Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Francja – opinie o hotelach
  3. Ile de France – opinie o hotelach
  4. Paryż – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Smart Place Gare du Nord by Hiphophostels

Smart Place Gare du Nord by Hiphophostels – opinie

28 rue de Dunkerque, 10. dzielnica, 75010 Paryż, Francja

Nr 881 z 1 599 hoteli w mieście Paryż

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 1576 opinii o hostelu

8,0

Poszczególne oceny

  • Czystość

    8

  • Komfort

    7,3

  • Lokalizacja

    8,5

  • Udogodnienia

    7,5

  • Personel

    8,7

  • Stosunek jakości do ceny

    7,8

  • Bezpłatne WiFi

    7,4

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 12

  • Ocena dodana: 27 lutego 2018

    10
    Lokalizacja pozwala na szybki dojazd do CDG - 1 h- i piesze odwiedzenie głównych atrakcji Paryża.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Łóżko w pokoju wieloosobowym dla 4 osób
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadanie to croissant z napojem do wyboru. Nie widziałam tej informacji na stronie booking.com, a byłaby pomocna przy wyborze opcji śniadaniem.

    Lokalizacja jest genialna, także wystrój i atmosfera są bardzo przyjemne.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 1 października 2017

    5,4
    cena nie adekwatna do jakości
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi

    W hotelu było brudno, zwłaszcza w częściach wspólnych i w łazience; żeby wypożyczyć suszarkę trzeba było dać w zastaw dowód lub paszport po mimo, że mają wszystkie dane, na moje pytanie czy może być po prostu gotówka w ramach kaucji stanowczo mi odmówiono... Bardzo słaby internet, praktycznie nie było go wcale. Woda pod prysznicem miała bardzo słabe ciśnienie.

    Bardzo dobra lokalizacja

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 18 września 2017

    8,8
    Doskonała lokalizacja i dobry stosunek jakości do ceny
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    - brudna poduszka pod pościelą (wyglądało na krew :/) - wyposażenie łazienki na średnim poziomie

    - lokalizacja - personel - śniadanie wprawdzie w hotelu obok, a nie na miejscu, ale bardzo smaczne i duży wybór produktów - wygląd pokoju

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 12 lutego 2019

    8,8
    lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Łóżko w pokoju wieloosobowym dla 6 osób
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    koedukacyjne pokoje

    lokalizacja

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 25 czerwca 2018

    8,8
    Bardzo miła i pomocna obsługa, pokoje małe, ale schludne.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miła i pomocna obsługa, pokoje małe, ale schludne. Bardzo małe porcje śniadaniowe.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 11 kwietnia 2018

    7,9
    Polecam na weekendowy wyjazd
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Nie dotyczy

    Miły i pomocny personel

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 17 grudnia 2017

    8,8
    Dobra lokazlizacja,blisko metra,pomocna obsługa.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Łóżko w pokoju wieloosobowym dla 6 osób
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Słabe śniadanie za 4 euro crosat kawa ,puszka soku,brak kosza na śmieci w pokoju.

    Dobra lokazlizacja,blisko metra,pomocna obsługa.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 17 listopada 2017

    9,2
    Obsługa bardzo pomocna, lokalizacja blisko gare du Nord.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Trochę chłodno.

    Obsługa bardzo pomocna, lokalizacja blisko gare du Nord. Darmowy shot w pobliskim pubie.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Poniższe opinie napisano ponad 24 miesiące temu. Nie są one już wliczane do ogólnej oceny obiektu, ale wciąż mogą pomóc Ci w wyborze idealnego miejsca na nocleg.

  • Ocena dodana: 26 kwietnia 2016

    10
    Podobała mi się obsługa, Pani była zaangażowana!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa

    Kserowanie dowodów... Bardzo mi się nie podobało!

    Podobała mi się obsługa, Pani była zaangażowana! Ticket na piwko w pobliskim barze. Barman z tatuażami :) Pyszna kawka z rana. Jak na hostel - bardzo pozytywnie.

  • Ocena dodana: 24 września 2015

    10
    Wspaniali ludzie, niesamowita atmosfera, bardzo pomocni...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa

    Wspaniali ludzie, niesamowita atmosfera, bardzo pomocni recepcjoniści, biegle władający kilkoma językami. Sejfy do dyspozycji gości. W pokoju wspólnym gitary.

  • Ocena dodana: 21 kwietnia 2015

    9,6
    Bardzo dobre warunki.
    • Rodzina ze starszymi dziećmi

    Bardzo dobre warunki. Bardzo czysto! Przemiła obsługa. Fantastyczne położenie!

  • Ocena dodana: 24 marca 2015

    7,9
    Bardzo dobra obsługa , blisko do metra
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa

    Bardzo dobra obsługa , blisko do metra

Obiekt ma także 9 opinii, które nie zawierają tekstu. Mają one jednak wpływ na ogólną ocenę.

Wyświetlono 1 – 12

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: