Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Alpen Roc 3-sterren

388, route des Grandes Alpes, 74220 La Clusaz, Frankrijk

#26 van de 30 hotels in La Clusaz

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 431 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    10
    Alles top.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles top. Service/locatie/faciliteiten All in formule (dus incl drank). Je vraagt je af hoe ze dit kunnen aanbieden voor zo’n gunstige prijs 👍

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2017

    8,3
    Efficient hotel met goed en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de eetzaal is niet erg gezellig ingericht.

    comfortabel hotel, geschikt voor families, ook met kleinere kinderen. All Inn prijzen niet goedkoop, wel handig

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    6,7
    Ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt te massaal

    Goede ligging

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,1
    Ging wel was enkel om te overnachten
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Uitzicht gelijkvloers aan zijkant van het hotel...gras en een doorgangspad voor voetgangers

    Ontbijt was prima

    Verbleven in september 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    3,8
    De bedden waren prima!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wij hadden een oude kamer, met een balkon waar je bijna niet op durfde te staan, spijlen die los zaten! Toilet kon je na een halfuur pas voor de 2e keer gebruiken, niet genoeg druk! Vieze vloerbedekking in de kamer. Onze vrienden hadden een gerenoveerde kamer, was wel iets beter.

    De bedden waren prima!

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    5,8
    Gratis drankjes de hele dag, hoewel rode wijn van...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De meeste personeelsleden aan de receptie rammelen een tekst af ,heten je welkom op eeen manier dat Je ze moeilijk kan geloven.

    Gratis drankjes de hele dag, hoewel rode wijn van erbarmelijke kwaliteit. Rustige ruimte aan de receptie. De wandelingen met de animator.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: