Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western La Gentilhommiere 3-sterren

Emile Glaizal, 07290 Satillieu, Frankrijk

#3 van de 4 hotels in Satillieu

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 190 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    7,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    6,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,1
    We verbleven slecht 1 nacht in dit hotel, als...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We kwamen laat aan, rond middernacht. We hadden dit ook zo verwittigd. Niemand aan de balie. Er lag een brief op de balie met de bewegwijzering naar onze kamer. Gelukkig spreken we wel wat frans anders hadden we de kamer nooit gevonden.

    We verbleven slecht 1 nacht in dit hotel, als overnachtingshotel op doorreis doorheen Frankrijk. De kamer was basic, in een charmant oud huis, maar de bedden waren comfortabel. Dus dat is al belangrijk!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    4,6
    Nooit meer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderd hotel,ontbijt viel tegen voor de prijs van €13 , bar was niet open in de namiddag , kamer voor €116 per dag is ondermaats zelfs nog geen koelkast op de kamer en dat zijn we niet gewoon van best western hotels .

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    5,8
    Niet wat je verwacht als je een Best Western boekt. Wíj hebben onze reservering van 3 nachten na 1 nacht beëindigd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Achterstallig onderhoud. Ontvangst bij aankomst. De keuken was buiten gebruik.

    Rustige omgeving

    Verbleven in september 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    4,2
    Hotel met heel wat potentieel in een mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Slecht onderhouden infrastructuur. Niet onderhouden tuin, zwembad niet onderhouden, terras rond het buitenzwembad is gevaarlijk door de nagels die door de planken steken, verlichting werkt niet in de tuinen, verlichting aan de tennisbaan werkt niet. terras aan de bungalows vol onkruid.

    Hotel met heel wat potentieel in een mooie omgeving

  • Beoordeeld op: 31 juli 2015

    5,4
    Leuke ligging in de bergen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Alles is behoorlijk vervallen. Buitenbad en sauna leken niet echt bruikbaar.

    Leuke ligging in de bergen. Ruim terein. De kamer was vergeleken met de rest wel netjes.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    4,2
    Het was rustig en mooie omgeving.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wc stonk naar urine, douchekophouder kapot en zat te laag, kamer rook muf, rook ook naar schimmel, wifi viel steeds uit. Dit hadden we absoluut niet verwacht van Best Western. Daarom ook veel te duur.ontbijt ook veel te duur €60 voor 4 personen voor paar croissants, ook niet genomen.

    Het was rustig en mooie omgeving. Beddengoed was schoon

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    4,6
    De rust
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was niet schoon en zou in deze staat niet meer mogen worden aangeboden.

    De rust

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    7,1
    resaurant zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    wifi netwerk zeer zwak

    resaurant zeer goed

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    3,8
    Niets
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Alles

    Niets

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: