Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Hotel Montpellier Millénaire 2-sterren

690 rue Alfred Nobel, 34000 Montpellier, Frankrijk

#51 van de 57 hotels in Montpellier

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1074 beoordelingen over dit hotel

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,7

  • Comfort

    6,3

  • Locatie

    7

  • Faciliteiten

    6,2

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    2,5
    Slecht.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ruikt er onaangenaam. Er was geen toiletpapier. Toiletbril was defect. Enorm veel lawaai, buiten en binnen het hotel. Onvriendelijk personeel.

    Niets positief te vermelden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    6,3
    Fijn hotel, wel ver weg van alles
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 1 nacht

    - Ik had het gevoel op een industrieterrein te zitten - Ver weg van alles - Dichts bij zijnde supermarkt, +30min lopen

    - Zag er mooi uit - Prima kamer - Airco!!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    7,5
    Voor overnachting prima,
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    In de badkamer was maar 1 ophanghaakje; kleine moeite om dit aan te passen voor 2 personen, lijkt ons.

    Prima overnachtingshotel. Let wel op als je vanaf het zuiden komt: neem afslag Montpellier, zodra je die ziet; onze navigatie stuurde ons verder (hebben bijna tot Nimes door moeten rijden!) Aardig en behulpzaam personeel. Fijn, dat je op het eigen parkeerterrein voor het hotel kunt parkeren. Goede bedden (wij hadden 2 1-pers. bedden, tegen elkaar aan, op BG) dekbedden en kussens. Airco functioneerde prima. Ondanks dat de kamers klein zijn, is het noodzakelijke aanwezig. Ontbijt was goed, met ham en kaas als aanvulling op zoetigheid.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    3,3
    ondermaats in alle opzichten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Onbewaakte parking, te kleine bedden voor 2 personen, afgeleefd gebouw/infrastructuur, man achter de balie probeerde de reeds betaalde ontbijten nog eens aan te rekenen, geen personeel aanwezig tussen 21.00u en 06.30u (!), ...

    Het ontbijt was in orde.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    7,5
    We wilden voor 8 uur vertrekken om de drukte tegen te gaan.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We wilden voor 8 uur vertrekken om de drukte tegen te gaan. Ze serveerden pas ontbijt vanaf 8 uur. Er was om half acht nog geen personeel dus zijn we zonder ontbijt vertrokken.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    4,6
    Geen goede ervaring
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Gelegen aan een kruispunt met lichten en het raam van onze kamer sloot niet goed af. Er was totaal geen rekening gehouden met de wensen die we via Booking hadden opgegeven. Zeer kleine badkamer en kamer, Niet vriendelijke receptionist. Geen lift terwijl we wegens gezondheidsredenen moeilijk koffers kunnen dragen op trappen werd er geen hulp aangeboden.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    8,3
    Het ontbijt was oké
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was oké

    Het ontbijt was oké

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    7,9
    Prima verbinding naar city centre en strand, met de motor...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima verbinding naar city centre en strand, met de motor dat wel. Ben op doorreis door Frankrijk.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    7,1
    Ontvangst aan receptie was onvriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontvangst aan receptie was onvriendelijk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    5,8
    Matig
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt werd niet voldoende aangevuld. De inkom zag er niet verzorgd en netjes uit.

    Vriendelijk personeel aan de balie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    7,5
    Doortrek naar spanje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Vriendelijkheid personeel, behulpzaamheid

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    7,5
    Aanrader voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed en verzorgd ontbijt

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    5,0
    Wij hadden geen ontbijt gehad de kamers waren normaal
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Aangrenzende Kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de Erco het niet deed de bedden zijn niet comfortabel

    Wij hadden geen ontbijt gehad de kamers waren normaal

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,9
    Goed bed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt pas vanaf 8 uur. Dat is niet zo handig als je op doorreis bent. Was ook niet een automaat om koffie of thee te kopen.

    Goed bed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    4,2
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sanitair slechte staat .erg klene kamer

    Locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2015

    7,1
    Ik ben aan de late kant aangekomen en men hield met afruimen...
    • Individuele reiziger

    Met het openbaar vervoer te belopen, maar in het donker moeilijk te vinden en niet zeer voetganger vriendelijk.

    Ik ben aan de late kant aangekomen en men hield met afruimen van het buffet rekening met mij.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    4,6
    Prijs van de kamer voor dat wij daar waren geweest.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer met airco waarbij de airco boven op het bed stond gericht en continue op je lichaam blaast. Als je die uit zet was het niet uit te houden van de warmte. 15.90 betalen voor een maaltijd, die koud was. een spies met soepenvlees enkele malen opgewarmd en nog koud. Ontbijt waarbij het roerei werd geleverd in de vorm van soep. Reinheid van de eetzaal liet zeer te wensen over. Ik zal daar in ieder geval nooit meer boeken. in de avond geen vertier of iets te drinken. 109 euro met ontbijt en lunch waar bij de kopkoffie apart wordt berekend is in mijn beleving voor dit hotel 30% te duur.

    Prijs van de kamer voor dat wij daar waren geweest. Ligging van het Hotel. Parkeergelegenheid.

  • Beoordeeld op: 27 april 2015

    5,0
    Bij aankomst kon ik gelijk aanschuiven in het restaurant.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het diner was achteraf erg duur en ik had meer willen eten voor dat geld. Er zat een vieze veeg aan de zijkant van het matras bij het hoofdgedeelte. De tweede nacht was het zeer onrustig. Achteraf bleek ik minder te hebben betaald voor die nacht. Het leek wel alsof met de prijs de kwaliteit meteen ook acheruit ging. De tweede avond was er geen avondeten. Het was mij niet duidelijk dat er de tweede avond geen avondeten was.

    Bij aankomst kon ik gelijk aanschuiven in het restaurant. De eerste nacht was het lekkerst. Het tweepersoonsbed beviel me. De eerste nacht was het rustig.

  • Beoordeeld op: 6 januari 2016

    5,4
    Erg klein
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg klein Restaurant gesloten

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    5,4
    teveel lawaai van de kamer naast ons.
    • Zakenreis
    • Stel

    teveel lawaai van de kamer naast ons. we konden meeluisteren met de gesprekken.

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    4,0
    Kamers zeer gehorig, Bedden erg hard.
    • Stel

    Kamers zeer gehorig, Bedden erg hard. Badkamer erg klein, Airco zeer luidruchtig

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2015

    5,4
    Kleine kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kleine kamer

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    6,3
    Airco op kamer en een goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer gehorige kamers. Bij aankomst in weekend restaurant gesloten

    Airco op kamer en een goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 31 juli 2015

    7,1
    Behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kleine kamer

    Behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    7,1
    Prijs-kwaliteit
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Prijs-kwaliteit

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: