Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Apostrophe Hôtel 3-sterren

3 rue de Chevreuse, 6e Arrondissement, 75006 Parijs, Frankrijk

#411 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 504 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    5,0
    Kan beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Balneo Tweepersoonskamer met Chromotherapiebad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    kamer had veel stof.

    Ontbijt was matig je hebt 4/6 pakeer gelegenheden voor de hotel tegen betaling max 2 uur parkeren en na 8pm gratis tot 8am alleen zijn vaak bezet 50 meter verderop parkeergarage heel erg duur.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    3,3
    ligging
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met Douche met Massagestralen
    • Verbleef 1 nacht

    kamer heel klein en stonk naar de rook. je moet 's avonds doorgeven op welk uur je precies wil ontbijten en ben 's ochtends wakker gebeld om dat ik niet stipt op tijd aan het ontbijt was!

    ligging

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,5
    Friendly staff, Charming hotel, good location
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met Douche met Massagestralen
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche heeft nul privacy, je kunt deze kamer onmogelijk delen met iemand anders tenzij je echt alles van elkaar wilt weten. In dat geval is dit echt een buitenkans :-) De kamer is klein, maar dat was geen probleem, alles zit erin. De schoonmaak was volgens mij helaas beneden peil, het bed werd opgemaakt en de vuile handdoeken vervangen, en verder niets. Gebruikte bekers bleven gewoon alle dagen staan en niets werd aangevuld, veel stof in de kamer. Maar als je iets vraagt, wordt het wel meteen en heel vriendelijk geregeld. De ontbijtruimte in de lobby is superklein en donker, dus dat ontbijt op de kamers is extra fijn. De kamers zijn zeer gehorig, maar gelukkig waren er weinig gasten. Helaas kregen we toch een keer 's nachts een uurtje gratis harde muziek van een buur cadeau die begon om 03:00 u :-/

    Het ontbijt kan op de kamer worden gebracht zonder meerprijs door een vriendelijke heer die stipt op tijd komt. Prima bed, echte airco en een goed verduisterend gordijn. Frans balkonnetje met openslaande deuren. Het hotel heeft zeker charme en de kamers zijn elk bijzonder gedecoreerd, erg leuk. De locatie is fijn, vlakbij metro Vavin en RER. Veel leuke restaurants en een goede supermarkt. Deze zijstraat is op zich rustig, maar er zijn momenteel wel bouwwerkzaamheden aan de overzijde gaande overdag. Velib huurfietsen stationnetje precies voor de deur.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    9,6
    Leuk, modern verblijf met supertof personeel .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Douche met Massagestralen
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Perfecte locatie. leuke kamer, niet te groot maar echt wel gerieflijk. Mooie badkamer, comfortabele douche. Allemaal nieuw. In de kamer naast ons was er 's nachts veel lawaai, het personeel heeft dit degelijk opgelost en als compensatie kregen we ons ontbijt gratis aangeboden . Bijzonder prettig , voor iets waar het hotel zelf weinig vat op had. Bedankt !

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    4,6
    Super locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Douche met Massagestralen
    • Verbleef 5 nachten

    Alhoewel volledige hotel rookvrij is, toch kamer met rookgeur gekregen. Pas dag erna andere kamer voorhanden. 'S ochtends komt rookgeur via technische koker wc kamer binnen. Te tolerant rookbeleid dus. Aangekondigde korting nabijgelegen parking niet meer van toepassing. Staat wel nog in hun algemene voorwaarden en op booking.com. Lang moeten aandringen op symbolische tussenkomst. Teleurstellend en niet klantvriendelijk management hotel. Personeel wel behulpzaam, maar zonder resultaat... What you see is not what you get;-((

    Ligging. Kleine kamer met design inrichting.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    8,3
    Super verblijf in Parijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Douche met Massagestralen
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer vriendelijk personeel! Correcte kamer, vrij klein maar welverzorgd en proper. Douche was perfect na een lange dag wandelen. Het bed lag erg goed. Het hotel is gelegen bij verschillende metrostations, erg centraal dus. Wij komen zeker terug.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    6,3
    goed maar wou eens een modern ,hip hotel met kleurtjes volgens foto's en dit kreeg ik niet!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met Douche met Massagestralen
    • Verbleef 2 nachten

    leek helemaal niet op wat je op site zie!! helemaal niet zo modern!!volgens foto's kamers met flashy kleurtjes....niet gezien!!

    douche was heerlijk warm en comfortabel. (bed was zacht,wat ik goed vind want last van mijn heup).

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    8,8
    Kamers waren klein maar erg gezellig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Douche met Massagestralen
    • Verbleef 2 nachten

    Geen idee.

    Kamers waren klein maar erg gezellig. Elke kamer anders ingericht. Hotel ligt in een leuke wijk, waar je ook goed kunt ontbijten bij plaatselijke bakkertjes. Het personeel was zeer behulpzaam bij het samenstellen van een dagprogramma.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    8,8
    Goed personeel en een hele fijne locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Balneo Tweepersoonskamer met Chromotherapiebad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kaart inleveren bij receptie bij vertrek, apart systeem.

    Super personeel en leuke thema kamers.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    10
    Genoten 👍🏼
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Douche met Massagestralen
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bereikbaarheid en omgeving gezellig!genoten😍

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    8,8
    Heerlijk
    • Stel
    • Balneo Tweepersoonskamer met Chromotherapiebad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    9,2
    vriendeljk onthaal, goede ligging, goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Douche met Massagestralen
    • Verbleef 2 nachten

    Het basisontbijt is prijs kwaliteit goed en met een kleine opleg kan je van een uitgebreid ontbijt genieten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 januari 2017

    9,2
    Vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Douche met Massagestralen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 mei 2016

    8,8
    Fantastische service, goede locatie en mooie schone kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer was wat vochtig door het douchen bij gebrek aan werkende afzuiging.

    Fantastische service, goede locatie en mooie schone kamers. Personeel was erg behulpzaam en heeft fijne tips voor een paar dagen Parijs!

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    7,1
    leuke ligging, super vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    foto's en realiteit zijn iets anders.... Leuke kamer, maar totaal ander beeld dan op booking of op site hotel

    leuke ligging, super vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    8,3
    Vriendelijke, erg vriendelijke en behulpzame staf.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het geluid van de kamer boven je. Houten vloeren. Je moet een beetje geluk met de bovenburen hebben. Kamers zijn klein (Parijs he?) maar de toilet is eigenlijk echt te klein.

    Vriendelijke, erg vriendelijke en behulpzame staf. Schone, leuke kamer. Prima bed en fijne massagestralen in de douche. Hotel ligt in een rustige straat, veel café's en restaurants in de buurt. Erg gemakkelijk met de metro te bereiken. Prima parkeerarrangement met de openbare parkeergarage (€25/dag)

  • Beoordeeld op: 30 maart 2016

    9,2
    de ligging, personeel zeer behulpzaam!
    • Vakantiereis
    • Stel

    de kamers zijn redelijk klein. Wanneer je een kamer met bubbelbad reserveert dan heb je geen aparte douche.

    de ligging, personeel zeer behulpzaam!

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Apostrophe Hôtel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: