Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Bridgestreet le Marais Saint-Denis

rue saint-denis, 3e Arrondissement, 75002 Parijs, Frankrijk

#959 van de 1.454 vakantiewoningen in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 156 beoordelingen over dit appartement

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    6,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    9,2
    Een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beperkt aantal glazen, servies en geen handleiding van bijvoorbeeld de kookplaat. Beetje gehorig.

    De grote ruimte van een appartement in het centrum van Parijs. De moderne inrichting in een oud appartement. Heel mooi.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    4,6
    Het is dat Parijs een geweldige stad is maar ik heb betere service gehad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    - sleuteloverdracht was slecht, helemaal aan de andere kant van het arrondisement, je moet bellen voor een code, dan kan je naar binnen, vervolgens kan je je sleutels uit een kluis halen waar je ook weer een code voor krijgt. Zorg dat je kan bellen in het buitenland en eventueel beltegoed hebt anders heb je een probleem - bed is een slaapbank -5e verdieping zonder lift - erg klein - alles ging fout met de boeking en betaling. Geld is 2x van mijn rekening afgeschreven, - ze vragen na boeking bij booking.com ook nog eens allerlei gegevens van je (creditcard, kopie paspoort en een formulier dat je moet inscannen en versturen) anders annuleren ze je boeking als je niet binnen een bepaalde tijd reageert.

    - omgeving is geweldig, dichtbij metrohalte - veel restaurantjes in de omgeving - appartement is schoon

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2016

    3,8
    Je krijgt hoogstwaarschijnlijk niet het appartement dat je vraagt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 slaapkamers (4 volwassenen + 2 kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Had studio in Marais gevraagd, kreeg een studio bij Les Hallles. All in the game, geven ze ook aan, maar valt toch tegen. Studio aan Rue St. Denis is midden in voetgangersgebied tussen allerlei sexshops. Big downer. En de studio zelf is echt een afgetrapte studentenwoning. Om 9 uur in de ochtend gaat de bel, gelukkig geen schoonmaakster maar wel een die handdoeken kwam afgeven voor de volgende huurders. Als met al geen 2e keer voor mij.

    Gek genoeg was de sleutel krijgen het makkelijkste. Kwam na 18:00 uur aan op een vrijdag en via telefoon kreeg ik toegang tot hal van kantoor Bridgestreet, daarna de code van de kluis waar de sleutel in lag. Kantoor van Bridgestreet is niet in de buurt, maar dat wist ik van te voren. Wifi voor iPhones en iPads werkte gelukkig wel, dit ondanks meerdere beoordelingen en melding op papier.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    9,6
    zeer ruim appartement
    • Zakenreis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    zeer ruim appartement

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2017

    7,9
    fijne locatie, goed geoutilleerd, maar het riool moet gerepareerd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    - de badkamer stonk (riool) - het gedoe om de sleutel te verkrijgen - kwaliteit van het bed

    locatie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    3,3
    met rugpijn je bed uit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed zakte door, en badkamer smerig met bloed en fecesvlekken pond muur en een lekkende douchekraan

    De buurt

    Verbleven in januari 2017

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: