Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Bridgestreet Champs-Elysées Apartments

rue copernic, 8e Arrondissement, 75008 Parijs, Frankrijk

#843 van de 1.454 vakantiewoningen in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 250 beoordelingen over dit appartement

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    6,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    5,8
    viel erg tegen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht

    zowat alles, bij het ophalen van de sleutel zeiden ze dat ik niet betaald had. Verder geen duidelijke aanwijzing hoe en wat moest ik uit een verstrekt formulier lezen bijvoorbeeld code van de entree en het gebouw Het appartement was klein er was alles maar zeer benauwd. Verder deed de TV het niet heb ik voor gebeld een 24/24h nummer maar ze zeiden dat ze morgen kwamen helpen. Toen ging ik alweer weg

    De ligging

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    7,5
    Fijn appartement, goed bereikbaar. Een prachtig weekend in zonnig Parijs. Top!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 3 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    Een aantal bedden waren matig. En de sleutel ophalen is ergens anders dan het appartement. Nogal omslachtig.

    Veel ruimte voor 8 personen

    Verbleven in mei 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    5,8
    DE LIGGING WAS GOED
    • Vakantiereis
    • Groep

    De accomodatie was veel te klein - niet proper - werd na de eerste avond niet opnieuw gekuist alhoewel je toch voor 2 overnachtingen hetzelfde betaalt, geen verlichting in de hal en het was een heel moeilijke trap - de eigenaar was al een week op de hoogte van het probleem maar toch was er niets aan gedaan de week ervoor ook via hen een appartement gehuurd en dat was gelegen op de champs Elysées - dat was een top appartement , met alles erop en eraan en dat had ik minder betaald dus ik was enorm ontgoocheld - we konden met 4 amper zitten aan de tafel - er was geen toiletzakje op het aanrecht in de keuken met spons , was doek, en noem maar op - er was maar een zetel voor 3 man, geen diepvries .geen handdoek op het toilet , ......

    DE LIGGING WAS GOED

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    6,3
    Prima locatie midden in de stad
    • Vakantiereis
    • Stel

    De tv werkte niet en er stond een lamp in een hoek waar geen stopcontact zat. Verder, als je niet teveel eist van je verblijf (slapen op een slaapbank) was het wel ok.

    Prima locatie midden in de stad

  • Beoordeeld op: 21 februari 2016

    7,5
    ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer is klein en volgepropt. Het bed is een uitplooibare bedzetel. Aan de voet van het bed is een kast met televisie met amper doorgang. Die zou best verwijderd worden en de tv aan de muur gehangen.

    ligging. Buiten het bed degelijk materiaal. Maximum gebruik gemaakt van kleine oppervlakte.

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    8,8
    De locatie is dicht bij de champs Elysee en Arc de Triomph.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Van het appartement was de slaapbank slecht.

    De locatie is dicht bij de champs Elysee en Arc de Triomph. Alles was op loopafstand, ook voor mensen die minder mobiel zijn.

  • Beoordeeld op: 20 december 2015

    4,6
    Relatief dichtij metro station
    • Vakantiereis
    • Stel

    Veel achterstallig onderhoud: muur zwaar beschadigd, deur uit kastje badkamer, aanrechtblad kapot, douchegordijn zat los waardoor het water Door de badkamer heen spoot. Geen gemakkelijke stoel om even te zitten. Alleen 2 krukjes.

    Relatief dichtij metro station

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    6,3
    Toffe locatie, vlot bereikbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Servies was onvolledig, badkamer was zwaar beschadigd, samen ontbijten was mogelijk mits veel gesleur met tafels en stoelen

    Toffe locatie, vlot bereikbaar

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    8,5
    Het appartement was schoon, goed uitgerust,
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De ons beloofde vaatwasser bleek niet aanwezig in het appartement. Zelf afwassen en afdrogen dus!

    Het appartement was schoon, goed uitgerust, mooi ingericht en ruimer dan verwacht.

  • Beoordeeld op: 29 april 2015

    9,2
    Very good location
    • Vakantiereis
    • Groep

    Accommodation needed some maintenance

    Very good location Very helpful, well organized staff Good to have self catering facilities as Paris is very expensive

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    9,2
    We hadden een heel mooi en ruim appartement gekregen met 3...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De locatie om de sleutels op te halen naar ons appartement was twee metrohaltes en je moet 1x overstappen. Klein beetje onhandig als je grote koffers bij je hebt. Verder niks aan te merken.

    We hadden een heel mooi en ruim appartement gekregen met 3 slaapkamers voor 6 personen. Locatie was top, metro halte en supermarkt om de hoek en Arc de Triomp op loopafstand.

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    3,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen warm water, gebeld met ze maar hebben gezegd we kunnen niets doen , gewoon schandalig . Apparent was zeer stoffig , elektriciteit viel constant uit .

    Locatie

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    9,2
    Uitstekende centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Beetje geluidshinder van metro Badkamer in mindere staat (maar wel proper)

    Uitstekende centrale ligging Mooie buurt met restaurants en winkels Goede uitvalsbasis om Parijs te verkennen Appartement met alle voorzieningen WiFi werkt uitstekend

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    8,3
    De lokatie
    • Zakenreis
    • Groep

    Het aanmelden was zeer verwarrend

    De lokatie

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2015

    7,5
    Centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Centraal gelegen. Wel aan drukke straat.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    9,6
    Fris en ruim appartement.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De keuken en toilet zijn oud maar oké.

    Fris en ruim appartement.

  • Beoordeeld op: 6 juni 2015

    5,0
    ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    geen bed maar slaapbank en rolgordijn stuk

    ligging

  • Beoordeeld op: 24 februari 2015

    7,9
    Gunstige uitvalsbasis bovenop metro station.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Gunstige uitvalsbasis bovenop metro station. Ver blijflocatie elders dan sleutellocatie, maar dat werd goed toegelicht

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Bridgestreet Champs-Elysées Apartments

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: