Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ariane 2-sterren

46 Rue Beauparlant, 03200 Vichy, Frankrijk

#31 van de 50 hotels in Vichy

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 384 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    5,8
    Prima prijs maar nooit meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel was gehorig, parkeerplaats was niet dichtbij het hotel. Douche viel bijna in elkaar en niet te spreken over de kwaliteit van de bedden. Het personeel sprak weinig Engels en zij ons nooit gedag wanneer wij dat wel deden. Wij gingen uit van de reacties van andere, echter kwamen deze niet overeen met onze ervaring.

    Het parkeren 5 min verderop was geatis

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    6,7
    Wij waren op doorreis en de accommodatie voldeed in dat opzicht aan onze verwachtingen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was klein om met 5 personen te slapen. Er was geen parkeergelegenheid bij de accommodatie.

    ondanks de wat vorderende leeftijd van het gebouw, werd moeite getroost om de kamer een modernere en aangename look te geven. De badkamer was nieuw en goed uitgerust! Het ontbijt vonden wij goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    8,8
    Leuk thematisch slapen met goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren is bij booking niet geheel duidelijk aangegeven. Maar dit moet langs de openbare weg. Is wel gratis. Verder geen probleem.

    Bij aankomst hadden we even onze twijfels. Eenmaal binnen dan is dit snel over. Alles ie hier net even anders en dit in positieve zin. De inrichting van alles is wat speelser dan gebruikelijk. Gewerkt is hier mee leuke accessoires en vele kleuren. Kamers zijn een beetje thematisch ingericht. Alles heel leuk. Wij hadden een grote kamer. En een fijne douche. De beste uit onze ervaring. Verder goede bedden en je bent snel in het centrum om wat te eten. Wij hebben op 5 minuten lopen wat gegeten bij een india's restaurant. Was heel goed. De volgende ochtend was het ontbijt ook prima. Buffet vorm met persoonlijke service van brood en drank zoals koffie thee of dergelijke. Fijne en prima overnachting gehad hier.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    8,3
    Hartelijke ontvangst, lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De trap. Hotel is niet makkelijk toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Lift ontbreekt.

    Hartelijke ontvangst, lekker ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,5
    ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    9,2
    zeer goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt, geen zout beleg

    Ontvangst zeer vriendelijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    6,3
    Goed voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco Geen koffie of andere dranken te verkrijgen in Hotel, ook niet op kamer, werden verwezen naar een café verderop in straat

    Schone kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    10
    Super dat je als gezin met drie kinderen op 1 kamer kan...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het bed voor de ouders veel te zacht van matras, dat van de kindjes zeer hard, maar voor 1 nacht was dat geen domper. Eigenlijk had ik dit liever opmerking geschreven en niet als negatief!

    Super dat je als gezin met drie kinderen op 1 kamer kan logeren. Lekker ontbijt, heel vriendelijk onthaal. Super super mooi stadje om te bezoeken

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: