Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Auberge De Jeunesse

rue des Pithiviers , 45100 Orléans, Frankrijk

#24 van de 25 hotels in Orléans

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 318 beoordelingen over dit hostel

6,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,7

  • Comfort

    5,9

  • Locatie

    6,5

  • Faciliteiten

    6

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    5,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 39

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    8,3
    Prima gelegenheid voor een overnachting op weg naar onze vakantiebestemming.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Helemaal niets, voor die prijs was het oke.

    De bedden waren goed en de kamer schoon. Het ontbijt was ook prima. Goede kwaliteit/prijs verhouding.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    7,5
    Een leuke tussenstop
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer kon langs de binnenkant niet afgesloten worden voor de aansluitende kamer. Waardoor een douche nemen als volwassene uitgesloten was. Jammer als je een hele dag in de auto hebt gezeten.

    De kamer was netjes en snel beschikbaar. De locatie is super. Verder was het personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Bij het ontbijt konden we het nodige vinden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    5,0
    niet echt aan te raden vanwege hygiëne
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in Mannenslaapzaal
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lastig te vinden in de nacht. Slechte hygiëne. Vooral de badkamer was vies.

    Dat er gratis ontbijt was. Helaas was het niet heel uitgebreid maar dat had ik ook niet verwacht. Wat mij ok beviel was dat het hostel in een stadion gevestigd was.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    5,8
    Leuk om een keer in een stadion geslapen te hebben
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De muren liepen tot tegen het systeemplafond. Er was geluidsoverlast. De buren kwamen later in de kamer en gingen douchen en we hoorde woordelijk wat ze zeiden. Is niet het fijne idee van een hotelkamer.

    Was heel leuk om te overnachten in een voetbalstadion. De ruimtes hadden 2 stapel bedden, maar dit maakt op zich niet uit

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    2,5
    Volgens mij hoef ik hier niks meer aan toe te voegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie antwoord hierboven, wij zullen niemand deze 'accommodatie' aanraden en adviseren om 2 tientjes meer uit te geven voor een novotel oid. Wij hadden deze tussenstop geselecteerd Op basis van prijs, ontbijt inbegrepen maar ook aangezien het een aparte lokatie is en zeker voor voetbalveldje kids die Mee waren. Helaas toch een warme nasmaak. Hopelijk doen jullie hier wat mee! Groetjes Maikel

    De kamers en sanitair waren niet schoon en erg onhygiënisch. Midden in de nacht kwam er zomaar iemand onze kamer op, terwijl deze door ins was afgesloten. vermoedelijk om spullen te stelen maar gelukkig werden we wakker en hebben we de persoon de kamer uit gewerkt, ondanks dat we gebruik konden maken van inbegrepen ontbijt zijn we na het onverwachte bezoek rond 4 uur maar gaan inpakken en weggegaan naar onze mooie eindbestemming. Doordat er geen aanspreekpunt aanwezig is bij late aankomst of dit soort calamiteiten kan dit in de toekomst bij gasten weer voorkomen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,9
    Uitstekend alternatief voor budget snelweghotels
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje gehorig, dat is een risico als je 'verkeerde' buren hebt. En je badkamer deel je met een andere kamer.

    Prima voorzieningen. Schoon, comfortabel, praktisch. Prima ontbijt. Vlak bij de tolweg. Niet luxe, maar veel waar voor je geld.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    5,0
    Voor één nacht, oké maar niet meer dan dat.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer. Was al bezet. Kregen andere kamer maar geen bedlinnen. Het was te doen maar heelheel sober, evenals het ontbijt.

    Het idee van slapen in een stadion en het parkeren bij de accommodatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    5,4
    voor een tussenstop met lage prijs en inclusief ontbijt mag je niet te veel verwachten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    je kunt alles horen, vlekken in de lakens, wifi niet op de kamer, gedeelde badkamer/toilet wat de franse buren niet begrepen denk ik

    ontbijt was goed, vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    9,2
    Voor mij perfect voldaan aan verwachting.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in Vrouwenslaapzaal
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik heb geen minpunten. Je weet wat je boekt en voor mij is dit echt een aanrader.

    Leuk in de ring van het stadion. Goeie bedden. Fijn hostel! Inchecken goed geregeld. Helaas het ontbijt moeten missen omdat ik weer vroeg door ging.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    6,3
    Interessante locatie met parking op de locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De douche was gedeeld tussen 2 kamers maar kan niet op slot van binnenuit. De douche was ook niet de meest propere.

    Interessante locatie met parking op de locatie. Van het hotel is men snel terug op de autostrade.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2016

    6,7
    Ontvangst was goed, ontbijt was prijs gezien voldoende.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De isolatie van de kamers waren ondermaats. Jammer dat we de mop van de buren om twee s nachts konden horen.

    Ontvangst was goed, ontbijt was prijs gezien voldoende. Locatie was uniek

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    7,1
    Prima doorreis hostel/hotel of kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De spullen (bedden, kasten e.d) waren allemaal oud en beschadigd of kapot. Wel schoon!

    Dichtbij Centrum van Orleans (10 min met auto), grappige lokatie (ring stadion).

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    3,3
    niet geschikt voor gezinnen met kinderen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Is absoluut geen locatie voor een gezin met kinderen. Verouderde inrichting, dringend toe aan renovatie. Heel veel lawaai gedurende de nacht van andere jongeren die daar op sportkamp of iets dergelijks zijn. Ik kom er alvast nooit meer terug!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2016

    6,7
    7
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De muren tussen de kamers zijn er dun, je kan letterlijk verstaan wat er in de andere kamer werd gezegd. Erg hinderlijk.

    Dat het in een stadion was en er ook nog een wedstrijd werd gespeeld. Erg mooi voor mijn voetballende zoons.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    5,8
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    prijs/kwaliteit een bizarre locatie met gedeeld sanitair tussen twee kamers en triplex schotten tussen twee kamers - erg gehorig, geen familiebestemming. Ook slechte communicatie rond openingsuren receptie.

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    4,6
    bijzondere locatie, verder erg matig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne en onderhoud erg matig: Ontbijt van een plakkerig dienblad met smoezelig bestek, schimmelplekken in de badkamer. Vloeren en kasten viezig, bedlamp kapot. Gehorig, kamers worden gescheiden door dunne wandjes. Je hoort je buren dus heel goed en moet zelf goed rekening houden met overlast. Neem je oordoppen mee voor wat nachtrust. Badkamer delen: twee slaapkamers hebben toegang tot een badkamer met kleine douche, toilet (met deur) en twee wastafels. Is niet te zien of de badkamer wordt gebruikt en als je doucht kan de ander dus gewoon binnenlopen. Badkamer is smoezelig met vochtplekken. Bedden redelijk, geplastificeerd matras op een spaanplaat bodem. Stevige bedden, kraken flink.

    Locatie is erg bijzonder, je loopt zo de tribune van het stadion op en mag daar rondlopen. Zoiets vind je niet snel. Makkelijk te vinden en parkeren. familiekamers met 2 stapelbedden zijn vrij ruim en hebben veel kastruimte. Linnengoed is schoon. Ramen kunnen goed open en hebben een rolluik ervoor dus kamer is goed donker te maken. Goed te weten: ontbijt is simpel: stukken stokbrood, jam en pasta uit kuipjes, geen vers beleg of fruit. keuze uit o.a. sap/koffie/thee/melk. In de buurt wat simpele restaurants (wok/Mc Donalds)

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    2,5
    Niet waardig om overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor de hygiene toeliet en badkamer

    Rond uit niet geschikt als overnachting

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    6,3
    Tussenstop onderweg naar vakantie met kids.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers waren zeer verouderd en weinig geïsoleerd

    Het ontbijt was basic maar lekker!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    7,5
    Locatie en kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Locatie en kamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,5
    Aanrader voor tussenstop en voetballiefhebbers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedeelde badkamer met geen deur voor de douche.

    Leuk om in een voetbalstadion te slapen en daar ook nog een wedstrijd te zien.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    7,1
    De prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche

    De prijs

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,5
    Voor de prijs hoef je het niet te laten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het in een voetbalstadion is

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    6,7
    Locatie is uniek en voor een doorreis overnachting is het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie is uniek en voor een doorreis overnachting is het origineel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    9,6
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meer keuze, maar voor 88 euro voor een gezinskamer kan je niet zoveel verwachten

    Was niet uitgebreid.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,5
    Prima tussenstop op weg naar Zuid-Frankrijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Chaotisch onthaal (er was een voetbalmatch in het stadion, personeel was slecht gebrieft)

    Ruime en nette kamers, beste prijs

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    7,5
    kamers slecht geisoleerd, hoorde de buren
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamers slecht geisoleerd, hoorde de buren

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    3,8
    Goedkoop maar niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was zeker aan herstelling toe ,kasten hangen maar half ineen en douche was niet om aan te zien

    De prijs

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    3,8
    Niet zoveel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig karig ontbijt gedeelde badkamer

    Niet zoveel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    8,3
    Prima doorreis adres
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedeelde badkamer

    Prima voor 1 overnachting

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    10
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen handdoeken aanwezig

    De locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    6,7
    Voor zomaar een nacht op doorreis was het prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt, er was alleen zoet beleg, niet eens een plakje kaas of een eitje

    Voor zomaar een nacht op doorreis was het prima

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    3,8
    Heel gehorig en warme locatie
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco, heeeel gehorig, heel warm, viezig

    Dat het een stadion was, aparte locatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    5,0
    Duidelijker omschrijven dat je het sanitair delen moet met nog een kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hygiene

    De gedeelde badkamer.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    2,9
    Niets!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles.

    Niets!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    4,6
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers wel erg uitgewoond net als de badkamer.

    Het was heel leuk om een voetbalwedstrijd mee te maken!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    6,7
    Bed is niet echt stevig maakt geluid
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed

    Locatie

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    7,5
    De locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer. De douche bleef niet hangen en was wel heel erg krap.

    De locatie.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    8,8
    Basic maar goed in orde.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was enkel met zoetigheden. Een hartig stukje kaas of vlees was welkom geweest.

    Zeer propere locatie. Heel vriendelijk onthaal.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    7,9
    beantwoordde aan onze verwachtingen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    door verkeersdrukte gingen we te laat aankomen. We belden; de verantwoordelijke reageerde positief en bood een goede oplossing aan.

    Verbleven in juli 2016

Er zijn ook 24 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 39

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: