Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Escale Oceania Biarritz 3-sterren

19 Avenue De La Reine Victoria, 64200 Biarritz, Frankrijk

#36 van de 136 hotels in Biarritz

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 628 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,9
    motor rit door frankrijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Omdat wij een kamer aan de voorkant hadden had je wat veel geluid van het verkeer voor het hotel als je je raam open had..kon het raam ook dicht laten omdat er een prima airco was.

    Het was een net hotel en een goede locatie om vanuit daar naar het strand en de winkels/restaurants te lopen. Het hotel was schoon en had een afgesloten parkeergarage voor m'n motor. Het personeel deed hun best om je welkom te laten voelen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    2,5
    te duur, kamer en badkamer véél te klein, parkeerplaatsen te...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    te duur, kamer en badkamer véél te klein, parkeerplaatsen te krap en te duur, ontbijt slecht: géén vers fruitsap, brood niet vers, koffiekoeken niet vers, ...

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,5
    Ligging, vriendelijkheid personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De drukte in de ontbijttafel 's ochtend, bus vol Poolse bejaarden, die het buffet plunderde. Geen vers stokbrood.

    Ligging, vriendelijkheid personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    7,5
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    niets

    De kamer was prima, schone bedden, genoeg ruimte en de badkamer was schoon. Fijn is dat het toilet apart van de badkamer is.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    8,3
    Wij vonden Biarritz een heerlijke stad voor 1 nacht op weg naar Nederland.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je moet een behoorlijk goede chauffeur zijn om op zo'n kleine plek te kunnen parkeren.

    Prima gelegen hotel met parkeermogelijkheid.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    7,5
    Prima locatie en perfecte service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijtbuffet was heel mager

    De locatie van het hotel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2016

    6,3
    Tegenvaller, geen 3 sterren waard, Escale Oceania Orleans, ook 3 sterren, uitmuntend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer armoedige garage, veel achterstallig onderhoud van buiten, binnen veel beschadigingen deuren en ramen.

    Lokatie

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2015

    8,8
    Ontbijt en de uiterst behulpzame dame achter de balie,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    parkeergarage is donker en de plaatsen zijn erg krap.

    Ontbijt en de uiterst behulpzame dame achter de balie, genaamd 'Sophie'. Zij verdient echt een 'pluim op de hoed'.

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    8,3
    Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Ligging ten opzichte van centrum en strand is prima. Overdekte garage is beschikbaar, mits betaling weliswaar.

  • Beoordeeld op: 4 juli 2015

    8,3
    Nette kamer.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De serveerster bij het ontbijt was niet vriendelijk. Liep als een zuurpruim rond. Toen ik vroeg om mn gember te raspen en citroen te persen moest ik dat zelf maar doen in de keuken. In alle hotels waar ik al verbleven heb, deden ze dat voor mij want je bent toch op hotel he !!! Ne mens mag toch eens iets speciaals vragen ;-)

    Nette kamer. Grote douche. Goeie airco.Als je geluk hebt kan je gratis parkeren langs de straat. Garage is betalend. Wel een keten hotel maar toch en goeie ligging dicht bij strand en winkels en restaurants. Ipv 1 nacht zijn we 3 nachten gebleven omdat Biarritz zo mooi was en t hotel was ook ok. Vriendelijk onthaal aan receptie.

  • Beoordeeld op: 4 mei 2016

    7,9
    Separaat toilet op de kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Separaat toilet op de kamer

  • Beoordeeld op: 30 maart 2015

    7,5
    bedcomfort en badkamer met alleen
    • Vakantiereis
    • Stel

    kleine parkeerplaatsen in parking 1 stoel op kamer kamer erg klein

    bedcomfort en badkamer met alleen douche! Toilet apart.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: