Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Beaulieu 2-sterren

88 Chemin Des Eboulis, 74220 La Clusaz, Frankrijk

#22 van de 35 hotels in La Clusaz

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 325 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,1
    Vrij duur voor een kleine kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Noorden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was enorm klein. Totaal niet in verhouding met de badkamer die wel oké was. We hadden geen ruimte om ons valiesje te zetten. Het was er ook snikheet. Ik vind de prijs niet in verhouding met wat ze aanbieden. Wij sliepen in veel mooiere kamers voor minder geld.

    De prachtige badkamer en het uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    6,3
    Skivakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Noorden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker hotel. Mooi uitzicht vanuit de ontbijtzaal. Restaurants goed bereikbaar. Skispullen achterlaten bij Skiservice bij de kerk, want te ver om het allemaal omhoog te sjouwen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    8,8
    Ontspannend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was super, locatie prachtig, sfeervol winters hotel, knus en gezellig. Ruime kamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    8,3
    Het ontbijtbuffet was heerlijk en heel uitgebreid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Noorden
    • Verbleef 6 nachten

    Het ontbijtbuffet was heerlijk en heel uitgebreid.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    9,6
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Noorden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heerlijk ontbijt, aangename kamer, vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    7,5
    Vrij goed hotel, in nabijheid van diverse restaurants, bars, winkels
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    vrij kleine kamers

    Rustig gelegen, geen lawaai 's nachts van andere hotelgasten, ontbijt was goed, en meer dan voldoende

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2015

    8,3
    Geweldig ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel

    kamer was compleet, maar wel erg klein. Wij waren er in de zomer, maar zou niet weten hoe ik er in de winter mijn wintersportspullen kwijt zou moeten. Ventilatierooster badkamer was stuk. parking biedt onvoldoende ruimte

    Geweldig ontbijt! Vriendelijke ontvangst, fijn zwembad, redelijke bedden voor franse begrippen, al zou ik er geen hele week op kunnen slapen. In de praktijk zijn dit hotel en het zusterhotel gewoon één complex

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    5,8
    Ontbijt is uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ongezellig hotel. Receptie en ontbijt vindt plaats in hotel carlina waardoor je dus enkel slaapt in hotel Beaulieu. Er heerst dus geen gezellige sfeer bij inkom in hotel Beaulieu. Geen frigo in de kamer. Kamer en badkamer was wel net. Je moet dus hotel verlaten om te ontbijten. Is niet zo ver. Handdoeken voor zwembad krijg je aan de receptie maar moet je bijhouden tot dag van vertrek. Natte handdoeken krijg je moeilijk droog in de bergen. Zou beter zijn dat je dagelijks de zwembadhanddoeken kan inwisselen voor droge handdoeken.

    Ontbijt is uitstekend! Parking voor de deur.

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    7,1
    Nette kamers, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    kamers zijn niet goed geisoleerd

    Nette kamers, goed ontbijt

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: