Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western Beauséjour 3-sterren

16, Avenue de la Gare, 65100 Lourdes, Frankrijk

#22 van de 84 hotels in Lourdes

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 535 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 28

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    8,8
    Het hotel ligt niet in het centrum van Lourdes, maar is zeker een aangenaam verblijf. Goede prijs .
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was compleet en zeer lekker. Ook het diner in het restaurant was smakelijk. De kamer was klein, maar heel proper. Ook het ruime terras, het tuintje en het zwembad geven een plus aan het hotel. De lounge is ook gezellig.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    9,6
    Indien nogmaals naar Lourdes zou ik dit hotel zeker kiezen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer aan straatkant ; met geopende balkondeur enige hinder van vroeg straatverkeer.

    Het personeel was zeer behulpzaam. Bagage in afgesloten ruimte ; na verlaten kamer toch nog gebruik maken van tuin en zwembad. Ontbijt prime en menu goed. dicht gelegen bij station en op goede loopafstand van centrum

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    10
    Uitstekend, verbluffend goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, het was werkelijk uitstekend

    Voortreffelijk hotel! Warme ontvangst, mooi en zeer schone kamer, heel goed bed, zeer schone badkamer, voortreffelijk restaurant en ontbijt. Ook de medewerkers zeer behulpzaam en aardig. Parking voor de deur. Qua dienstverlening echt wel op ern 5 sterren niveau! Top!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    8,8
    goede locatie, lekker eten, heel vriendelijk personeel. verzorgde, nette kamer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De eerste dag bij het aanmelden. In Februari zijn niet alle faciliteiten beschikbaar.

    Heel vriendelijk personeel in het restaurant. Lekker eten. De baas is zeer vriendelijk. Zeer nette kamer maar niet te groot, een zeteltje zou welkom zijn. Als ik naar Lourdes kom zie je mij terug. Goede ligging locatie.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    10
    Super verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heerlijk ontbijt, dat constant werd bijgevuld. Zeer vriendelijk personeel. Diner voor 18.50€ was héél lekker. Wij hadden hoofdgerecht en dessert gekozen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    7,1
    Vriendelijkheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer interieur was goed Alleen met maat 34 kan je er normaal in Wc zit meteen achter de deur, de deur kan dus niet wagenwijd open , en als je dus meer als maat 34 heb moet je met je zij de douche in en met een buikje moet je je buik optillen aangezien de wastafel ook in de weg zit.

    Vriendelijkheid van het personeel. Het eten in het restaurant Bedden waren goed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    8,8
    Een geweldig restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was bloedheet en men had niet gezegd dat er airco op de kamer was. Het bedieningspaneel was verborgen achter de TV. Daar kwam ik na de eerste nacht pas achter.. beetje jammer.

    Een geweldig restaurant.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    9,2
    Heel goed rustig gelegen hotel net buiten het centrum vlakbij station
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt kon beter. Keuze brood beperkt. In plaats van koffiemachine zou ik voorkeur geven aan kleine koffiekan per persoon aan tafel kwestie van om en weer geloop met tas koffie.

    Had een rustige kamer aangevraagd en die ook gekregen; Alles zeer net en proper; Personeel zeer beleefd en correct;

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    7,1
    Parkeren bij het hotel was prima geregeld en als je...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een comfortkamer (upgrade tov gewone kamer) geboekt met twee aparte bedden. (vlg. booking.com met een extra groot bed en een gewoon bed) Echter bij aankomst bleek er een kamer met tweepersoonsbed voor ons geregeld te zijn. Dat werd direct veranderd naar twee aparte bedden. Maar na honderden hotelovernachtingen durven we wel te stellen dat dit wel een heel klein kamertje was. Volgens de receptionist was het wel degelijk zijn comfortkamer en dat hebben we, voor 1 nacht, maar zo gelaten. Tja, classificaties als comfort, luxe of standaard etc. zijn hotel specifiek en voor ons nooit te controleren als je de andere kamers niet kunt zien. Wat het zwembad betreft: dat was tijdens ons bezoek afgedekt met folie en leek niet beschikbaar. Rondom het zwembad en parkeerplaats was de omgeving tijdens ons bezoek nogal vies en rommelig. We hebben niet gevraagd of we gebruik van het zwembad konden maken; wellicht had dit misschien wel gekund maar erg uitnodigend was de situatie tijdens ons bezoek niet.

    Parkeren bij het hotel was prima geregeld en als je geïnteresseerd bent in de religieuze Lourdes bezienswaardigheden is het hotel voor de meeste mensen een prima vertrekplek om er naar toe te lopen. Het is ongeveer een kilometer lopen naar de kerk en grot en je hebt daarbij ongeveer 50 meter hoogteverschil te overwinnen. Van het hotel ga je naar beneden het dorp in, volg de blauwe streep op de stoepen; de kerk zie je al van verre, die kun je niet missen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    2,5
    Misslukt
    • Individuele reiziger
    • Standaardkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ik miste de trein naar Lourdes vanuit Paris waar grote onregelmatigheden met openbaar vervoer waren op 25. mei en ik kreeg geen antwoord van het hotel om mijn boeking te annuleren en geld terug te krijgen

    De ligging van het hotel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    6,3
    Goede ligging maar veel te kleine kamer zonder enig comfort
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te kleine kamer. Nog nooit zo een kleine kamer gehad. Geen comfort

    Ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    8,8
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel verkeert geluid van wagens

    Proper

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    6,7
    Personeel, ontbijt en diner goed.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hond bijbetalen(15 euro!) per dag, prijs zonder ontbijt onduidelijk

    Personeel, ontbijt en diner goed. Parkeerplaats goed

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    5,4
    zeer hoge prijs voor een hond (30 EURO !
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    zeer hoge prijs voor een hond (30 EURO !!!)

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    8,3
    OK voor een paar dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was voldoende . De kamer was OK maar de douche was klein. Een zwaarlijvig persoon kan zich daar onmogelijk in wassen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    8,3
    Mooi hotel, lekker eten, gratis parking, alles prima in orde.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Standaardkamer en badkamer zijn klein.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,5
    heel goed restaurant, vriendelijk personeel , alleen de kamers zijn te klein
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamer zeer klein, en douche veel te klein , niet te gebruiken

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    10
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles uitstekend

    Vriendelijk personeel. Heerlijl ontbijr

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,5
    Fijn maar klein
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Heel kleine kamer en badkamer(kleine douche)

    groot terras bij onze kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    7,1
    voldoende
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Erg gehorig, diner viel tegen, kamer met bad met een minder valide persoon

    Vriendelijk personeel en verzorgd hotel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    8,8
    het kader,ligging voor het station maar toch rustig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    iets te kleine kamer

    het kader,ligging voor het station maar toch rustig

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    7,9
    mogelijkheid om s'avonds in het hotel te dineren aan een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    mogelijkheid om s'avonds in het hotel te dineren aan een best redelijke prijs

  • Beoordeeld op: 12 september 2015

    7,1
    Goede locatie, netjes en goed verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Erg kleine kamer

    Goede locatie, netjes en goed verzorgd.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    10
    luxe inrichting, vriendelijk personeel, uitstekend...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    toch wel heel kleine badkamer (enkel douche) maar netjes

    luxe inrichting, vriendelijk personeel, uitstekend restaurant erbij

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    8,8
    vriendelijk onthaal en personeel
    • Vakantiereis
    • Groep

    te kleine douchecel en badkamer

    vriendelijk onthaal en personeel

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    5,4
    het zwembad en praktische parking
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer stonk naar sigaretten Onvriendelijk personeel bij in en uitchecken Onpraktische inrichting

    het zwembad en praktische parking

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    5,4
    Oud gebouw en veel te drukke behang in de kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Oud gebouw en veel te drukke behang in de kamer

  • Beoordeeld op: 28 maart 2015

    8,3
    De rust en de ontspannen sfeer in het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer had weinig ruimte

    De rust en de ontspannen sfeer in het hotel

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 28

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: