Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Amadeus Hotel 2-sterren

39, Rue Claude Tillier, 12e Arrondissement, 75012 Parijs, Frankrijk

#1201 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1152 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    6,8

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    7,9
    De kamers zijn simpel maar schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De kamers zijn simpel maar schoon. De bedden zijn redelijk. Het ontbijt is simpel maar goed. Het personeel is zeer vriendelijk. Wij waren op fietsvakantie en we mochten onze fietsen stallen in het hotel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    6,7
    Het was okay, voor 1 nacht..
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1 stopcontact maar boven het bed van mijn mede-reiziger, onhandig zo bvb telefoon of camera opladen..mijn telefoon in de badkamer maar opgeladen.Toch ver van Gare du Lyon, nog 1 halte met een andere metro/trein om dichterbij te komen. Nogal multiculturele straat (vooral ' savonds)

    Schoon en lichte moderne opknapbeurt gehad (niet helemaal)

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    10
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Gang verlichting was er niet of kapot.

    Omgeving vonden we super Ontbijt verzorging top rustig en geen gehaast over de tijd, dus je kunt gerust uitslapen. Roomservice ook top en erg hygiënisch.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    7,9
    Prima basic hotel met goede en schone bedden/kamers (wel klein) in een leuke wijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    €8 voor het ontbijt, dan kun je in de nabije omgeving beter terecht. Tijdens ons verblijf was het 30+ graden, dan wordt het zonder airco erg warm op de kamers.

    De lokatie (niet overstroomd door toeristen veel locals)het bed was prima! Metrostation Nation is vlak bij en de bus stopt op 50m afstand.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 maart 2017

    6,7
    Het personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De geluidsdichtheid. Je hoort werkelijk waar alles wat er gebeurd boven en rondom je. Zodra iemand de kraan aanzet, tot simpelweg gasten die op de bovenverdieping de kamer binnen stappen.

    Het personeel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    7,1
    De prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was zeer zeer beperkt, croissants, en broodje confituur

    De prijs

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    6,3
    Geen internet!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen internet!,,,,,,, werkte in elk geval niet

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    9,6
    aanrader!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijtzaaltje; hebben er niet voor gekozen

    Super locatie; prijs/kwaliteit; zeer vriendelijk personeel en propere kamers

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 mei 2015

    8,3
    de ligging in de buurt van metrolijn 1, de lijn die langs de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de matras van het bed was te zacht (versleten?)

    de ligging in de buurt van metrolijn 1, de lijn die langs de belangrijkste bezienswaardigheden loopt. De rust 's nachts. Wij waren met de wagen, en alhoewel het hotel geen parking had, kon je makkelijk parkeren in de buurt.

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    7,9
    Locatie was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Parkeren is duur en niet naast het hotel. Wij vonden de kamer prima maar het is niet luxe. Je krijgt waar voor je geld

    Locatie was goed. Je bent met de metro zo in het centrum. We hebben geen ontbijt gehad in het hotel, je kan in elk café of bij de bakker ontbijten (zitten om de hoek) Goedkoper en wij vonden het leuker! Er zitten restaurants in de buurt maar je kan leuker en goedkoper eten in de wijk Cartier latin!

  • Beoordeeld op: 25 november 2015

    8,8
    Prima locatie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Prima locatie. Dichtbij Place de la Nation. Goede restaurants in de omgeving. Goed te bereiken met OV.

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    7,5
    Super vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Van buitenaf denk je; waar ben ik nu terecht gekomen. Eenmaal binnen is het prima gelet op de prijs.

    Super vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    7,9
    Badkamer was netjes en ze waren vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets alles was goed.

    Badkamer was netjes en ze waren vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 27 januari 2015

    7,1
    WIFI
    • Vakantiereis
    • Stel

    WIFI

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    4,6
    -kleine lift, kleine kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    -kleine lift, kleine kamer. zit in een donkere straat met een sociaal huis. Waar mensen 's avonds buiten hangen.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Amadeus Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: