!!

    Mooie plek als je er maximaal 3 dagen verblijft.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    7,5
    kalme omgeving en ruime veilige parkeerplaats.
    • Vakantiereis
    • Groep

    in die 4 dagen hadden de handdoeken wel eens ververst mogen worden en mocht er toiletpapier in reserve zijn .

    kalme omgeving en ruime veilige parkeerplaats.

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    4,6
    Parkeermogelijkheden en grote schuifdeuren bij balkon wat...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen Airco. Muffe luchtjes. Kamer werd niet schoongemaakt tijdens verblijf. Balkon is in slechte staat. Alles is krap en minimaal.

    Parkeermogelijkheden en grote schuifdeuren bij balkon wat 's avonds de kamer kon verkoelen.

  • Beoordeeld op: 15 april 2015

    7,1
    de prijs was laag en dus al bij al goede...
    • Vakantiereis
    • Stel

    ligging in industrieterrein is minder fijn, maar zicht op het meer maakt wel wat goed. studio is net te klein om er relax wat tijd door te brengen. sofa en grotere (eet)tafel zouden welkom zijn!

    de prijs was laag en dus al bij al goede prijs-kwaliteitsverhouding

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2015

    2,9
    Nabij Dune du Pilat.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vuile toilet bij aankomst. Balkondeur kon niet afgesloten worden. Vuil servies. Kapotte laminaat vloer

    Nabij Dune du Pilat.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    6,3
    Erg nieuw en netjes allemaal
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen airco, het was een benauwd hok terwijl het buiten niet heel warm was.

    Erg nieuw en netjes allemaal

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    8,8
    UItzicht en groot balcon
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    ontbijt

    UItzicht en groot balcon

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    6,3
    lokatie en gratis parkeren.
    • Vakantiereis
    • Stel

    kookgelegenheid was matig

    lokatie en gratis parkeren.

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    7,5
    Uitzicht op het meer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eenden zorgen voor geluidsoverlast. De hele dag door.

    Uitzicht op het meer

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    7,9
    de ligging, aan het water, prima restaurant vlakbij
    • Vakantiereis
    • Stel

    de ligging, aan het water, prima restaurant vlakbij

  • Beoordeeld op: 10 juli 2015

    6,7
    Geen mooie locatie, wel ideaal als tussenstop.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Hotel in industriepark

    Geen mooie locatie, wel ideaal als tussenstop.

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    7,1
    de toewijzing van een invalide douche
    • Vakantiereis
    • Stel

    knudde keuken. Ni bruikbaar om een normale warme maaltijd te nereïden.

    de toewijzing van een invalide douche

  • Beoordeeld op: 8 juni 2015

    5,0
    Drie dagen geen schoonmaak en dezelfde (kleine) handdoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Drie dagen geen schoonmaak en dezelfde (kleine) handdoeken. Voor kleine hond 9,50 per nacht! Schandalig veel geld.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 31

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: