Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over INTER-HOTEL Strasbourg Centre Gare Le Bristol 3-sterren

4-5 place de la Gare, 67000 Straatsburg, Frankrijk

#55 van de 82 hotels in Straatsburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 447 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    7,5
    als je dicht bij het station wil logeren, is dit hotel...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer voor 1 of 2 Personen
    • Verbleef 2 nachten

    Ik reisde voor het werk, en daarom was het voor mij echt een tegenvaller dat er in feite geen bureau aanwezig was op de kamer. Dat wil zeggen, er was wel een tafel, maar zonder stoel (daarvoor was ook geen plaats, de kamer was krap), zodat ik een hele avond heb moeten werken met mijn laptop op mijn schoot op het bed. toen ik een avond om 22u15 terugkeerde, was de buitendeur op slot, en heb ik na aanbellen vrij lang in de regen moeten wachten om te worden binnengelaten

    als je dicht bij het station wil logeren, is dit hotel perfect gelegen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    5,0
    Ik voelde me niet prettig in dit lelijke en vieze hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    lelijke kamers, er ontbrak tegel in badkamer, balkon was oud en verroest, spinnewebben in kamer, veel ruzie makende jongeren voor de deur.

    De liggen tegenover het station was goed en het personeel was erg aardig

    Verbleven in augustus 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    8,3
    Zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Lauw water bij het ontbijt als theewater. Wifi hapert, je moet doorlopend opnieuw inloggen, irritant. De 2 persoonskamer die mijn schoonouders hadden was zeer klein!

    Zeer vriendelijk personeel. Prima ligging, zo aan het station. Onze familiekamer was zeer ruim!

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    5,8
    comfortabele bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    keek op een binnenplaats tegen een muur,dus geen uitzicht. kamer was vrij donker de vloer liep schuin,badkamer niet schoon en verouderd.

    comfortabele bedden. grote kamer .centrale ligging. airco heerlijk koel.

  • Beoordeeld op: 22 februari 2016

    7,9
    Gezellige ontvangst
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Gezellige ontvangst

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2015

    7,1
    Ontvangst, en het ontbijt
    • Zakenreis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kamer was enigszins verouderd.

    Ontvangst, en het ontbijt

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: