Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Auberge Saint Pierre 3-sterren

Grande Rue, 50170 Le Mont Saint Michel, Frankrijk

#8 van de 13 hotels in Le Mont Saint Michel

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 814 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    8,3
    Unieke ervaring.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de omschrijving van het boeken stond dat we uitzicht hadden op een bezienswaardigheid. Dit hadden wij: de stenen muur van de overburen.

    De locatie was top, zeer centraal gelezen en alles goed bereikbaar.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    9,0
    Heerlijk verblijf in historisch gebouw in historisch stadje.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Als je er op rekent dat je je auto een kilometer buiten mont st michel op een grote goed verzorgde parkeerplaats moet stallen en met gratis shuttle bus naar de rand van mont st michel wordt gereden en dan de stad in moet lopen, dan is er niks aan de hand. Als je dit niet verwacht; dan heb je mogelijk een tegenvaller. Ontbijt hebben we niet gebruikt - we waren te laat door eigen schuld.

    Onze kamer was niet in het historische hoofdgebouw (gelegen in de superdrukke historische hoofdstraat), maar in een plm 500m verderop gelegen eveneens historisch huisje (nr 214). Mooi uitzicht over de baai. Goed gerenoveerd, hele nette kamer. je moet wel in het dorp lopen met je tassen/koffers o.a. een paar stijle trapjes op tot de kamer, maar dat hadden we ook verwacht in mont st michel. Dit maakt e.e.a. ook wel erg grappig en rustiek.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,8
    Top!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik miste een paar fijne doucheproducten en het was jammer dat we 2 aparte bedden in plaats van 1 2-persoons bed kregen. Houd er wel rekening mee dat oude huisjes ook erg gehorig zijn...

    Ge-wel-di-ge locatie, midden op Mt St. Michel. We sliepen in een oud huisje uit de 14e eeuw, dat helemaal in stijl was ingericht. Douche was erg goed, bank, bed en stoelen ook. Heerlijk om 's morgens vroeg in ale rust het dorpje te verkennen, zonder toeristen. Ontbijtbuffet is ook prima!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    7,5
    toch wel leuk
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de shuttle tussen parking en hotel was stond geen huisdieren toe (hond), en het regende en waaide heel hard... dus zijn we te voet moeten gaan, door wind en regen met bagage en hond... slecht begin van de vakantie

    Locatie en bezoek aan de abdij

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    10
    Hele mooie kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drukte overdag!

    Hele mooie kamers. Volledig in oude stijl gerestaureert. Je verblijft in een 14 eeuws gebouw met alle comfort van deze eeuw, behalve een airco. Prachtige gelegeneheid om s' avonds Mont Saint-michel te bezoeken!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    7,5
    Hartelijke ontvangst door manager en enkele staf leden.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Uitleg hoe bij het hotel te geraken was onvolledig. Als je niet weet/begrijpt hoe het "eiland" functioneerd, dan snap je niet hoe er te komen. Het hotel zegt een eigen parkeerplaats te hebben, maar als je dan denkt dat die direct naast het hotel is kom je bedrogen uit. GPS - met adres van hotel ingevoerd, brengt je niet bij de juiste aankomst locatie - hetgeen de verwarring alleen maar groter maakt. Hebben ruim een uur in het donker rondgedwaald eer het hotel te bereiken. 5 keer bellen met het hotel hielp ook niet omdat de hotelstaf er schijnbaar van uitging dat de gasten wel wisten hoe het op Mt Saint Michel werkte. Geen leuke start.

    Hartelijke ontvangst door manager en enkele staf leden.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,5
    omgeving en ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    omgeving en ligging

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    7,5
    het avondmaal s'avonds .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het avondmaal s'avonds .

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    8,3
    Charmant en verzorgd hotel in het hart van het middeleeuwse kader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant

    Locatie, het kader waar het zich in bevindt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    7,5
    8
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Gezien de locatie , de moeite die gedaan wordt op op de Mont st Michel een Hotel uit te baten is prachtig

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    7,5
    Kamer voor 4 personen in auberge was zeer goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ontbijt zeer simpel voor stevige prijs. Zelfs een gekookt ei was niet mogelijk. Restaurant bedroevende kwaliteit en duur. Een entrecote van 5 mm dik met meer vet als vlees en zonder garnituur. Vreselijke ervaring.

    Kamer voor 4 personen in auberge was zeer goed

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    9,2
    Gelegen "intra muros", dus volledige rust 's...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Moesten vragen om het ontbijtbuffet wat aan te vullen.

    Gelegen "intra muros", dus volledige rust 's avonds om te genieten van de middeleeuwse sfeer.

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    8,3
    autentiek interieur
    • Vakantiereis
    • Groep

    autentiek interieur

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: