Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Appart'City Nantes Viarme 2-sterren

3 Rue Fredureau, Hauts Pavés Saint Félix, 44000 Nantes, Frankrijk

#99 van de 109 hotels in Nantes

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 921 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,6

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    6,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    6,3
    Prima. We komen wel terug, want voor een appartement is Apart'City prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Superior Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst bleek onze 3-persoonskamer niet schoongemaakt te zijn. Geen schone bedden, geen schone badkamer, geen schone keuken, geen schoon appartement. We hebben dit direct gemeld bij de vriendelijke receptioniste. Daar er geen andere vrije kamers meer waren zijn we naar Apart'City Cité De Congrès gegaan en zijn in 2 2-persoons appartementen gegaan. Die waren prima. Advies: controleer beter of appartementen schoon zijn.

    Vriendelijk en behulpzaam personeel. Na de deceptie dat onze kamer vies was, heeft de dienstdoende receptie ons goed geholpen aan andere kamers.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    4,6
    ontbijt typisch matig frans, net niet kamers stoffig, je...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Studio voor 2 Personen
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt typisch matig frans, net niet kamers stoffig, je kunt nergens buiten zitten

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    10
    prima ligging goede prijs/kwaliteit
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Superior Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niets

    prima ligging goede prijs/kwaliteit

    Verbleven in december 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    7,5
    -Prettige locatie op loopafstand van centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    -Inchecken buiten sluitingstijd (om 20.15) was erg lastig. Hiervoor 2x gebeld en beloofde sms kwam niet. -(Bank)bed in tweepersoonskamer was slecht.

    -Prettige locatie op loopafstand van centrum. -Driepersoonskamer had prima bedden, en een extra bedbank. -Er was gratis wifi -Er was gratis parkeren in de straat en op het nabijgelegen plein van 14/7-15/8

  • Beoordeeld op: 25 mei 2016

    7,9
    Fijn apartementenhotel dicht bij de brocantemarkt die ik...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets

    Fijn apartementenhotel dicht bij de brocantemarkt die ik wilde bezoeken. Rustig, goede bedden, fijne douche en een lift

  • Beoordeeld op: 10 juli 2015

    7,5
    C'était vraiment propre
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    C'était vraiment propre

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: