Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel Bellevue 2-sterren

34 Avenue Maurice Martin, 40200 Mimizan-Plage, Frankrijk

#6 van de 13 hotels in Mimizan-Plage

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 412 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,9
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Zeer vriendelijk personeel. We konden al eerder inchecken. Dit was erg fijn na een reis van 12 uur. We waren op doorreis. Klein patio met tafel en stoeltjes. Kon je toch even buiten zitten bij je kamer. Alles naar wens.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    5,8
    Personeel was erg vriendelijk, prijs accommodatie te hoog
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De badkamer en toilet was abnormaal klein. Ontbijt viel tegen voor hetgeen wat je ervoor moet betalen. Prijs vonden wij erg hoog voor de accommodatie.

    De kamer was schoon, maar de badkamer en toilet was abnormaal klein. De kamer was erg kitcherig ingericht. Het ontbijt was te doen, maar erg sumier. Dit kon wel wat uitgebreider, zeker omdat dat nog extra betaald moet worden. Personeel was wel erg vriendelijk. Wij vonden de prijs aan de erg hoge kant. Waarschijnlijk is de ligging hiervan de reden, die was perfect

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    7,5
    Leuk hotel op goede locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was schoon, maar een beetje klein en gedateerd.

    Wij hadden een leuke kamer aan de achterkant van het hotel op de begane grond. Dit is een kamer met een leuk klein zitje buiten. Hotel heeft een kleine parkeerplaats achter het hotel. Hotel ligt aan het begin van de hoofdstraat, waar allerlei leuke winkels en restaurantjes gesitueerd zijn. Strand is op 200 meter wandelen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    7,5
    Relaxed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enig overlast van jongeren de tweede nacht

    Ligging is perfect

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    7,5
    de rust
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    verouderde kamer

    de rust

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    9,2
    Precies waar we naar op zoek waren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De gastvrije en behulpzame ontvangst eigenaren

    Verbleven in september 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    7,9
    De ontvangst en de dienstbaarheid van het personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    De geluidsoverlast van mede hotelgasten en disco's, dat laatste was misschien toevallig die dag...

    De ontvangst en de dienstbaarheid van het personeel

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    7,1
    De locatie, gezellig in de buurt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen lift.

    De locatie, gezellig in de buurt. Vlak bij het strand. Mooie kamer. Eigen parkeerplaats.

  • Beoordeeld op: 11 juli 2015

    7,9
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt

    locatie

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: