Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Azurea 3-sterren

31 rue Paganini, 06000 Nice, Frankrijk

#165 van de 169 hotels in Nice

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 976 beoordelingen over dit hotel

5,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,4

  • Comfort

    5,3

  • Locatie

    6,9

  • Faciliteiten

    5,1

  • Personeel

    5,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,7

  • Gratis WiFi

    6,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    3,3
    Kamers waren vies, matrassen hadden bedwantsen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Algemene netheid, matrassen.

    Kamers waren vies, matrassen hadden bedwantsen. Andere kamer gekregen maar ook die was vies. Douche lekte en wederom een bedwants. Heb er een foto en filmpje van

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    5,4
    Dit hotel moet nodig worden vernieuwd, inclusief personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vieze douche, onvriendelijk personeel dat ons wilde laten betalen terwijl we dat al hadden gedaan, onveilige buurt, instabiel bed; hele hotel in algemeen slechte staat.

    Op een kwartiertje lopen van het centrum en de boulevard. Er was ook een 2p bed! (Krakkemikkig, maar het was er wel)

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 maart 2017

    5,0
    Goede ligging, prima goedkoop ontbijt, slechte kamers, geluidsoverlast van andere gasten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Kamer kwam absoluut niet overeen met de internet afbeeldingen. Na verblijf zijn wij in Nederland met huidklachten naar de huisarts gegaan, deze meldde dat wij met bedwantsen in aanraking zijn geweest. Dit resulteerde in heel veel jeukende bultjes (lijkt op muggenbeten maar dan heftiger). Dit betrof zowel mijn dochter als mijzelf. De kamer betrof een niet roken kamer maar hier hing een stevige cigaretten lucht.

    Ontbijt was goed, kamer was ruim.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    3,3
    Ongeïnteresseerd personeel raam sloot slecht dus veel...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Ongeïnteresseerd personeel raam sloot slecht dus veel geluidoverlast van de straat.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,9
    De ligging was ideaal
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was sober

    De ligging was ideaal

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    5,8
    het hotel was in de buurt van het treinstation.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de gedateerde inrichting van de kamer, 1 lift voor maximaal 3 personen.

    het hotel was in de buurt van het treinstation.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    7,1
    Niet duur en goed voor 1 nacht wegens de ligging
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rust was veel lawaai

    De ligging

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    2,9
    niks
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    alles, pasjes voor de kamers werkten niet, we konden ons kamer niet eens in. Schone handdoeken kregen we ook nooit, moesten we telkens om vragen. Er werd nauwelijks schoongemaakt en als dat wel was gedaan zag je er alsnog niks van. kamers zijn klein en stinken ontzettend. Beddengoeden werden niet gewisseld, het was echt een zooitje. Service was verschrikkelijk, niemand sprak engels en ze bleven maar in het frans tegen je doorratelen. Directrice komt soms ook gewoon midden in de nacht je kamer binnenvallen ter controle. Al met al zeer slechte hotel en zeker geen goede keuze om je vakantie er door te brengen.

    niks

  • Beoordeeld op: 8 juli 2015

    4,6
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    We kregen een kamer op de eerste verdieping met uitzicht op n golfplaten dak met veel afval als etensresten,duiven, de hitte van alle airco s vd overige kamers, sigarettenpeuken. Na gevraagd te hebben of het een grap was om ons voor 40,- pp zo een kamer te geven, kregen we de volgende dag een andere kamer aan de straatkant op de 2e verdieping en deze was prima met aparte bedden zoals verzocht tijdens de boeking.

    De locatie

  • Beoordeeld op: 4 juli 2015

    7,1
    Op 100m van het treinstation, supermarkt en bakker dichtbij,...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Zeer gehorige kamer, tv vanzelf aan elke ochten om half 8 (was niet uit te schakelen) directrice opende een ochtend zomaar de deur, 1 avond bij terugkomst troffen we de kamerdeur open aan, deze was 100% dichtgedaan

    Op 100m van het treinstation, supermarkt en bakker dichtbij, schoon

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    5,4
    De locatie en WiFi in de inkomhal.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Twee van de vier bedden. Waren bijzet bedjes voor kinderen. En de matrassen waren helemaal stuk de bescherming was er met stukken af. En lagen op een dunne. Mousse waar je de latoflex door voelde. Stank in de gang.

    De locatie en WiFi in de inkomhal.

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    5,4
    Goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    slechte bedden, kleine kamer.

    Goede locatie

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    5,4
    Rustige kamer, eenvoudig ontbijt wel inclusief.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Rustige kamer, eenvoudig ontbijt wel inclusief. Vlak bij het station, waar je in het hotel echt niets van mee kreeg. Dus geen geluidsoverlast.

  • Beoordeeld op: 30 januari 2015

    6,7
    Wifi werkte goed, kamer en sanitair was schoon
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Buurt was wat minder maar je zit wel lekker centraal

    Wifi werkte goed, kamer en sanitair was schoon

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: