Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Als Hôtel 3-sterren

Carrefour De La Vierge, 68490 Ottmarsheim, Frankrijk

#1 van de 1 hotels in Ottmarsheim

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 875 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    8,8
    De locatie was perfect voor mij.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij het gebruik van de wifi kreeg ik alarmering van een mogelijke hack, maar dat zal niet het hotel te verwijten zijn. Om 20:00 was de receptie gesloten, iets te drinken alleen via een automaat.

    De locatie was perfect voor mij. Alles netjes en correct.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    8,3
    Hotel is prima voor doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Gezinskamer - 1 tot 4 personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer was dat er onder het bed een gebruikte zakdoek lag. Blijkbaar wordt er tijdens de schoonmaak niet onder de bedden gekeken. Het nabij gelegen restaurant was armoedig.

    Hotel is prima voor doorreis.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    8,3
    Ontbijt en restaurant ernaast.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en restaurant ernaast. Tourist trap. Geen keuze en niet lekker. En nog duur ook. Vooral restaurant bedoel ik dan. Ontbijt zijn we veel beter gewoon. Terras tafels bij ontbijt zijn vuil.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,5
    Prima hotel voor een enkele overnachting
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wij konden geen geschikt restaurant vinden in de buurt (wél in Neuenburg am Rhein!)

    Vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt. Prima plek voor een overnachting op de heen- of terugreis naar Italië

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    7,5
    Fijne kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Gezinskamer - 1 tot 4 personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het naastgelegen restaurant is erop achteruit gegaan. Maar dit hoort niet bij het hotel zelf.

    Fijne kamer. Voor het eerst de familiekamer geboekt. Heel handig de twee zitjes op de gang: kindjes konden hierdoor rustig in slaap vallen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,1
    Juweeltje bij een hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is nogal sober, bijvoorbeeld maar 1 stoel.

    Als tussenstop zeer gunstig gelegen en het dorpje herbergt een spectaculaire abdij uit de 11e eeuw, een topmonument dat het bezoeken sowieso verdient.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    9,6
    perfect hotel voor overnachting voor doorreis, al derde keer...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    eigenlijk niks, misschien kwaliteit bedden, die zijn aan harde kant, maar ik slaap er toch altijd prima op.

    perfect hotel voor overnachting voor doorreis, al derde keer dat ik hier ben geweest, goed bereikbaar, schoon, goed ontbijt, je kunt ook na 24.00 nog aankomen, via een code kom je dan binnen. Airco op de kamer, dus tijdens warme nachten toch verkoeling, ligt in een rustige omgeving, dus nachts ook stilte

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    8,3
    Super vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt wat eentonig als je er meer dan enkele dagen verblijft.

    Super vriendelijk personeel. Gratis parking. Dichtbij de bushalte en de bustickets kan je kopen in het hotel zelf.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    7,5
    Een ideaal doorreis hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Aan het hotel, niets. Jammer dat het aanpalend restaurant gedurende gans het jaar in de weekends gesloten is van vrijdag tot en met maandag.

    .Mooi rustig gelegen overnachtingshotel. Niet ver van de autostrade. Lekker ontbijt en voldoende om de volgende dag verder te kunnen reizen. Hulpvaardig personeel. We kregen adressen van restaurants.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    9,2
    Heerlijk overnachtingshotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heerlijk overnachtingshotel, op weg naar Italië. Slechts enkele kilometers van de snelweg. Eenvoudige, keurige kamers met lekker bed. Vriendelijk personeel dat je ook in duits of engels te woord wil staan. Prima en gevarieerd ontbijt. Ottmarsheim is een leuk stadje om doorheen te wandelen. Als je kans hebt, bezoek ook de abdij-kerk. Restaurant naast hotel heeft niet zo'n uitgebreide kaart, maar serveert een lekker diner.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    9,2
    fijn hotel om te overnachten, prima prijs-kwaliteit verhouding. Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je hoort eea vanaf de gang, deuren klappen, mensen praten. Beetje gehorig dus. Maar geen nare dingen gelukkig. 'S avonds laat en 's nachts was het stil! Verder jammer dat er geen ontbijt bij de prijs is inbegrepen.

    De bedden zijn goed, alles was keurig schoon, ligbad was heerlijk na een dag reizen!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    10
    Uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Gezinskamer - 1 tot 4 personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Personeel was bijzonder vriendelijk. Wij hebben er I nachtje geslapen voor onze reis naar Italië. Kamer was zeer comfortabel. Fijne matrassen en goede kussens. Heerlijk uitgeslapen aan een simpel maar lekker ontbijt. Koffie was heerlijk. En wij zijn echte koffiedrinkers.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,5
    Prima hotel voor een tussenstop naar Italië
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Gezinskamer - 1 tot 4 personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Het is een prima hotel voor een tussenstop naar Italië. De familiekamer was keurig met een tweepersoonsbed en een stapelbed. We hebben lekker gegeten in het naastgelegen restaurant. 's Ochtends hebben we in het hotel een goed ontbijt gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,1
    Prima hotel om te overnachten als stopover.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Gezinskamer - 1 tot 4 personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant is dicht op zaterdag

    Prima hotel om te overnachten als stopover. Vlakbij snelweg. Familiekamer is even groot als een standaard kamer maar met extra stapelbed erin.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    9,6
    Goed verzorgd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is een beetje ongemakkelijk dat er geen personeel is bij late aankomst. Dat was op zich prima geregeld, maar bij probleempjes of vragen is dat niet handig

    Uitstekend ingerichte kamer met veel faciliteiten. Netjes. keurig ontbijt. Actieve bediening.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    9,6
    Prima nacht gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kunt geen koffie/thee zetten op de kamer.

    Super ontbijt, zelfs met lekkere croissantjes! Kamers zijn goed schoon. Heerlijk geslapen na een heerlijk bad. Ideaal hotel voor als je onderweg bent naar Italië. Rustig hotel. TV op de kamer. Lekkere bedden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    10
    Goed, schoon hotel met vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Gezinskamer - 1 tot 4 personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het naastgelegen restaurant is op zondag en op maandag gesloten, maar behoort niet tot het hotel. De receptioniste gaf ons, zeer behulpzaam, een kaartje van een ander restaurant.

    Niet ver van de snelweg. Goed doorreis hotel. Zeer schoon. Niks op aan te merken!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    8,8
    Voor het maken van een tussenstop is dit hotel ons goed bevallen.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    In het begin v d nacht het geluid van een of ander apparaat uit een andere kamer of verdieping was storend. Maar gelukkig niet de hele nacht door.

    De vriendelijkheid van het personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    9,2
    Veel keus bij het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Gezinskamer - 1 tot 4 personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Veel keus bij het ontbijt. Vriendelijk en goed Engels sprekend personeel. Zeer schone kamers, bedden goed, ideaal voor overnachtingen op doorreis. Wij hadden een familie kamer, met 2 persoonsbed en een stapelbed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,5
    Wij waren op doorreis en heel tevreden over dit hotel. Personeel was vriendelijk en behulpzaam. Het
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Douchen in de badkuip, niet zo handig.

    De kamer was ruim en gemakkelijk met voldoende kastruimte en er was een bureautje. De badkamer was netjes, schoon en modern.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,9
    prima hotel voor een terug reis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen barretje wel een zithoekje. drankjes wel iets duur maar wel kwaliteit!

    Goed en netjes ingericht hotel. schoon en voldoende ruime kamers. Zeker een aanrader om als doorreis hotel te gebruiken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,1
    Verblijf was prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers waren redelijk gehorig.

    We hebben dit hotel geruikt als tussenstop op weg naar huis. Flexibel personeel en alles was snel en eenvoudig geregeld. Goede bedden en prima ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    5,8
    Wij waren op doorreis en daarvoor is het een prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was niet goed schoongemaakt. Er lagen enkele kleine dode incecten bij het raam en er zaten hier en daar vieze vlekjes op de muur en op het bagagemeubel.

    De douche was nieuw en het bed was prima. Parkeren voor de deur is ook fijn. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    7,5
    Prima hotel voor een overnachting op doorreis!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Gezinskamer - 1 tot 4 personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prima degelijk hotel, weinig poespas, gewoon goed voor een overnachting op doorreis. Vriendelijk personeel, familiekamer met airco, het heeft ons aan niks ontbroken. Restaurant goede prijs kwaliteit verhouding.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    5,8
    Te duur hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is een aanfluiting (voor deze prijs). Oud brood, kleine ongezellige ruimte. Je hoeft geen gebrek te lijden maar deze prijs is echt belachelijk voor dit ontbijt. De locatie van het hotel is niet echt mooi maar wel praktisch vlak bij de snelweg.

    Prima overnachting adres kort bij de snelweg. Keurige kamers, fijne badkamer, kamers met airco maar ook ramen konden open. Parkeerplaats voor de deur.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    7,5
    Hier kan je goed overnachten op je doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Gezinskamer - 1 tot 4 personen
    • Verbleef 1 nacht

    Het is echt wel een doorreishotel. De ligging is navenant net buiten het dorp maar niet landelijk. Mocht je hier langer willen verblijven verwacht dan geen leuk barretje of andere extra faciliteiten om even te rusten buiten je kamer. Wij hebben geen ontbijt gebruikt en ook niet gegeten bij het restaurant.

    Prima hotel voor een doorreisovernachting. Wij hadden de gezinskamer en die was keurig schoon en de bedden waren heerlijk. De badkamer was ook schoon en de douche goed op temperatuur en druk. Het hotel ligt maar even weg van de snelweg. Het geeft veel kwaliteit voor een schappelijke prijs. Wij zouden hier zo weer boeken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    10
    Een groot succes waar we in de toekomst zeker meer gebruik van zullen maken als tussenstop.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor deze prijs heb je niks te bedenken wat tegen zou vallen.

    Kamer was netjes en ruim, ontbijt was zeer goed en veel keuze mogelijkheden. Ook was het mogelijk je auto in een overdekte en afgesloten garage te stallen. De locatie was makkelijk en snel te vinden. Ook het aan grenzende restaurant was heel goed en een ruime menu keuze.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,1
    Goed hotel naar zijn prijs, eenvoudig maar prima voor doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Gezinskamer - 1 tot 4 personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoonmaak moet beter. Over het algemeen best netjes alleen maken drie lange haren van de vorige gast in de douche dat beeld ongedaan.

    Prima doch eenvoudig hotel voor doorreis. Kamers zijn vernieuwd

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    9,2
    Geweldig hotel voor weinig geld, super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Krappe parkeerfaciliteiten, in the middle of nowhere.

    Straight forwards hotel, goedkoop, maar geweldige kamers en splinter nieuw. Restaurant heeft een goede kaart en zijn vriendelijk in alle facetten.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    7,1
    Goed hotel voor doorreis. Let wel op openingstijden van restaurant! Behulpzaam personeel!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat restaurant zaterdags en zondag gesloten was, maar receptioniste heeft ons perfect naar andere eetgelegeheid laten rijden.

    Winstbijschrijving was prima!!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    7,5
    Prima hotel, supermooie kamer en lekker ontbijt. Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Gezinskamer - 1 tot 4 personen
    • Verbleef 1 nacht

    De douche had een douchegordijn. Dat kan anno 2017 echt niet meer. Met als gevolg: een gordijn dat aan je plakt en de vloer van de badkamer nat. Ook was het warm op de kamer, de airco werkte volgens mij niet (naar behoren).

    De kamer was heel netjes, heerlijk schoon. Afmeting van de familiekamer was prima. Ruim zelfs.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 maart 2017

    6,7
    Redelijk hotel voor weinig geld maar wel met uitzondering van het ontbijt want dat is te duur.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We kwamen een half uur na sluitingstijd en konden er niet in. Na gebeld te hebben kwam er een uitsluitend Frans sprekende man de deur open doen. We kregen een verkeerde kamer waar we na 5 min. weer vanaf moesten. Het ontbijt is duurder geworden maar niet verbeterd. In mijn ogen is het van een mindere kwaliteit en het assortiment is kleiner dan voorheen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    8,8
    Meevaller en tegenvaller
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De financiële afwikkeling was een tegenvaller. De vooruitbetaling per I DEAL was niet gearriveerd ? Dus werden wij verplicht de vooruit betaalde prijs € 61,00 nog mals te betalen. De afschrijving bij de bank had wel plaats gevonden. 30 januari 2017 volgens bankafschrift.

    Het ontbijt was goed en de kamer was netjes

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    7,5
    De kamer beviel, het was netjes en schoon.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Twee stoelen om gemakkelijk te zitten was fijn geweest.

    De kamer beviel, het was netjes en schoon. Het personeel was vriendelijk. Een hotel om nog eens terug te komen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    7,1
    Prima hotel voor op doorreis
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt pas vanaf 8 uur. Daarentegen is in het dorp een bakker waar je voor een kleine prijs lekker kan ontbijten.

    De kamer en bed waren prima maar Vooral de gerenoveerde badkamer viel ons in positieve in op. Het hotel zelf doet aan de ene kant een beetje "oud" aan maar is zeker als overnachtings hotel perfect.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    9,2
    Een prima hotel voor wanneer je op doorreis bent
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - Er was een constant gezoem/gebrom van de luchtafzuiging (badkamer) te horen, - Met een kinderbedje blijft er vrij weinig van de kamer over.

    - Gratis kinderbed, - Gratis WiFi, - Prima ontbijt, - Net over de grens met Duitsland, - Gunstiger geprijsd als hotels in de regio, - Restaurant on de hoek (geen culinair hoogstandje maar wel goed gegeten).

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    7,9
    Prima voor ondernachting op weg van of naar het zuiden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    We logeerden hier al meermaals omwille van de ligging niet al te ver van de snelweg. Zeer propere kamers, basic inrichting maar modern en netjes. Restaurant vlak naast het hotel, dus geen verplaatsing meer nodig voor het avondeten. Ruime parking (niet afgesloten) bij het hotel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    8,3
    Goede accommodatie voor redelijke prijs.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ottmarsheim is nogal afgelegen en er valt niet veel te beleven.

    De kamer was sober maar functioneel en zeer proper. Het ontbijt was prima. Zeer vriendelijke ontvangst. Ruime parkeergelegenheid bij het hotel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    8,8
    Prima hotel voor op doorreis van Italië naar Nederland.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Gezinskamer - 1 tot 4 personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotel voor op doorreis van Italië naar Nederland. We hadden een familiekamer. Deze was lekker ruim en had goede bedden! Prima ontbijt voor 9 euro pp. Voor onze dochter van 2 hoefde we niet te betalen bij het ontbijt.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 september 2016

    7,5
    Perfect overnachtingshotel richting zuiden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gebruiksaanwijzing voor de airco

    Dichtbij zowel de Duitse snelweg richting zuiden als de Franse. Prima kamer, netjes en compleet. Airco aanwezig. Let op het restaurant is (helaas) in het weekend gesloten.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 3 september 2016

    8,8
    Ideaal als overnachtingshotel als je op doorreis bent, zoals...
    • Stel
    • Gezinskamer - 1 tot 4 personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel zelf ligt in een klein dorp waar niet veel is. Voor een winkel moet je al snel weer de auto in.

    Ideaal als overnachtingshotel als je op doorreis bent, zoals wij naar Italie. Als je wat tijd over hebt even Mulhouse bezoeken. Schitterende binnenstad met diverse eetgelegenheden.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    6,7
    Goed voor onderweg
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Midden in de nacht ging het rookalarm af omdat de batterijen leeg waren

    We hebben het geboekt voor een stop onderweg naar italie. Hiervoor was het een prima hotel. Het is erg afgelegen dus voor een paar dagen niet geschikt

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2016

    7,5
    1 nachtje op terugreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Gezinskamer - 1 tot 4 personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco deed t nog niet. Was nieuw opgehangen en systeem zal pas vanaf 1 september gaan werken. Hierdoor eigenlijk te warm op kamer om goed te kunnen slapen.

    Vriendelijk personeel, mooie kamer, modern eveneens als de badkamer.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2016

    9,2
    Een schoon en prima verblijf voor een doorreis naar het noorden en zuiden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het heen en weer lopen tussen twee kamers, als je een gezin hebt met kinderen, zou een nadeeltje kunnen zijn. De electra schakelt automatisch in de hele kamer uit wanneer je de keycard uit zijn slot haalt.

    Uitstekende uitvalsbasis voor onze terugreis naar Nederland vanuit Midden Italië. De lokale snackbar is grappig genoeg, top!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2016

    8,3
    Prima voor doorreis!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Gezinskamer - 1 tot 4 personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas geen airco op de kamer Badkamer enigszins krap

    Hadden vertraging en kwamen na sluitingstijd aan. Netjes mailtje gehad met instructies van voordeur en kamersleutel kunnen oppikken. Ruime, schone vierpersoons kamer met stapelbed.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2016

    8,3
    Heerlijk bed, helaas geen airco
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Als het warmer is, dan heb je toch echt airco nodig. Zonde van het bedcomfort als je niet kunt slapen door de warmte.

    Heerlijk bed en schoon sanitair. Ook als ja na inchecktijd arriveert, kun je na binnen met een code. Helemaal top dus!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    7,5
    De bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Te warm op de kamer. Gehorigheid en luidruchtige kamermeisjes die ons daardoor wekten, jammer want is nog niet eerder gebeurd. Er waren veel gasten dus het personeel had het druk misschien had het daarmee te maken.

    De bedden.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    7,5
    Dicht bij de snelweg.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Gezinskamer - 1 tot 4 personen
    • Verbleef 1 nacht

    Geen airco, badkamer wat klein maar verder prima. Prijs-kwaliteitverhouding goed! Zou er weer terug gaan.

    Dicht bij de snelweg. Rustig gelegen. 's Nachts aankomen was geen probleem, dmv code konden we naar binnen en stond er een envelop met kamersleutel klaar, prima!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    7,5
    Prima voor een tussen overnachting
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Gezinskamer - 1 tot 4 personen
    • Verbleef 1 nacht

    Het naastgelegen restaurant was ontzettend slecht. Verder is er in de buurt weinig eetgelegenheid. Saaie omgeving.

    De kamers waren schoon en groot genoeg voor ons gezin met 2 jonge kinderen

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    9,2
    Ontbijt buffet zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het is wel erg gehorig.

    Ontbijt buffet zeer goed. Locatie prima vlakbij de snelweg. Ook als je laat komt geen probleem als je even belt van te voren om het te melden.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2016

    7,5
    Prima hotel en restaurant voor doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Gezinskamer - 1 tot 4 personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen tegenvallende zaken voor deze prijs.

    Uitermate geschikt hotel voor doorreis ri. Frankrijk/Zwitserland. Royale en schone kamers, gastvrij ontvangst en prima prijs/kwaliteit verhouding. Aanliggend restaurant is prima! Ligt ca. 20km boven basel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    8,3
    Prima overnachtingshotel, gratis wifi!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging niet echt bijzonder, daarvoor moet je paar km verderop in dorpje zijn

    De kamers zijn prima, netjes en comfortabel. Prima als overnachtings hotel

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    6,7
    Prima hotel om een nachtje te overnachten maar meer hoef je niet te verwachten.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie van het hotel, het ligt gewoon in een woonwijk.

    De kamer was netjes en schoon en had een bad in de badkamer. Personeel niet veel mee te maken gehad maar verder prima bij inchecken.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 30 juli 2016

    7,5
    prima overnachtingshotel met goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Gezinskamer - 1 tot 4 personen
    • Verbleef 1 nacht

    jammer genoeg was op 14 juli het restaurant gesloten en er was weinig ander aanbod in dit plaatsje.

    Het ontbijt was goed en rijkelijk. Zeer rustig gelegen en prima overnachtingshotel. Vlakbij de A5 richting Basel.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 30 juli 2016

    7,9
    Verder prima en schoon hotel. Personeel erg aardig en uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Gezinskamer - 1 tot 4 personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer erg warm. In bovenste stapelbed nog warmer. Met raam wagenwijd open geslapen waardoor enige overlast door autoweg en andere gasten op terras en parkeerterrein. Onze kamer was gelegen aan zuid zijde (voorkant). Airco zou een goede oplossing zijn.

    Locatie ideaal voor op doorreis.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    8,3
    Prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Gezinskamer - 1 tot 4 personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij vonden het vrij warm op de kamer, iets van airco of een ventilator was aangenaam geweest.

    Dicht bij de 'route', rustig, prima verzorgd. Goede plek om even bij te komen van de reis.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    8,8
    Prima hotel voor tussenstop op noord-zuid-route
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Gezinskamer - 1 tot 4 personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi is gratis, maar vereist wel registratie met een e-mailadres.

    Voor een acceptabele prijs krijg je een eenvoudige, maar prima kamer. Het hotel ligt vlakbij de doorgaande noord-zuid-routes via Basel, dicht bij de grenzen tussen Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. Het naastgelegen restaurant hoort weliswaar niet bij het hotel, maar daarmee heeft het hotel wel een prima eetgelegenheid. In de garage (meerprijs) staat je auto veilig.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    7,1
    Goede prijs-kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Diner mogelijkheden viel tegen. Zijn over de grens in Dld even gaan eten.

    Goed ontbijt en parkeergelegenheid.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    7,5
    Ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een echt doorreishotel. Valt hard op als je net in een familiehotel bent geweest

    Ligging. Rust

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    7,5
    Goed overnachtingshotel aan te bevelen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rond zes uur geen eetgelegenheid open

    Rustig gelegen Heerlijk geslapen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    8,8
    super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was gewoon goed.

    Het ontbijt was super, alles wat je begeert!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    8,3
    Prima hotel voor op doorreis
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Gezinskamer - 1 tot 4 personen
    • Verbleef 1 nacht

    weinig stopcontacten op de kamer

    Prima hotel voor op doorreis

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    8,8
    Goede airconditioning, prima rustige parkeerplaats
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede airconditioning, prima rustige parkeerplaats

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    8,8
    Goede prijs-kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen restaurant (open) op wandelafstand

    Prima stop voor onderweg.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    8,8
    Top hotel voor die prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Goede prijs

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    7,5
    Resto in de buurt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ?

    Resto in de buurt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    6,7
    Low budget hotel voor doorreizen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer

    Goed ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,5
    prima plek voor doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    afstand snelweg

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    8,3
    Netheid kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt niet inbegrepen - was niet bekend - dus extra betalen. Hoewel prijs minimaal toch een beetje een domper

    Netheid kamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    8,3
    heerlijk ontspannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Gezinskamer - 1 tot 4 personen
    • Verbleef 1 nacht

    alles was oké.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    8,8
    Goede uitvalsbasis doorreis toscane
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Gezinskamer - 1 tot 4 personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede uitvalsbasis doorreis toscane Kamers waren acceptabel, met kinderen is familiekamer acceptabel. Ontbijt goed. Supermarkt in de buurt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    5,8
    Xxxxxxxxxxx
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Xxxxxxxxxxx

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,8
    goed geslapen en goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    wifi functioneerde erg matig; restaurant helaas gesloten

    al eerder geweest; hotel nu opgeknapt en prettige staf.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,1
    Prima kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid bij uitchecken had iets beter gekund

    Prima kamer Bed lag goed Badkamer prima

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,9
    Prima kamer, prima bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Gezinskamer - 1 tot 4 personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima kamer, prima bedden. Goed restaurant naast hotel. Gratis parkeren, kortom prima hotel.

    Verbleven in april 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: