Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over P'tit Dej-Hotel Bourges Gare 2-sterren

2, Place Du Général Leclerc, 18000 Bourges, Frankrijk

#13 van de 21 hotels in Bourges

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 890 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 40

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    7,1
    Goede overnachting 10 minuten van centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer (1-2 personen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is klein en ruikt bedompt. Bij aankomst moet je naar het hotel aan de overkant, op zich geen probleem maar als de hotelkamer deur niet open gaat blijf je heen en weer lopen met de bagage en de trap is niet breed.

    Ruime en schone inloopdouche.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    8,8
    Heel goed!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Prima hotel als je op doorreis bent met je gezin. Schone kamers, goede ligging en goede pizzeria om de hoek met ook andere gerechten dan alleen pizza, waar je nog terecht kan als je laat arriveert.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    5,8
    Piepkleine kamers maar met goede airco
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer (1-2 personen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen p beschikbaar. Moest naar een garage 200 meter verder. Kamers waren de kleinste ooit. 3 x 3. Toilet tegen de muur. Badkamer van 1.50 x 1.50. Alles heel erg klein.

    Het was heel stuk in het hotel terwijl het vol zat. Airco was goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    8,3
    Prima om een tussenstop te doen. We komen er graag.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer (1-2 personen)
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer en toilet kamer "38" was wel erg klein. Dit hebben we daar nog niet gehad.

    Reeds onze 4de maal dat we er komen. Steeds netjes en verzorgd ontbijt. Vriendelijk onthaal en snel uitchecken.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    6,7
    Goed hotel om te gebruiken op doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer (1-2 personen)
    • Verbleef 1 nacht

    Op de bovenste etage waar wij onze kamer hadden was overlast van de compressor van de airco.

    Het was erg prettig dat de auto een privé parkeerplaats had.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,8
    Leuk en rustig hotel, ook geschikt voor gezinnen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (1-4 personen)
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer goed en gemakkelijk bereikbaar. Eigen parkeer gelegenheid is een plus. Ontbijt goed en hotel is vlakbij het centrum van de stad gelegen. Keurig onderhouden, leuk en gezellig hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    7,5
    Goed hotel voor een dag.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (1-4 personen)
    • Verbleef 1 nacht

    Geen personeel gezien, sleutel halen bij een ander hotel.

    Net hotel voor de terug of heenreis naar Spanje. De buurt is niet helemaal top en maandag is er in het plaatsje bijna niets open.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    9,6
    zeer goed, schoon hotel met vriendelijke dames achter de receptie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (1-4 personen)
    • Verbleef 1 nacht

    Niets. alles was top.

    de airco op de kamer was geweldig in deze hitte. Verder een heerlijk bed en een fantastische badkamer. Ik zou zo weer gaan voor een overnachting richting Spanje.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    6,3
    Prima verblijf voor een tussenstop.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (1-3 personen)
    • Verbleef 1 nacht

    De vraag waar we konden parkeren kregen we niet echt een duidelijk antwoord op, we kregen wel te horen dat er in de straat voor het hotel je gratis kon parkeren na 19:00. Het was na de afrit van de snelweg nog wel een stukje rijden.

    Er waren twee grote comfortabele tweepersoonsbedden, badkamer was schoon. De stad verderop staat een mooie cathedraal, die is wel leuk om te bezoeken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    3,8
    Niet voor herhaling vatbaar. Veel geld en weinig kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer (1-2 personen)
    • Verbleef 2 nachten

    op de foto stond een ruime kamer met 2 grote eenpersoonsbedden. Wij kregen een hok met een twijfelaar. Op de booking-site stond dat er parkeergelegenheid was voor 5 euro per dag. Die was er, maar voor 6 auto's. En niet meer beschikbaar. Het was gehorig.. Er was 's avonds niemand in het hotel om aan te spreken.

    het viel allemaal tegen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    5,8
    Een matig verblijf met wel vriendelijk personeel, wat helaas de Engelse taal niet goed machtig was.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer (1-2 personen)
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijtbuffet was matig met weinig keus voor de €7,90 p.p. Keuze uit kleine croissants, stukken stokbrood en een ander soort brood wat enigszins hard was. Daarnaast was het beleg karig, ham en een smakeloze kaart. Wel koffie. Parkeerservice van het hotel waarvoor we per dag €8,00 hebben betaald i.p.v. de via booking.com €5,00

    De kamers waren redelijk. Kleine badkamer en een apart toilet wat ook een zeer kleine ruimte was.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    9,6
    Prima locatie voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptioniste sprak geen Engels, alleen maar Frans. Mijn verzoek voor 4 parkeerplaatsen was niet doorgekomen.?????

    Schoon

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    7,1
    Ruime kamer, parkeren achter hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (1-4 personen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spraken geen Engels.

    Ruime kamer, parkeren achter hotel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    6,7
    Bedden liggen goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (1-4 personen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kosten voor ontbijt worden in rekening gebracht. Dit zou inclusief zijn!!

    Bedden liggen goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,5
    Het ontbijt was premitief
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer (1-2 personen)
    • Verbleef 1 nacht

    Iets beter ontbijt.

    Het ontbijt was premitief

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    6,3
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer (1-2 personen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer, te klein en aan de straatkant. Veel lawaai

    Ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    7,1
    Prijs kwaliteit in balans
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer (1-2 personen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco was defect in 1 kamer

    Prijs kwaliteit in balans

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    5,8
    Vieze geur in de wc
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vieze geur in de wc

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    8,3
    Schoon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De herrie van de straat

    Schoon

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    8,8
    prima voor doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer (1-2 personen)
    • Verbleef 1 nacht

    kleine kamer maar voor doorreis voldoende

    eenvoudig ontbijt meer dan genoeg

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    7,5
    Ontbijt OK.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen lift, wat vreemde indeling van de kamers, een deel van de dag gen hotelpersoneel in het hotel, je kunt wel met de receptie bellen maar dan moet je toch de straat oversteken, problemen met de toegangskaart van de kamer

    Ontbijt OK. Privé parking met code

  • Beoordeeld op: 15 januari 2016

    7,5
    Wij hadden de Prestige Kamer gehuurd en die is ronduit...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen lift!!! Onze kamer lag op de 2e etage. Vervelende trappen. Het personeel had ons wel kunnen helpen met onze bagage.

    Wij hadden de Prestige Kamer gehuurd en die is ronduit fantastisch. Grote kamer, grote badkamer. Zelf te regelen verwarming en airco. Ontbijt prima. Prima doorreis hotel voor ons (ouder echtpaar). Privé parking (betaald)

  • Beoordeeld op: 25 september 2015

    8,3
    Wij hadden een prestige kamer geboekt en deze is echt aan te...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wij hadden een prestige kamer geboekt en deze is echt aan te raden. Mooi, schoon en ruime kamer met een grote badkamer. Ontbijtzaal ziet er heel ongezellig en klein uit. Wij hebben naast het hotel bij de bakker broodjes gehaald.

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    7,1
    - Prima hotel om de stad te bezoeken;
    • Vakantiereis
    • Stel

    - Kleine prive parking - Kleine tweepersoonskamer, je kunt net rond het bed lopen!

    - Prima hotel om de stad te bezoeken; 20 minuten lopen van de kathedraal - Gelegen tegenover het station, waar je de auto voor 6,00 euro per dag kun parkeren - Aparte toiletruimte - Grote badkamer - Redelijk ontbijt

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    5,4
    Het personeel was heel vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De beloofde wifi werkte niet. Niet prettig dat men mij (68 jaar) de meest afgelegen kamer toedeelde.

    Het personeel was heel vriendelijk. Parkeerplaats was in orde.

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    6,7
    wij waren onderweg naar zuid-frankrijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    de kamer was zeer klein, voor 1nacht geen probleem. lawaai op de gang.

    wij waren onderweg naar zuid-frankrijk. dit hotel was een tussenstop. je kunt op elk tijdstip aanmelden prijs is budgetvriendelijk

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    5,4
    Kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Parkeerplek gereseveerd bij boeking. Hierop geen reactie. Bij aankomst geen parkeerplek.

    Kamer

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    10
    Prijs/ kwaliteit: uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs/ kwaliteit: uitstekend!

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    9,5
    Kort bij centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen lift.

    Kort bij centrum.

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    7,1
    Goede ligging, ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Overdag geen personeel aanwezig. Zeer krappe ruimte rondom het bed. Akelige trap.

    Goede ligging, ontbijt was goed. Eigen parkeerplaats

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    7,9
    Was voor ons ideaal verblijf als overnachting op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    niks, alles was er wat we nodig hadden.

    Was voor ons ideaal verblijf als overnachting op doorreis.

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2015

    7,9
    Ontbijt was goed en uitgebreid.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Dat er geen lift aanwezig was. en met een kinderwagen valt het niet mee om op de 2e verdieping te verblijven

    Ontbijt was goed en uitgebreid.

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    6,7
    Rustige buurt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen aparte parking voor hotelgasten

    Rustige buurt

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,5
    Geen koelkast
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen koelkast

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    7,9
    De ruime familiekamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Weinig beveiligde parkeerplekken

    De ruime familiekamer

  • Beoordeeld op: 31 juli 2015

    7,5
    Op loopafstand van het oude centrum en kathedraal.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Op loopafstand van het oude centrum en kathedraal. Eenvoudig maar schoon.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    6,7
    Lekker restaurant aan de overkant
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Erg krappe familiekamer

    Lekker restaurant aan de overkant

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    9,2
    Prijs kwaliteit super.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs kwaliteit super. Erg vriendelijk en behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 18 juli 2015

    8,8
    Airco en badkamer ++
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Vloerbedekking en geen lift

    Airco en badkamer ++

  • Beoordeeld op: 15 juli 2015

    7,5
    alles wat nodig was voor 1 nacht op doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    met 4 op 1 kamer wel krap, maar voor 1 nacht meer dan ok

    alles wat nodig was voor 1 nacht op doorreis

Er zijn ook 19 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 40

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: