Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Odalys City Antibes Olympe 3-sterren

670 Première Avenue, 06600 Antibes, Frankrijk

#49 van de 86 vakantiewoningen in Antibes

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1067 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    7,1

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    6,7
    Niet te duur.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne liet te wensen over. Airco die hele nacht doorloopt. Toiletpapier werd niet aangevuld en bij verblijf van 5 nachten alle dagen met zelfde handdoekenset moeten doen😕

    Niet te duur. Klein maar lekker zwembad ter verkoeling

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    4,2
    Accomodatie niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor 7 nachten geboekt en dan krijg je handdoeken voor slechts 2 dagen. We hadden beter 4 dagen kunnen boeken en dan 3 bij boeken, dan was ons appartement iedere dag schoongemaakt en hadden we ook handdoeken gekregen. Groot balkon uitsluitend bij (forse) bijbetaling. Veel geluidsoverlast terwijl het nog niet eens druk was, laat staan als het wel druk is. Veel troep aan onderzijde balkons van balkon boven je, niet smakelijk als je buiten zit te eten.

    Zwembad op dak en parkeergarage onder het pand

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    5,8
    Goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 15 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De inrichting is erg gedateerd. De omgeving is vol gebouwd. Verder is de straat waaraan het complex ligt erg vol met geparkeerde auto's van bezoekers aan het Franse arbeidsbureau. Hierdoor is het complex op werkdagen lastig te bereiken.

    Goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Klantvriendelijk personeel en ruim appartement met groot balkon.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2016

    5,0
    Ok, niks speciaal,
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Superior Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Staat van onderhoud appartement Gehuurde garage volzet Hotel ver van centrum en zee, slechts één bus per uur, dus auto moeten nemen in betaalde garage Zwembad piepklein, overvol

    Ontbijt basic, maar ok zonder meer

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    6,3
    Voldoende
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren te klein.

    Zwembad is leuk en auto staat in garage.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    5,0
    Voor ons niet het juiste appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Het appartement was erg donker. Om bij het appartement te komen was een wirwar van deuren en gangen. Wij hadden een verkeerde keus gemaakt!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    5,0
    Voor ons niet het juiste appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Het appartement was erg donker. Om bij het appartement te komen was een wirwar van deuren en gangen. Wij hadden een verkeerde keus gemaakt!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,5
    Vakantie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ligt heel rustig gelegen. Vanaf treinstation Antibes buslijn 1 nemen, uit stappen halte centre commercial, 5 min lopen naar het hotel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    7,1
    Dat ging .
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vb internet zo goed als onmogelijk door traagheid

    Ontbijt zwak, Kamers matig, tekenen van slijtage .

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    7,9
    Rustig verblijf voor een korte periode
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Meubilair met zichtbare schade

    Relatief rustig gelegen in het drukke Antibes

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    3,8
    Wij hebben voor de terug weg geanuleerd we kregen stempel en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hebben voor de terug weg geanuleerd we kregen stempel en handtekening en het was zo goed volgens hun dus niet ze willen dat we gewoon betalen zijn er nog mee in onderhandeling was klein geen airco

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    5,8
    de bedden, de airco en iedere dag schone handdoeken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    voor de gezelligheid hoef je hier niet heen. wij hadden een donkere kamer beneden met uitzicht op betonnen muur. Gangen waren donker. kamer klein voor vier personen. Op de foto's leek het nieuw en fris, maar het was gewoon oud.

    de bedden, de airco en iedere dag schone handdoeken.

  • Beoordeeld op: 14 mei 2015

    4,6
    iets buiten de bebouwde kom gelegen, gaf rust;
    • Vakantiereis
    • Stel

    slappe douchestraal, geen internetbereik, onderhoud was matig, parkeren op straat onmogelijk door drukte, bewegwijzering kan beter, dakterras om 20 uur gesloten, dat was jammer, want daar was nog wel zon (en niet meer op ons balkon).

    iets buiten de bebouwde kom gelegen, gaf rust; parkeergarage.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    8,8
    grootte van de kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lange wachttijd receptie

    grootte van de kamer

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    7,1
    parkeren, ontbijt, keukentje
    • Individuele reiziger

    De hygiëne zit 'm in de hoekjes :(

    parkeren, ontbijt, keukentje

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: