Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Apogia Nice 4-sterren

26, rue smolett, 06300 Nice, Frankrijk

#135 van de 169 hotels in Nice

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1216 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    6,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 32

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    8,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dekbed is te dik en te warm voor de zomer. En alleen het overtrek is te koud, maar zo is het eigenlijk in heel veel hotels in Frankrijk en Duitsland

    Voortreffelijk hotel,

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    9,2
    Goede locatie, goede kamer, prima voor een paar nachten in Nice
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    We kregen het kluisje niet aan de praat. WC-deur gaf wat weinig privacy, gehorig.

    Locatie is goed, dichtbij zitten verschillende restaurants en barretjes. Prima kamer, ruim genoeg voor vier personen. Lekkere bedden, schoon. Badkamer en WC apart, handig als je met vier personen bent. Goede badkamer, schoon. Ontbijt was uitgebreid en goed. Vriendelijk personeel, bereid om te helpen bij vragen over vervoer en restaurants

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    4,2
    Jammer, doe iets aan de lucht. Verder goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco gaf een vreselijke lucht. Het leek of je in een verzorgingstehuis verbleef.

    Toen ik besloot na 1dag weg te gaan, werd mij de 2e dag toch niet in tekening gebracht. Dat waardeerde ik.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    6,3
    Zeer goed en uitgebreid ontbijt Top !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    zeer onvriendelijk personeel , die werken allen tegen hun zin , als je buitenkomt alles zo wat afgelaten ....enz...

    Zeer goed en uitgebreid ontbijt Top ! , kamer was ook goed , privé parking onderin wel 20euro per dag , maar ok

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    4,2
    Het hotel oogt in eerste instantie prima.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel oogt in eerste instantie prima. Leuke uitstraling met een mooie lobby. Zodra echter de deur van de kamer open gaat worden alle verwachtingen teniet gedaan. De kamer, en met name het sanitair, is sterk gedateerd. Dit zou toch echt een keer moeten worden opgeknapt. Maar erger is dat de hele kamer onhygienisch is. Er is bijvoorbeeld gekozen om de wanden van de badlamer af te werken met behang. Ongelovelijk, behang in een badkamer! Uiteraard vreet het vocht zich achter het behang. De schimmels duiken overal op. De kitvoegen zijn ook vrijwel allemaal zwart van de schimmels. Ook op het vloertegelwerk zijn duidelijke schimmelsporen zichtbaar. De afvoer van de wastafel loopt niet door en er ligt een dikke laag stof op het rooster van de ventilatie/airco. Het is niet te geloven dat een 4 sterren hotel dit soort kamers durft te verhuren. Bij het indienen van een klacht bij de receptie, word je niet serieus genomen. De medewerker achter de balie, heeft geen behoefte om even mee te lopen naar onze kamer en geeft aan dat we het de volgende dag maar met de manager moeten opnemen. Deze was natuurlijk de volgende dag nergens te bekennen. Kortom, ik raad sterk af om dit hotel te boeken.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    6,7
    De kamer was proper en we hadden alles wat we nodig hadden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was helemaal niet vriendelijk op 1 uitzondering na. Er was brandalarm ‘s ochtends en we kregen geen uitleg.

    De kamer was proper en we hadden alles wat we nodig hadden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    7,9
    Fijn hotel met zeer goede prijs/kwaliteit op prima locatie.
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De kranen van het bad waren erg roestig wat niet zo fraai was. Functioneerde wel goed. Geen variatie in ontbijt.

    Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Receptie ook laat 's nachts nog open. Personeel over het algemeen vriendelijk. De bedden lagen heerlijk en de kamer was lekker donker te krijgen en niet gehorig. Er was ook een koelkastje. Badkamer kon wat renovatie gebruiken maar voldeed wel. Ook een föhn en tissues op badkamer en separaat toilet. Het ontbijt was lekker met brood, kazen, vleeswaren en zoetigheid. Eieren/spek, cornflakes, zoetigheden etc. Wel elke dag hetzelfde, geen variatie. Je kreeg flesjes water op de kamer. Wifi goed, wel zonder beveiliging. Wij vonden de ligging prima, op loopafstand van oude centrum (10 min) en naar boulevard (20 min).

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    7,5
    Goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Nice. Dichtbij alle highlights.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi viel wat tegen.Verbinding werd telkens verbroken.

    Ruime kamer voor 2 personen en alles wat je nodig hebt is aanwezig.Prima ontbijt. Snelle incheck.Kamer was ruim van te voren beschikbaar. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    8,8
    Goed hotel voor het ontdekken van de stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbreken vsn een restaurant in het hotel en weinig redelijke restaurants in de directe omgeving, maakt dat je wel wat moet lopen om een redelijk restsurant te vinden.

    Het hotel is conform de presentatie op booking.com met zeek schone kamer, ruim, goed werkende airco en wifi.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    7,5
    Aan te raden voor een citytrip
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    We moesten telkens achter handdoeken vragen!

    Het hotel lag op een goeie locatie, ontbijt was ok. Prijs kwaliteit heel goed maar geen vier sterren waard.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    8,8
    Top Locatie en comfortabel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldige kamers om te overnachten. Hotel is dichtbij verschillende bezienswaardigheden (lopend of met de tram.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    9,2
    Prima hotel, goede locatie
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime nette kamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    7,5
    picobello!!!!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    voor mij het bad was te diep had liever douche

    een echt ontbijtbuffet ,veel keus,iedere dag flesje water op de kamer,5e verdieping heel rustig

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,9
    aangenaam
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt was goed

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    7,1
    Iets meer algemene hygiene/onderhoud en beter ontbijt zouden het uitstekend maken!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt zeer basic en niet gevarieerd om 7 dagen te nuttigen. Te weinig afwisseling en graag meer verse niet verpakte producten.

    Locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    8,8
    Vriendelijk personeel, rustig hotel, lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Vriendelijk personeel, rustig hotel, lekker ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    3,8
    Prijs-kwaliteit is crazy, veel te kleine kale kamer (dubbele)
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs-kwaliteit is crazy, veel te kleine kale kamer (dubbele)

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    7,9
    Prima hotel in een prachtige stad met grandeur, sfeervol historisch en schitterende boulevard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was OK.

    Ontbijt was veel te duur, dus hebben we ontbeten in de stad. Parkeren was prima, garage naast het hotel. Inpandig te bereiken. Goed bed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    6,3
    Hotel kan opfrissingscursus beurt gebruiken
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer moet opgefrist worden en schoonmaak kan beter

    Ligging was goed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    5,0
    Ondergrondse afgesloten parking
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Verouderde badkamer. Die is aan vervanging toe.

    Ondergrondse afgesloten parking

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    7,5
    Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voornamelijk de zogezegde -75% korting van Booking.com voor een kamer in Apogia (= puur bedrog !!!) Paar kleinigheden nog : Douchegordijn ipv badschuifwand en vetusteit badkuip Geen stopcontact bij nachtkastje Paar kapstokken meer

    Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam Ontbijtbuffet ok Bedden ok Aparte WC en badkamer Parkeermogelijkheid

  • Beoordeeld op: 25 maart 2016

    6,3
    De ligging beviel goed, er reden bijna geen auto's door...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor een 4-sterren hotel viel viel de uitstraling een beetje tegen. Wat echt tegenviel was het ontbreken van stopcontacten bij het bed, waardoor de telefoons niet binnen handbereik konden liggen laden, en dat kan natuurlijk niet meer in deze tijd. De badkamer was niet OK. voor het aantal sterren. Het douchegordijn (waarom een gordijn?) was te lang was om in het bad te hangen en zorgde voor een flinke plas water op de grond. De douche was geplaatst in bad en door het lage plafond kon ik er niet helemaal onder staan (ik ben 1.87 m). WIFI is traag.

    De ligging beviel goed, er reden bijna geen auto's door de straat, dus heerlijk slapen. Op 3 minuten loopafstand is er een enorme Carrefour. Het matras was iets harder dan we gewend zijn, maar sliep prima.

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    7,1
    Goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bed was iets aan de harde kant. We konden om 15 uur niet inchecken, dit werd op onvriendelijke toon aan ons en andere gasten kenbaar gemaakt. Toen we om 15.30 groen licht kregen, zagen we bij aankomst dat de kamer nog niet klaar was. We zagen de schoonmaaksters lopen en hebben toen zelf gevraagd of ze onze kamer konden afmaken voor ze verder gingen.

    Goede locatie. Prima uitvalbasis om Nice te verkennen.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2015

    5,0
    Nearby tram stop and train station with link to airport.
    • Vakantiereis
    • Groep

    WIFI did not work because there were too many users. Staff unfriendly upon arrival. Had to change rooms because my first room smelled like smoke. Beds not very soft (but this might be a French thing).

    Nearby tram stop and train station with link to airport.

  • Beoordeeld op: 19 april 2015

    6,7
    Goed bed en goed ontbijt, vriendelijk personeel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kleine kamer, WiFI werkte niet, teveel gebruikers volgens het inlogscherm. Geen Engelse zenders op TV ( CNN ).

    Goed bed en goed ontbijt, vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2016

    6,7
    Ontbijt uitgebreid en lekker.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel is wat gedateerd bv de badkamer.

    Ontbijt uitgebreid en lekker.

  • Beoordeeld op: 9 maart 2016

    7,5
    Vriendelijk personeel, rustige ligging en toch behoorlijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt 18 euro te duur, reductie gekregen naar 14 euro pp

    Vriendelijk personeel, rustige ligging en toch behoorlijk centraal gelegen

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    7,5
    Centrale ligging van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Liever niet douchen in bad.

    Centrale ligging van het hotel.

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    8,3
    Kamer aan de straatkant was rustig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen

    Kamer aan de straatkant was rustig. Goed bereikbare ondergrondse garage. Ontbijt is goed maar duur. Prima wifi.

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    7,9
    dat we onze sleutel van de auto moesten afgeven aan de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    dat we onze sleutel van de auto moesten afgeven aan de receptie

  • Beoordeeld op: 25 april 2015

    5,0
    locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Personeel was niet vriendelijk tegen de hotelgasten en niet op de hoogte van de recente vernieuwingen omtrent het busvervoer.

    locatie

  • Beoordeeld op: 4 maart 2015

    4,6
    service, klantvriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    service, klantvriendelijkheid

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 32

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: