Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Pierre & Vacances Village - Belle Dune 4-sterren

Promenade du Marquenterre, 80120 Fort-Mahon-Plage, Frankrijk

#7 van de 11 hotels in Fort-Mahon-Plage

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 982 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,1
    Zalig ontspannend
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer (4 Personen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Trappenhal mag vaker gepoetst worden. Zwembad is niet te vergelijken met centerparcs. Winkeltje is heel basic en geen glutenvrije producten

    Prachtig domein. Appartement had alles wat nodig was

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    3,3
    Oude zooi, niet doen !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Huis met 1 Slaapkamer - Omgeving Maisons de la Plage (4-5 Personen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dit park is ZEER STERK verouderd, personeel is ronduit onbeschoft. Huisje vies, overal haren en hele grote spinnen, overal mieren, brrrr... Ik zal het iedereen afraden, zoek iets anders in de omgeving. Zwembad alleen binnen open, buiten bijna 30 graden, en derden hebben ook toegang tot het zwembad, je kunt over de hoofden lopen. Oh en een zwembroek kopen want zwemshorts zijn niet toegestaan. Echt wat een K.. park

    De omgeving is relaxed, lange brede stranden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    4,6
    Het is een heel mooie concept
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Huis met 2 Slaapkamers (6 Personen)
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer heel klein, men kan er geen enkel kleding stuk hangen of leggen. Het was er ook niet proper, als je de wc doorspoelde was er geen water meer aan de wasbak. Geen enkel comfort in de 2de kamer. Geen stoel, geen spiegel, geen plaats voor de bagage.Er waren licht schakelaars maar er hingen geen lampen.Wij hadden een nachtlampje maar de lamp was stuk dus geen licht.

    Het is een heel mooie concept

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    9,2
    Mooie omgeving, mooi opgezet park, let op welk appartement je boekt!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Studio (4 Personen)
    • Verbleef 6 nachten

    Appartement aan achterkant van gebouw. Uitzicht op buiten rokende medewerkers van restaurant. Ook kookluchtjes. Containerhok met vliegen vlak naast ons appartement. éénmaal zelf in restaurant van park wezen eten. Mijn gerecht met steak en friet oké. De pizza's van vrouw en kinderen waren zwartgeblakerd.

    Het park was leuk opgezet. Fantasievolle bouw. De ligging is goed. Wandelen door duinen naar strand was heel leuk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    5,8
    Te duur wij hadden huisje geboekt voor 6 personen om met...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Huis met 2 Slaapkamers - Omgeving Maisons de la Plage (6 Personen)
    • Verbleef 4 nachten

    Te duur wij hadden huisje geboekt voor 6 personen om met twee te verblijven na het lezen van de groote van de ruimtes het zekere voor onzekere genomen . ook al verbleven we met 2 toch tax voor 6 moeten betalen en nog eens 10 euro per nacht voor de hond is te veel .

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    7,1
    aangename locatie en boeiende omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Huis met 1 Slaapkamer - Omgeving Maisons de la Plage (4-5 Personen)
    • Verbleef 3 nachten

    het slaapcomfort: De matrassen van de bedden op het eerste verdiep waren niet comfortabel. Voor de rest geen tegenvallers

    Rustige locatie, goed onderhouden huisje. Vlak bij de zee, duinen en bos. Er waren veel activiteiten mogelijk binnen het park maar wij hebben de locatie gebruikt om te overnachten en van daar uit de omgeving te verkennen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    7,1
    Goed, maar niet fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Huis met 3 Slaapkamers (8 Personen)
    • Verbleef 7 nachten

    Wij hadden een VIP-huisje, maar dat viel qua ruimte wel wat tegen. Zag er ook allemaal wat gedateerd uit. Wij zaten aan een vijvertje met uitzicht op de golfbaan. Dat was wel top!

    Geweldig buiten en binnen(golfslag)bad met iedere drie kwartier golven en heel veel toezicht. Animatie is enthousiast maar stelt niet veel voor. Mooi park, prettig personeel. Op 5 autominuten van het strand.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    4,6
    Veel te duur voor wat je er voor krijgt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Huis met 1 Slaapkamer - Omgeving Maisons de la Plage (4-5 Personen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Huisje voor vijf personen is echt veel te klein. Wij waren met twee volwassenen en een driejarige, dit ging echt net aan. Erg slechte bedden. Rugpijn. Binnen zwembad heel veel chloor, vies en massaal. Buitenzwembad wat dicht bij onze huisjes lag was wel lekker.

    Wandeling door duinen naar het strand.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    3,8
    een ramp, wilde al weg vd eerste dag, beste van gemaakt, je geld krijg toch niet terug.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer (4 Personen)
    • Verbleef 8 nachten

    de kamers zijn kleiner dan op de foto's voorgesteld. heel complex kan een likje verf gebruiken. de animatie - team doet niet veel moeite om hun programma te verkondigen, moet alles zelf lezen op de affiche. de mini - golf is gratis maar als je ziet hoe het eruit ziet, kan je geloven waarom. de keuken is de breedte vd koelkastdeur

    het zwembad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,5
    Personeel deed moeite om Engels te spreken aangezien onze...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement met 2 Slaapkamers (6 Personen)
    • Verbleef 7 nachten

    Openingsuren zwembad waren beperkt voor onze kinderen (+13) (11-19 uur). Het buffet in het restaurant op het domein was zeer beperkt en niet zo smakelijk.

    Personeel deed moeite om Engels te spreken aangezien onze kennis van het Frans toch beperkt was. Zeer mooi appartement, leuk park.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,1
    mooi huisje
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Huis met 2 Slaapkamers (6 Personen)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen zitbank maar slaapbank. Alles in het Frans, weinig Engels- of anderstalige informatie. Zeer strenge/nerveuze badmeesters...constant fluitjes.. Animatieteam uitsluitend Frans..

    Ruim voor 4 personen. Netjes en schoon.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    3,8
    Niet meer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Huis met 2 Slaapkamers (6 Personen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Huisje was erg klein zaten met 2 volw en 3 kinderen in 6 p huis. Eerste huis rook vreselijk naar hond dus zijn meteen verhuisd. Tweede huis ook zure lucht. Animatie volledig frans. Zwembad was klein. Bank was vreselijk stonk en zat niet lekker. Plaatsje fort mahon was niet bijzonder klein weinig winkels zeer simpel.

    Zwembad was leuk maar klein.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,9
    Rustig gelegen vakantieverblijf aan de Baie de Somme.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer (4 Personen)
    • Verbleef 7 nachten

    De vloer van het appartement was niet helemaal proper toen wij aankwamen. De bedden waren niet echt top. Vaak hoorden wij gekraak bij de minste beweging waardoor wij minder goed konden slapen. Keukengerei was niet voldoende aanwezig. Wij misten een snijplank, een pollepel, een stop voor de afvoer wasbak, extra kommen, een aftrekker voor de schoonmaak, ...

    Prima locatie en uitvalsbasis in de nabijheid van de Baie de la Somme. Wij waren rustig gelegen in een appartementje aan de zijde van het golfterrein. Heel leuke zwemfaciliteit met binnen- en buitenzwembad. Er is een winkeltje op het plein waar je terecht kan voor allerlei voedingswaren, brood en croissants; heel handig. Het nabij gelegen Fort Mahon Plage is een verzorgde plek met leuke eetgelegenheden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    5,8
    Pover
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Huis met 1 Slaapkamer - Omgeving Maisons de la Plage (4-5 Personen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden heel hard, echt niet te doen.iedereen slecht geslapen. Ook heel warm in het huisje en veel te klein voor 5 personen. Is maar geschikt voor 2 of 3. Geen 2 slaapkamers zoals vermeld maar 1 en dan slaapbank in living. Elke dag open en dicht doen want geen plaats om te bewegen. Geen oven en geen haardroger.

    Zwembad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,0
    De formule 3 dagen avondeten was zeker een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Huis met 2 Slaapkamers (6 Personen)
    • Verbleef 10 nachten

    Het huisje was maar matig proper...

    De formule 3 dagen avondeten was zeker een aanrader! Vriendelijk personeel in het restaurant. Lekker eten. Niet duur.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,5
    Belle Dune Plage
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Huis met 2 Slaapkamers - Omgeving Maisons de la Plage (6 Personen)
    • Verbleef 14 nachten

    Op de locatie Belle Dune Plage is de receptie alleen open op aankomst en vertrekdagen wat wij onprettig vonden als je vragen hebt over het park of voor activiteiten. er was is op deze locatie ook geen restaurant of bar wat in onze ogen een gemis is. Hiervoor moet je naar het 'centrum' wat 15 minuten lopen is. Als je rust zoekt is dit een goede plek. De ramen kunnen jammergenoeg alleen helemaal open of dicht, zijn niet te vergrendelen op tussenstanden. Je moet provisorisch met handdoeken ed aan de slag om de gewenste stand te kiezen.

    De accommodatie was prima verzorgd op een mooie locatie. Strand is zo'n 10 minuten lopen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    2,5
    Rampzalige vakantie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Huis met 1 Slaapkamer - Omgeving Maisons de la Plage (4-5 Personen)
    • Verbleef 7 nachten

    Nooit ga ik nog naar een Pierre en Vacances domein! We hebben 2 nachten gebleven ipv 7, we moesten om dringende reden naar huis terug keren. We hebben alles netjes gekuist. Mijn vraag aan Pierre en vacances was of het mogelijk was om enkel de 2 nachten te betalen. Pierre en Vacances zeiden dat we het via booking moesten regelen en booking zei via Pierre en Vacances. We hebben dus 1200 € betaald voor 2 nachten, Pierre en Vacances wou in niets tussen komen. Zelfs geen percentage, schandalig en onmenselijk!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    3,3
    Geen aanrader.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Huis met 2 Slaapkamers (6 Personen)
    • Verbleef 14 nachten

    Hier gaan wij geen tweede keer naar toe. Overal teleurstellend, prachtig plein op het park met potentie, maar het mist sfeer, weinig te doen voor kinderen, onze eerste accommodatie vies, na verhuizing beter maar overal ver vandaan, geen speeltoestel in de buurt. Park is een 5 waard, that's it. Meer iets voor een tussenstop dan een volledige vakantie van 2 weken. Tip voor het management: geef het personeel een cursus Engels, dit scheelt een hoop irritatie.

    Het mooie strand en omgeving.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    6,7
    Ontgoocheld in mijn eerste kennismaking met booking
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Huis met 3 Slaapkamers (8 Personen)
    • Verbleef 7 nachten

    Ik heb niet gekregen wat booking me beloofde. We hebben een zeer klein huisje met 8 mensen moeten delen (1 kamer met 1 bed, 2 kamers met 2 bedden, in plaats van 4 kamers met 2 bedden zoals beloofd).

    de regio is zeer mooi

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    9,2
    Topvakantie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Huis met 2 Slaapkamers (6 Personen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De beperkte menu in het restaurant en de bar. Het koude water in het binnenzwembad!

    De autovrije wijken zorgden voor fijn fietsen en wandelen. We hadden vanuit onze woning uitzicht op de duinen dit was mooi en rustgevend. Verder stil, rustig en kleurrijk park met een perfecte ligging tov de zee en leuke algemene animatie voor kinderen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    5,8
    Altijd te kort!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Huis met 2 Slaapkamers (6 Personen)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er staat niets over toegankelijkheid op de site. Je kan dus niet gericht boeken. Toch duur voor wat het is. Onduidelijk grondplan. Tamelijk krap en weinig rekjes, kasten om bagage te leggen. Personeel bar onderbemand. Weinig privacy in tuintje/terras achter huisje

    Onze accomodatie werd omgeboekt nadat we bezorgdheid uitten over rolstoeltoegankelijkheid. Bed-en badlinnen aanwezig. Toegang tot aquaclub inbegrepen. Goede uitvalsbasis voor uitstapjes

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    4,6
    De vloer van de gang in het gebouw waar ons appartement lag...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer (4 Personen)
    • Verbleef 6 nachten

    De vloer van de gang in het gebouw waar ons appartement lag was de ganse tijd vuil en werd niet gereinigd. Rommel zoals vuile was bleef er meerdere dagen liggen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    3,3
    Teleurgesteld
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Huis met 1 Slaapkamer - Omgeving Maisons de la Plage (4-5 Personen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden bij jullie geboekt voor huis met 2 slaapkamers voor 512 euro. Ik had op p&v hetzelde huisje gezien voor veel minder maar toen zag ik dat het 1 slaapkamer en een sofabed was. Dus uiteindelijk toch maar bij booking geboekt omwille van de 2 slaapkamers. Bij aankomst bleek dat we 1 sofabed en 1 slaapkamer hadden. Dus ik voel mij een beetje verraden door booking omdat ze geen juiste info op de website zetten. Toen we naar het onthaal gingen voor dit te zeggen kregen we te horen dat we geboekt hadden voor 1 sofabed en 1 slaapkamer. Heel teleurstellend!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    7,9
    Zeer mooi, kleurig park tenmidden van de natuur.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Huis met 2 Slaapkamers (6 Personen)
    • Verbleef 2 nachten

    De huisjes vallen relatief klein uit. Huisjes van 6, wel goed voor 4 personen. Niet meer want er zijn maar 2 kamers met elk 2 bedden. Kleine leefruimte.

    Zeer mooi, kleurig park tenmidden van de natuur.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    10
    Gezellige huisjes en gevarieerd aanbod van activiteiten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Huis met 1 Slaapkamer - Omgeving Maisons de la Plage (4-5 Personen)
    • Verbleef 2 nachten

    De buitenkant van de huisjes mag wat opgekuist worden. Spijtig dat wij de info kregen dat het buitenzwembad nog open was op 24/9, want dat had ik leuk gevonden, maar het was niet open.

    Goede ligging. Veel ontspanningsmogelijkheden. Meerdere zwembaden. Dichtbij strand. (maisons de la plage) Knus huisje.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    7,5
    Gezellig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Huis met 2 Slaapkamers (6 Personen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet vriendelijk van bediening in restaurant. Geen medisch punt in park

    Het park op zich. Het concept van buitenkant huisjes Zwembad. Dieren. bootjes. Wandelpad...

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    7,9
    zeer mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Huis met 1 Slaapkamer - Omgeving Maisons de la Plage (4-5 Personen)
    • Verbleef 4 nachten

    bungalow "strand" geboekt met 2 slaapkamers maar blijkbaar is dit een foutje bij booking.com want er is maar 1 slaapkamer (met 2 eenpersoonsbedden en een bed dat je "uit een kast" kan trekken.)

    mooie locatie

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2016

    7,5
    Fijn vakantie adres
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Huis met 2 Slaapkamers (6 Personen)
    • Verbleef 7 nachten

    Wij hadden een superior huisje geboekt voor 6 personen (we zijn met z'n vieren). ik begrijp niet hoe ze deze huisjes aan 6 personen zouden kunnen verhuren. Het is echt klein. Het buiten onderhoud van het huisje was slecht. Bedden zijn heel hard. Badkamer was slecht. Houten afdekplaten vielen er af. Je kon wegens schuin dak alleen maar zitten in de douche! Staan was zelfs met 1.65m. onmogelijk. Douche is in het bad, wat te klein was om in te liggen, ook daar kan je alleen in zitten. Badkamer dus echt slecht, en dat nog wel voor het luxe huisje! Verder was het superior huisje dus klein maar wel knus en schoon maar het is in het hoogseizoen écht veel te duur voor wat je krijgt. Personeel in restaurant, winkel en zwembadbar werkt ongelofelijk traag, lange rijen, Moesten anderhalf uur wachten op een pizza, 30 minuten op een ijsje. En dat was elke dag hetzelfde liedje.

    Perfecte locatie, niet te ver rijden vanuit Nederland is fijn met kinderen. Wij hadden fietsen mee en dan is het helemaal een perfecte omgeving. 5 minuten fietsen naar het strand en leuke kustplaatsjes. Mooie stranden. Perfect zwembad. Wij hadden super weer maar als het minder is, is het ideaal dat er ook een binnen zwembad is. Het zwembad is super! Er zijn veel badmeesters die heel goed opletten. Het terrein is mooi. Huisje was schoon en alles was aanwezig (we hadden een superior huisje geboekt). Fijne tuin voor het huisje met mooi uitzicht op het meer.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2016

    7,1
    Toffe lokatie bij goed weer en voor grotere kinderen
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Huis met 3 Slaapkamers (8 Personen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was niet in orde, douche stang was kapot, douche scherm stond los. Weinig keuken materiaal, er ontbrak zelfs een schaar. Weinig zit comfort in de woonkamer. Wij hadden een huisje van 8 maar er stond slechts 1 slaapbank en een losse rieten stoel. Als gezin met kleine kinderen was dit voldoende maar als er meer volwassenen waren geweest, was er te weinig zit ruimte. We hadden extra betaald voor een betere wifi verbinding maar deze viel regelmatig uit. Het zwembad ging pas open om 11u wat echt te laat is voor kleine kinderen en we dus genoodzaakt waren om in de namiddag na de dutjes met de grote massa te gaan. Het was ook spijtig dat er geen apart baby bad was binnen, alleen buiten. Er waren ook geen omkleed ruimtes voor families voorzien, slechts zeer smalle kabines.

    Elk huisje had zijn eigen tuintje en het domein was heel mooi met al die gekleurde huisjes en vijvers. Het binnen zwembad was ruim, al was het niet voorzien op een grote massa bij slecht weer. Het had wel leuke buiten baden en glijbanen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    7,1
    Mooi park en zwembad, onvriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Huis met 3 Slaapkamers (8 Personen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel vooral in zwembad erg onvriendelijk. Bijna niemand spreekt engels, of een andere taal dan Frans, zelfs niet bij de receptie

    Geweldig zwembad inclusief buitenbad

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    5,8
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Huis met 1 Slaapkamer - Omgeving Maisons de la Plage (4-5 Personen)
    • Verbleef 7 nachten

    - Afstand vd huizen in de wijk Plage naar centrum vh park , waar zwembad en restaurant zijn , is erg ver (20 min lopen). Vooral 's avonds . Je moet dan in het donker teruglopen aan de buitenkant vh park , langs een weg waar 70km per uur gereden wordt. -'s ochtends even op en neer naar het parkwinkeltje om vers stokbrood te halen, is dus een hele onderneming (vanuit de wijk Plage). -Alle entertainment is in het frans , er wordt niet eens een poging gedaan om engels te spreken. Daarom kon onze dochter van 15 jaar ook niet meedoen aan de activiteiten. (Er werd bijvoorbeeld gezegd dat het onmogelijk was om mee te doen aan een speurtocht als je geen frans spreekt). Zo hebben wij een aantal (overigens leuke) avondshows van het animatieteam bezocht , maar konden ook niet veel verstaan vanwege onvoldoende kennis van de franse taal. -weinig te doen in de directe omgeving van het park.

    -Mooie omgeving op loopafstand van het strand van Quend. -Openluchtzwembad in de wijk Plage op het park . -Mooi park.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    5,8
    Prima huisje.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Superior Huis met 2 Slaapkamers (6 Personen)
    • Verbleef 7 nachten

    Prima huisje. Bedden wat hard. We waren met 4 in 6 persoons comfort. Met 6 zou het echt erg krap zijn. Alles Frans. Nauwelijks Engels sprekend. Gok 90% van gasten Frans. Leuk zwembad, mooie golfbaan. Wel even lopen naar strand. Prachtige omgeving qua natuur. Na 22 uur alles dicht. Dan mis je dorpje om even naartoe te lopen. Prima weekje gehad, maar niet voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2016

    7,9
    De rust en het uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Huis met 3 Slaapkamers (8 Personen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is zogezegd een huisje voor 8 personen, maar eigenlijk is het maar voor 6. We moesten het meubilair verplaatsen om een kinderbedje te kunnen bijzetten. Het was zeer krap in de kamers en de matrassen waren te hard om goed te kunnen slapen.

    De rust en het uitzicht. Het zwembad was ook heel leuk.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    7,1
    Prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Superior Huis met 2 Slaapkamers (6 Personen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine huisjes, met te kleine bedjes (blijkbaar verwacht men gasten van 1m50cm) bedden zijn trouwens keihard. Drukte in het zwembad, vooral door externe bezoekers.

    Prachtige locatie Monding van de somme is zeer mooi Ideaal voor jonge kinderen Enthousiaste medewerkers

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    8,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Huis met 2 Slaapkamers - Omgeving Maisons de la Plage (6 Personen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zaten veel mieren in het huisje

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    6,7
    prima vermaakt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Huis met 2 Slaapkamers - Omgeving Maisons de la Plage (6 Personen)
    • Verbleef 4 nachten

    bedden zijn te hard

    locatie dicht bij strand

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    9,2
    Mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement met 2 Slaapkamers (6 Personen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kies een kamer die groter is dan uw noden voor meer comfort

    Mooie omgeving Aangename en moderne appartementen Alles aanwezig op het domein

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    10
    heel aangenaam
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Huis met 1 Slaapkamer - Omgeving Maisons de la Plage (4-5 Personen)
    • Verbleef 2 nachten

    niets speciaal

    huisje waren prachtig

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    7,9
    WiFi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Huis met 1 Slaapkamer - Omgeving Maisons de la Plage (4-5 Personen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    7,1
    Klein maar fijn
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Huis met 2 Slaapkamers (6 Personen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein. Zeer harde matras.

    Comfort

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,9
    een mooi aangelegd domein in een natuurlijk gebied
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Huis met 1 Slaapkamer - Omgeving Maisons de la Plage (4-5 Personen)
    • Verbleef 2 nachten

    de matrassen

    de rustige omgeving en de netheid vd woning

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,1
    Zeer proper, maar huisje te klein.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Huis met 1 Slaapkamer - Omgeving Maisons de la Plage (4-5 Personen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hadden een huisje voor 5 personen, maar dit is enkel voor max 3 personen. Veel te klein voor 5 personen.

    Mooi ingericht.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    5,0
    is door boeking.com geen correcte boeking bij betaling 2 kamers voorzien na betaling 1 kamer , sorry oplichterij
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Huis met 1 Slaapkamer - Omgeving Maisons de la Plage (4-5 Personen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    idem

    het slechte bed waar ik in sliep !

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    6,3
    Melken van de bezoekers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Huis met 3 Slaapkamers (8 Personen)
    • Verbleef 7 nachten

    Melken van de bezoekers

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,9
    prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Huis met 2 Slaapkamers (6 Personen)
    • Verbleef 7 nachten

    terras niet zo proper

    prachtige locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    9,6
    Vriendelijkheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Huis met 2 Slaapkamers - Omgeving Maisons de la Plage (6 Personen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid van het personeel. Huisjes zijn in zeer goede staat en hebben een goede ligging.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    5,4
    Mooie locatie, veel megelijkheden, maar:
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Huis met 2 Slaapkamers (6 Personen)
    • Verbleef 5 nachten

    1-Hygiëne, 2-Er is niet ingegaan op meldingen kleine pannes-defecten

    Locatie, concept

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    8,8
    zonnige en rustige vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Huis met 1 Slaapkamer - Omgeving Maisons de la Plage (4-5 Personen)
    • Verbleef 2 nachten

    afstand tot receptie,geen parasol aanwezig in huisje

    Nabijheid van de zee

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,1
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Huis met 3 Slaapkamers (8 Personen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De openingsuren van het binnenzwembad.

    Huisje aan het meer, top.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    8,3
    locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer (4 Personen)
    • Verbleef 7 nachten

    stank in keuken vanuit ingebouwde afvalzak

    locatie op maat van gezinnen alles is aanwezig

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    7,9
    Fijn verblijf voor een paar nachten om lekker uittewaaien aan het strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer (4 Personen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Studio was prima goede verwarming alles aanwezig snelle wifi .Mooie andelingen door de duine naar de kust en een schitterende golfbaan

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    8,3
    vriendelijk personeel,ligging, verkeersvrij in de omgeving...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer (4 Personen)
    • Verbleef 3 nachten

    geen dampkap kwaliteit van de matras

    vriendelijk personeel,ligging, verkeersvrij in de omgeving van de accommodaties, zwembad begrepen in de prijs.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    5,8
    het weer en de omgeving was mooi
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Huis met 2 Slaapkamers (6 Personen)
    • Verbleef 4 nachten

    het personeel in het restaurant was onbeschoft en onvriendelijk trolleysysteem werkt niet, trolleys waren er nooit

    het weer en de omgeving was mooi

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    8,3
    ideale vakantie met kinderen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer (4 Personen)
    • Verbleef 7 nachten

    netheid van de woning maar stoorde me er niet aan

    facilteiten voor de kinderen en de service

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    7,9
    prachtige omgeving, vriendelijke mensen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Huis met 1 Slaapkamer - Omgeving Maisons de la Plage (4-5 Personen)
    • Verbleef 7 nachten

    De grootte van de huisjes vielen tegen.

    prachtige omgeving, vriendelijke mensen

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    4,6
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer (4 Personen)
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht slapend Bed Appartement stoffig

    Zwembad

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    8,8
    De rustige ligging van de huisjes, we hadden gelukkig een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gelukkig hadden we fietsen mee, want de maisons de la page liggen wel 10 tot 15 min wandelen van het vakantiecentrum zelf. Maar je kan ook ter plaatse fietsen huren.

    De rustige ligging van de huisjes, we hadden gelukkig een terrasje met 's middags en 's avonds zon. Zeer vriendelijk personeel. Hele mooie omgeving. Veel te zien en te doen.

  • Beoordeeld op: 6 januari 2016

    7,5
    Toplocatie en mooi vakantiepark aan het water, op...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het comfort en de ruimte van de huisjes is typisch P&V, op 40m2 zit je al gauw op elkaar gepakt, zelfs in een superieur huisje voor 6 pers met zijn vieren. Maar voor een weekje goed te doen en met prachtig winterweer ben je al gauw veel buiten!

    Toplocatie en mooi vakantiepark aan het water, op wandelafstand van de zee! Fort Mahon heeft enkele goede restaurantjes, l'Hippocampe is een aanrader!

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    6,3
    Dat er niet echt een gelegenheid was waar je gewoon iets...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Dat er niet echt een gelegenheid was waar je gewoon iets gezellig kan drinken. De persoon die de winkel open hield was een zeer nors iemand. Alsof hij tegen zijn goesting in de winkel stond.

  • Beoordeeld op: 4 november 2015

    7,9
    VIP-huisje met opgemaakte bedden en badlinnen inclusief bij...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Temperatuur in het overdekte zwembad alsook de watertemperatuur konden 3° hoger om het blijvend aangenaam te houden.

    VIP-huisje met opgemaakte bedden en badlinnen inclusief bij aankomst. De vakantie kan metéén beginnen.

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2015

    9,6
    de rust en omgeving water enz.
    • Vakantiereis
    • Stel

    ons huisje was voor 6 pers wij waren met 4 ik denk niet dat het groot genoeg zou zijn voor 6 pers, maar je bent gelukkig veel buiten .

    de rust en omgeving water enz..

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    7,1
    Ons doel was golfen en dan is dit de perfectie nabij.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Blijft toch vreemd anno 2015 dat medewerkers aan de balie zowel bij het park als de golfbaan hun talen zo slecht spreken. De helft van de clientèle zeker op de golfbaan kwam van buiten Frankrijk. Ook gewoon de telefoon opnemen en beantwoorden terwijl ze je aan het helpen zijn.

    Ons doel was golfen en dan is dit de perfectie nabij. We hadden voor ons tweeën een vier persoonsappartement aan de golfbaan. Appartement was dik in orde. Het internet koste een paar centen maar functioneerde prima. Beter dan slecht internet gratis zoals op de meeste plekken.

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    9,2
    Zeer aangename ligging, nette appartementen, goed uitgerust...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De appartementen zijn zeer klein. We hadden een appartement voor 6 personen, maar waren een koppel met 2 baby's. Het appartement was net groot genoeg. Met 6 personen lijkt het mij quasi onmogelijk om gezellig te verblijven.

    Zeer aangename ligging, nette appartementen, goed uitgerust keuken.

  • Beoordeeld op: 16 september 2015

    6,3
    Originele huisjes, bij calamiteiten in de woning direct na...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Personeel in zwembad, prijs in hoogseizoen veel te hoog! Maar voor minder is er niks fatsoenlijks te krijgen......

    Originele huisjes, bij calamiteiten in de woning direct na melding reactie, 8 persoons huisje groot genoeg voor een gezin met 4 kinderen

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    3,8
    Het verlaten van het park en rust vinden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prijzen voor drank en eten op het park veel te duur. Personeel spreekt alleen Frans, doen geen moeite om zich aan te passen. Geen rekening gehouden met kinderen tussen 14 en 17, die vervelen zich dood. Alles wat aangeboden wordt op het park kost geld. Park is er helemaal op gericht met zo min mogelijk inzet, zoveel mogelijk geld uit je beurs te kloppen. Ik zou dit park niemand aanraden!

    Het verlaten van het park en rust vinden.

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    4,6
    De afstand naar het strand en de omgeving.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het huisje was veel te klein. Het huis was heel erg vies. De bedden veel te klein 140cm dubbel bed. Niet waard voor dat geld.

    De afstand naar het strand en de omgeving.derist op het park was fijn.

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    2,9
    Het zwembad, uitgezonderd de onduidelijkheid in de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Onvriendelijk onthaal. Geen service bij technisch probleem: geen warm water productie. Ondermaatse technische uitrusting.

    Het zwembad, uitgezonderd de onduidelijkheid in de scheidingszone gekleed/badkleding

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    8,3
    Locatie van het park is prima en is gelegen in een mooie...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Leegruimte in woning is redelijk klein. In zwembad is een strakke zwembroek (speedo) verplicht. Dit wordt nergens genoemd, maar is wel verstandig om er voor vertrek rekening mee te houden.

    Locatie van het park is prima en is gelegen in een mooie omgeving.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    9,6
    comfort van keuken, vaatwas, kookgelegenheid die goed...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Een verse bakker is natuurlijk nog fantastischer. Geen toaster in het huisje. Dure toeslag voor de tennis en veel toeslag voor allerlei activitieiten.

    comfort van keuken, vaatwas, kookgelegenheid die goed uitgerust was en natuurlijk het zwembad

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    7,1
    Uitstekende bedden, huisje dik ok.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Rioollucht in beneden badkamer. Geen fijne zitbank of luie zetel... Basketballveld bijna altijd bezet door voetballers (aparte basket zou beter zijn).

    Uitstekende bedden, huisje dik ok. Personeel erg vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    9,2
    Fijne vakantie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het supermarktje is beperkt.

    Fijne vakantie!! Mooi park met huisjes aan het water, dicht bij het strand. Lekker eten in het restaurant en veel te doen. Ook allemaal mooi verzorgd.

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    8,8
    de rustige, mooie en verzorgde omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    €20 betalen betalen voor wifi en een zeeeer slecht bereik, geen service. Bij het opgegeven nummer voor vragen wifi werd niet opgenomen. Dringend een andere provider zoeken of geen toeslag vragen voor WIFI-gebruik. Eigenlijk willen we onze Wifi-toelage terug.

    de rustige, mooie en verzorgde omgeving.

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    6,3
    Ligging, natuur en rust
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    - Babypakket besteld in febr.via booking.com: niet voorhanden - Buitenmeubilair vuil : zelf moeten poetsen, properheid binnen kon beter - 3 x moeten bellen en mailen om 2 VIP villa's naast elkaar te kunnen reserveren en men kon onze reservatie niet vinden op reserv.nr. booking.com

    Ligging, natuur en rust

  • Beoordeeld op: 13 april 2015

    6,7
    Locatie vlakbij strand is leuk !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Voor 5 personen was villa 5p te klein. Slaapbank was niet comfortabel (terwijl hier de ouders in moeten slapen en dus eigenlijk meest comfort zouden moeten bieden).

    Locatie vlakbij strand is leuk ! Huisjes rond gemeenschappelijke tuin / open ruimte was zeer welkom .

  • Beoordeeld op: 11 april 2015

    7,9
    Eigenlijk alles.
    • Gezin met jonge kinderen

    Er was een overboeking en ondanks het feit dat wij de dagen op voorhand constant gebeld hebben met Booking om deze zaak te regelen, hadden wij nog eens dezelfde discussie aan de balie ter plaatse. Booking heeft hier goed werk geleverd trouwens. Uiteindelijk was het in orde en hebben wij toch een fantastisch verblijf gehad.

    Eigenlijk alles.

Er zijn ook 20 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: