Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Arcadia 2-sterren

Impasse de Nivern Bihan, Axe Lannion - Perros Guirec, 22300 Lannion, Frankrijk

#7 van de 12 hotels in Lannion

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 440 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    6,7
    Een goede tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ligging van het hotel is een beetje spijtig en ver van alles af. Zonder voertuig kom je niet in het centrum.

    Het personeel in het hotel is super vriendelijk. Eenvoudige maar nette kamers. alles is voorzien voor een rustige nacht als tussenstop.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    10
    geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    niets

    Wij zijn hier vorig jaar voor 3 nachten geweest en omdat het zo goed was bevallen dit jaar voor 4 nachten geboekt, En er zelfs nog een extra nacht bijgeboekt. Mooie kamer, we kregen op verzoek dezelfde kamer als vorig jaar. Aardige mensen, goed ontbijt, totaal niets op aan te merken. Dit hotel is zeer aan te bevelen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    8,8
    Personeel is super aardig en behulpzaam.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was goed, Waren mini broodjes en mini croissantjes ik had liever grote gehad. Maar je kan gewoon nemen zoveel je maar wilt Dus eigenlijk geen min puntjes.

    Personeel is super aardig en behulpzaam. Naast het hotel zit een restaurant waar je prima kan eten

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    7,5
    heel goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het zwembad kon niet gebruikt worden.

    een heerlijk ontbijt met lekkere koffie. De stilte in het hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    8,8
    Korte etappe oponthoud op weg terug naar België
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets bijzonders

    Vriendelijk , professioneel onthaal

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    9,2
    prettig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    Hotel is prima gelegen bij allerlei leuke tripjes, goede kamer, beneden met terras, goed ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 september 2015

    9,2
    super aardige manager
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    super aardige manager

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: