Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western Paris Italie 3-sterren

205 Avenue De Choisy, 13e Arrondissement, 75013 Parijs, Frankrijk

#761 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 983 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    6,7
    hotel was goed op uitzondering ontbijt maar reis was super
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt was weinig keuze . als je met 5 mensen beneden komt en er liggen 3 sneetjes brood en 4 koffiekoeken zou ze uit haar eigen moeten bijvullen vind ik we hebben er steeds moeten achter vragen ? we hebben er eens gezeten wij met 5 4 duitsers 2 van italië en twee van Brazilië ontbijt kamer dus vol . er waren 2 sneetjes voor toast 1 kleine croisant en 2 broodjes aanwezig ik heb toen samen met mijn vrouw een fruitsap gedronken ik was het beu om er steeds moeten achter te vragen

    propere kamers en vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    10
    Would do it again!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op het laatste moment verkeerde weg gekregen van de man achter de balie, waardoor we 2 uur kwijt waren.

    Heel toffe personeel, ontbijt heerlijk, kamers tip top in orde.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    8,8
    Verzorgt, netjes en een schoon hotel met vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet van toepassing

    De nieuwe ingerichte kamers/ douch badkamer en natuurlijk de hospitality van het personeel. Ontbijt is goed verzorgt en het was vooral overal schoon en netjes.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    7,1
    Prima verblijf binnen de ring van Parijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn erg klein voor twee personen, maar daar is de prijs ook naar. Ook was het wat gehorig.

    Locatie is geweldig. Binnen de ring met een metrostation om de hoek en tevens een taxistandplaats om de hoek om snel van en naar de luchthaven te gaan.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    7,9
    Goed werkende airco.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed werkende airco. Dichtbij de metro en groot winkelcentrum met eetgelegenheden en supermarkt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    5,4
    Prima hotel als je niet veel verwacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is te duur voor wat je krijgt. Personeel zegt gedag, maar dat is het.

    Uitstekend ligging nabij metro. Prima bedden

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    9,2
    fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    niets

    Het bed en de kamer, beide heel netjes; goed verzorgd en goed bereikbaar.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    6,3
    Trillingen van de metro en harde bedden
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Trillingen van de metro en harde bedden

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    9,2
    Zeer net hotel vlakbij de metro!
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Super prijs-kwaliteitsverhouding en zéér propere kamer en badkamer! Echt wel in orde.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    6,7
    De locatie was erg goed!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was slecht onderhouden.

    De locatie was erg goed!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    9,2
    Goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede locatie. Lage prijs

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    6,3
    De kamers zien er uitstekend uit, zijn schoon en de bedden...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ik heb helaas geen oog dicht gedaan de eerste nacht door geluidsoverlast. En dat terwijl ik oordoppen in had (want in Parijs zijn veel hotels wel gehorig). Maar in dit hotel was het wel heel erg. Ik hoorde de lift, hard dichtslaande deuren op de gang en de douche van de mensen in de omringende kamers. Zonder oordoppen hoorde je ze ook praten. Voor de tweede nacht kreeg ik zonder aandringen een andere kamer en die was een stuk rustiger. Mijn tip: zeg dat u absoluut een rustige kamer wilt en niet naast de lift! Verder is dit een prima hotel

    De kamers zien er uitstekend uit, zijn schoon en de bedden zijn prima. Het personeel is erg vriendelijk en bescheiden. Het hotel ligt in een leuke buurt, vlak bij de Chinese wijk en het Parc de Choisy en dicht bij de metrohalte Place d'Italie. Ik heb niet in het hotel ontbeten.

  • Beoordeeld op: 10 december 2015

    7,9
    Nieuw sanitair
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Niet voor de gezelligheid of de omgeving

    Nieuw sanitair

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    7,9
    Last minute prijs
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er was maar 1 grote handdoek, 1 vergeten dus

    Last minute prijs Nieuw gerenoveerde kamer, klein maar comfortabel

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    7,5
    Ligging vlakbij metro, centraal in aziatisch kwartier, vele...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Warm, maar er is mss wel airco en raam kan open, wel goed hotel

    Ligging vlakbij metro, centraal in aziatisch kwartier, vele vietnamese restaurants

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    5,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Minuscule kamers

    Locatie

  • Beoordeeld op: 14 maart 2015

    7,5
    Centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt

    Centraal gelegen

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Best Western Paris Italie

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: