Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Beausejour 2-sterren

71 avenue Parmentier, 11e Arrondissement, 75011 Parijs, Frankrijk

#1446 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 904 beoordelingen over dit hotel

6,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,7

  • Comfort

    6

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    5,9

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,5

  • Gratis WiFi

    6,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 20

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,9
    Fijn
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De stop van het bad was stuk, waardoor ik hem met mn nagels moest lostrekken om het bad leeg te laten lopen

    Fijne kamer met bad en een uitzicht aan de straatkant

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    4,6
    Volgende keer kies ik een andere accommodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers lijken totaal niet op de foto's van de website. Het hotel bevestigde dit. Dit waren promotie foto's maar de kamers bestaan niet. De kamers zijn extreem klein en het bed is maar 120 cm breed. Waardoor ik twee maal s'nachts uit het bed ben gevallen. De douche is vrij nieuw, alleen niet mooi afgewerkt. Onze douche deur sloot bijvoorbeeld niet goed. waardoor de kleine badkamer onder water liep als je ging douchen. Raam naar buiten was erg gevaarlijk. Deze kon namelijk op de vierde verdieping helemaal open, waardoor je zo naar beneden kon vallen.

    We konden voor de aangegeven tijd al inchecken. Parkeren was erg duur maar wel goed geregeld.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    8,3
    Top locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ze vragen elke keer hoe laat je ongeveer terug bent als je weggaat, wat een beetje gek is, maar goed. Kan me voorstellen dat sommigen het lawaai van straat minder vinden, maar was voor ons geen probleem (zijn het gewend).

    Top locatie. Veel leuke restaurantjes en bars in de buurt, weinig toeristen :) Vriendelijke receptie, prima kamers, chille bedden en niet te duur. Heb parkeergarage om de hoek via Zenparking geboekt, werkte ook top. Ze hebben zelf geen parkeergelegenheid. 24 uurs receptie, die ook echt 24 uur is.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    6,7
    Leuk maar met wat probelemen in de kamer zelf.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten

    De douchekop kon niet op de stang vastgeklikt worden (hing dus los ernaast). Er was geen wandcontactdoos bij het tafeltje in de kamer. De stoel in de kamer had een loszittende poot. Eén van de twee wandcontactdozen in de kamer zat los.

    Vriendelijke mensen, goede WiFi verbinding en de kamer werd elke dag goed verschoond.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    6,7
    Fijn verblijf voor kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel heel vriendelijk en behulpzaam, kamer was klein maar we waren er alleen om te slapen dus was goed genoeg. Prima reizen vanuit daar naar Parijs binnen 15 Minuten in centrum van Parijs met metro. Dichtbij station parmentier.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,5
    Parijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Beetje gedateerde kleine kamers ,Geen mooie kamer/ badkamer maar proper en vernieuwde goed werkende wc en douche ,alles wel goed verzorgd

    proper ,goede locatie,vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2016

    7,1
    Functioneel en praktisch
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Te lage stoel bij het bureautje. Twee grote plastic stoelen die veel te groot waren voor de kamer. Alles is best krapjes maar net te doen. Ook aan de ontbijttafeltjes was het passen en meten. Beetje muffe geur in de piepkleine badkamer.

    Om de hoek bij waar ik moest zijn aan grote avenue. Vlakbij de metro. Heerlijk bed. Dikke gordijnen. Fijne douche. Eenvoudig maar functioneel Frans ontbijt. Er was een probleem met booking.com, dat werd vloekend en tierend opgelost. Heel erg grappig.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2016

    4,2
    Klein, prima om enkel te slapen, maar met defecte douches en schimmel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was veel kleiner dan op de foto. Er zat schimmel in de douche en de douchekop kon je niet ophangen. De WiFi deed het heel slecht en het ontbijt is echt veel te duur.

    De locatie is erg centraal. Erg fijn voor mensen die enkel in het hotel willen slapen en dan de rest van de dag weg zijn.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    6,7
    Prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles is wat krakkemig maar werkt wel

    Simpel maar prima. Goede prijs kwaliteitverhouding.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,9
    Prima plek, eenvoudig maar goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Prima plek, eenvoudig maar goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    4,6
    Dit hotel is ideaal voor studenten!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen airco, dat staat wel omschreven.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    8,8
    Zalige bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zalige bedden.Op loopafstand Seine.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    7,9
    goed bed is zeer belangrijk voor een herniamens
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    betere en snellere wifi zonder al te veel inlogtoestanden

    goed bed is zeer belangrijk voor een herniamens

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    7,5
    student bezoekt Parijs
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ligging en de niet hoge prijs; Makkelijk Parijs te bezoeken als jonge student vanuit dit hotel. Budgetvriendelijk.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    5,8
    de ligging was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    schimmel in de badkamer. geen airco haardroger was kapot stinkende geur in de badkamer

    de ligging was goed.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    3,3
    De locatie van het hotel was prima, dichtbij een metro...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was heel erg klein9 (ong 6 vierkante meter), veel kleiner dan verwacht als je naar de foto's kijkt. Hierin stond een 2 persoons bed maar deze was eigenlijk te klein voor ons beide, 1,20m breed. We werden ontvangen door een personeelslid dat net 3 avonden werkzaam was en on eigenlijk geen informatie kon geven omdat hij dit zelf ook niet wist. De douche was erg onhygiënisch, schimmel op de muren en een loslatend plafon. Tevens was de kamer heel erg gehorig, we konden de buren letterlijk verstaan. Toen we bij de bali onze klacht wilden uitleggen en naar een oplossing wilden zoeken werden wij erg onvriendelijk ontvangen.

    De locatie van het hotel was prima, dichtbij een metro station wat goed te bereiken was.

  • Beoordeeld op: 9 april 2015

    6,3
    Goede locatie, prima bed
    • Vakantiereis
    • Groep

    De receptioniste had wel wat behulpzamer mogen zijn. We hadden al van te voren betaald, maar geen creditcard bij ons. Daardoor wilde ze ons in eerste instantie de sleutel niet meegeven (dat had ik nog nooit eerder meegemaakt), ze was zelf niet erg behulpzaam met het zoeken naar een oplossing.

    Goede locatie, prima bed

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,1
    Dichtbij metro, gratis wifi
    • Vakantiereis
    • Stel

    Smal bed

    Dichtbij metro, gratis wifi

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    6,7
    personneel .
    • Vakantiereis
    • Stel

    badkamer

    personneel . eenvoudig maar eerlijk ontbijt

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    7,1
    prijs
    • Vakantiereis
    • Stel

    wifi kapotte doucheslang

    prijs

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 20

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Beausejour

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: