Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Boscolo Exedra Nice, Autograph Collection 5-sterren

12 Boulevard Victor Hugo, 06000 Nice, Frankrijk

#25 van de 169 hotels in Nice

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 841 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2018

    9,6
    geweldig hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    geweldig hotel. zeer vriendelijk personeel. mooie kamers. ontbijt deels aan tafel geserveerd, dat geeft rust, geen geloop naar en van buffet. alleen voor de zoete dingen.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,1
    De zwembad perikelen zetten een domper op het verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wil je gebruik maken van het zwembad dan moet je ofwel aan de rand van het bad, op de grond zitten of een ligstoel huren aan 20€ per halve dag (schandalig) of op het terras ernaast zitten maar dan moet je verplicht consumeren.

    Ligging, het Italiaans karakter van het hotel met veel licht,

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    8,8
    Relaxed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Design van het hotel is nogal aanwezig en niet meer van deze tijd, je kunt zien dat het 10 jaar geleden hip moet zijn geweest.

    Personeel en het restaurant sprongen er uit.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    8,8
    Vriendelijk personeel, topplek, heerlijk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor het hotel wordt n metro aangelegd: levert de nodige herrie op s ochtends als je een kamer aan de voorzijde hebt Bedden zijn erg hard: je kunt een soft top krijgen op verzoek

    Lokatie, kamer ( we kregen een upgrade)

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,1
    Goede locatie, vriendelijk personeel; onderhoud kamer minder
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    De hotelkamer vond ik qua onderhoud niet 5-sterren waardig. De afvoer van douche/bad liep niet echt goed door. Douchekop vol met kalk. Zonnescherm liep ook niet erg soepel. De kamer die ik had was op de 1e verdieping aan de straatkant. Erg gehorig, vooral 's nachts.

    Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. De spa is kleinschalig maar wel prettig en van diverse gemakken voorzien. Chique entreehal. Locatie uitstekend, je kan overal lopend naar toe, van het oude centrum van Nice tot aan het treinstation.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    8,3
    Superlocatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor een 5-sterrenhotel vielen een aantal dingen een beetje tegen: vrijwel geen Engelstalige tv kanalen en dan ook nog slechte ontvangst. Werkzaamheden in de straat voor het hotel, wat betekent dat je om 7.00 uur al wakker bent. Maar wat ons vooral tegenviel is de manier waarop er gereageerd werd op het feit dat er op onze eerste ochtend geen warm water was. Op het moment dat je in een (5-sterren) hotel verblijft mag je op zn minst warm water verwachten als je gaat douchen. Wanneer dit niet het geval is, zou het fijn zijn dat er niet alleen gezegd wordt dat het ze spijt en dat ze ermee bezig zijn, maar dat je tenminste een kop koffie oid aangeboden krijgt voor het ongemak. Dit is iets dat bij veel Franse gelegenheden nog niet helemaal is doorgedrongen...

    Mooi hotel op een superlocatie: zijstraat van de grote winkelstraat, loopafstand oude stad en boulevard. Fijn dat er een waterkoker op de kamer aanwezig was en dat de WiFi goed was. Gratis gebruik van zwembad en sauna.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    7,1
    Service met parkeren wagen, ingevolge straatwerken voor de deur was uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kostprijs 30 €/p niet in verhouding met wat we gekregen hebben

    Prachtig centraal gelegen hotel . de overlast van de wegeniswerken voor de deur viel erg mee.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    8,8
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als bouw metro voor hotel klaar is

    Prachtig hotel mooie stijl goede ligging in de stad

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    8,3
    De kamer en het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Exclusive Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er voor aan de weg gewerkt werd.

    De kamer en het ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    7,9
    Het was heel tof om er te verblijven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad was klein en de 3 sproeiers en de sproeier aan de boom werkte niet

    Ja

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    10
    Hygiëne, personeel, inrichting .
    • Zakenreis
    • Stel
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Bar service in de lobby

    Hygiëne, personeel, inrichting .

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    9,2
    Temperatuur zwembadwater
    • Individuele reiziger
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Geen thermostatische kraan in de douche

    Temperatuur zwembadwater

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 maart 2017

    10
    Restaurant- de porties veel te klein in verhouding met de...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant- de porties veel te klein in verhouding met de prijs

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    5,0
    Niet het hele waard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is oud. Kluis werkte niet, kraan op de wastafel zat los. Bedden waren oud. Tussen 6 en 7 luidruchtige gasten

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 november 2016

    7,5
    Goed maar niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai Harde,zeer harde bedden

    Degelijk ontbijt maar niets extra Eerder een zakenhotel

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 maart 2016

    7,1
    Bij aankomst kregen we een update, grotere kamer met balkon...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij aankomst bleken de spa faciliteiten gesloten te zijn voor hele week. Stond op bol.com niets van vermeld...echter bij confirmatie (na betaling) stond er iets met kleine lettertjes vermeld. We waren niet enige gasten die hierdoor verbaasd waren...minstens 2 andere koppels horen over klagen bij de receptie. Steeds hoorden we " we kunnen kijken of we iets voor jullie kunnen regelen"...niks meer van gehoord. Hadden hotel deels hierop uitgekozen... Ook zijn er grote metro werken voor de deur...ook niks van vermeld op de site.

    Bij aankomst kregen we een update, grotere kamer met balkon (echter zaten we nu straatkant waar wegwerkzaamheden waren) Perfect ligging om stad en strand te verkennen. Heel goed werkend wifi (gratis)

  • Beoordeeld op: 14 december 2015

    3,8
    Niets
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geen sfeer, Kale kamers, Ik had een meeting in de lobby bar en de dame kwam gewoon stofzuigen zonder maar ook een seconde rekening te houden met ons. We hebben de meeting moeten onderbreken. Commentaar geleverd maar daar was men ongevoelig voor. Ongehoorde situatie.

    Niets

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    7,9
    Superlocatie, overal wandelend naar toe.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt in een ongezellige, donkere ruimte, harde bedden en naast het bed enorme lichtbronnen die alleen aan weerszijden tegelijk aan konden. Nog even lezen terwijl de ander wil slapen onmogelijk.

    Superlocatie, overal wandelend naar toe. Service van heel hoog niveau. Prijs die wij betaalden via booking.com (prijs rechtstreeks vele malen hoger)

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    6,3
    -ontbijt
    • Zakenreis
    • Stel

    -geen kamer met bad zoals gevraagd. -restaurant viel tegen qua eten, spijts de grote open keuken en de gevoerde publiciteit.

    -ontbijt -gedienstigheid van het personeel.

  • Beoordeeld op: 18 juli 2015

    5,0
    Mooi hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen dagelijkse goede schoonmaak van de kamer. Terras was en bleef vuil. Niet stipt bijvullen van water en koffie op de kamer. 1 dag was zelfs het bed niet opgemaakt. Ze slager er niet in om binnen een aanvaardbaar tijdsbestek een taxi voor de luchthaven te arrangeren: duurde meer dan 30 minuten. Op een bepaald moment waren de badjassen verdwenen en moesten we zelf vragen om nieuwe te krijgen. Hotel zelf en inrichting is wel ok, maar de geboden service is zeker geen 5 sterren waard. Een kamer voor 2 personen met maar 1 wastafel is eigenlijk ook niet meer van deze tijd.

    Mooi hotel. Mooie inrichting.

  • Beoordeeld op: 11 februari 2016

    10
    goede service vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    niks

    goede service vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    7,9
    Entree, witte kamer, mooie badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Begint een beetje sleets te worden

    Entree, witte kamer, mooie badkamer

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: