Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Adonis Borgo - Résidence Cala Bianca 3-sterren

Lido De La Marana, 20290 Borgo, Frankrijk

#3 van de 3 hotels in Borgo

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1078 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,2

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    6,7

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,5
    Als je van zandstranden houdt prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 4 nachten

    Slaapbank, was erg lastig om er een bed van te maken (ongelijke hoogte van matrassen) Uiteindelijk matrassen op de grond gelegd. Onderlakens van de bedden waren duidelijk al een tijd niet gewassen, nadat we ze ingeleverd hadden kregen we ze de volgende dag schoon gewassen terug en er werd helemaal niet moeilijk over gedaan.bovenlakens waren wel schoon en fris.

    Personeel was erg vriendelijk! Heerlijk zwembad. Leuk balkon, waar je lekker kon zitten

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    8,8
    Prima huisje op een paar meter van het zandstrand op een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer T1 Cabine (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten

    Winkels vlakbij, maar niks te krijgen op het bungalowpark zelf.

    Prima huisje op een paar meter van het zandstrand op een rustige locatie. Bovendien een heerlijk warm zwembad.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    4,6
    Locatie als overnachting is prima. Verder niets te zoeken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Auto parkeren buiten terrein, inefficiënt rijden omdat je niet de auto kunt pakken om in te pakken als je voor 0900 wilt vertrekken. Koffers dus achter de slagboom zetten.

    Goedkoop. Supermarkt en restaurant nabij

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    8,8
    Eenvoudig, maar compleet op Superlocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - geen ontbijt direct beschikbaar. - geen afwasborstel of doekje

    Het zijn kleine huisjes met een eigen tuintje, pal aan het strand. Zelfs een keuken. Enorm rustig

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    3,8
    Adonis Borgo - Résidence Cala Bianca is geen aanrader voor een tof vakantieverblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 8 nachten

    - Niet voldoende handdoeken (1 set voor een volledige week) - Geen keukenhanddoeken voor kleine tussendoor afwasjes (wel een vaatwasser) - Geen gewone tassen, enkel de Franse espresso tasjes - De vloer voelde nog plakkerig aan bij onze aankomst, dus die hebben we zelf gedweild - 6 stoelen op het terras waarvan 1 kapot ( chalet was voor 6 personen), gelukkig waren wij maar met 3, de tafel was duidelijk al lang niet meer afgeveegd (veel vlekken) - De parasol die we, mits waarborg, kregen was de naam eigenlijk niet waard - De beloofde gratis Wi-Fi werkte meer niet dan wel, er was een panne met hun hardware, we hadden 2 opeenvolgende dagen geen internettoegang, daarna viel de Wi-Fi constant weg en moesten we telkens nieuwe codes gaan halen op de receptie, die maar tot 19u30 open was. Wij waren meestal te laat terug van onze daguitstappen om die codes te halen. Weer een avond zonder internet! Het plannen van onze uitstapjes was op de locatie dus praktisch niet mogelijk. Gelukkig had de brasserie waar wij naartoe gingen om te ontbijten wel gratis Wi-Fi.

    De rustige ligging en de bereikbaarheid van het strand

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2016

    3,8
    NOOIT meer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten

    het appartement was klein, notabene geschikt voor 4 personen, wij waren met zijn tweetjes en zelf dan liepen we elkaar in de weg. Als je naar het terras wilde stootte je iedere keer je been tegen het bed, op het terras had je totaal geen privay, iedereen loopt langs en veel auto's rijden af en aan. de bedden waren zo slecht dat het leek of ze regelrecht van de vuinisbelt kwamen, in het tweepersoonbed kon je maar aan 1 kant in stappen, waarna je moest uitkijken dat je niet tegen de keukentafel aanliep of keuken, die zijn direct naast je bed gesitueerd waren. De wifi was slecht je moest iedere x opnieuw inloggen en als je geluk had kwam je erop. de prijs kwaliteit is ronduit slecht. zelf gratis zou een ieder zich dood ergeren. Elke euro die je besteed aan dit verblijf is weg gegooid geld. Het park is een een beetje opgezet zoals het vroegere centerparcs maar dan hutje op mutje en in een soort versie van een achterbuurt. Na prachtige plekken inclusief goed tot zeer goede accomodaties op corsica te hebben gezien was dit als afsluiter een regelrechte domper!, Maar dit nooit meer al krijgen we het gratis!

    In de buurt van Bastia, meer ook niet.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    5,4
    Betondorpje in geel/oranje kleuren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Huisje leek schoon, maar koelkast, afwasmachine en keukenkastjes stonken. Onpraktische indeling met stapelbed in gangetje. Auto kon niet bij huisje komen en moest verder weg geparkeerd worden na uitladen spullen. Huisjes boven op elkaar gebouwd.

    Inventaris compleet. Bad in huisje aanwezig. Dichtbij strand (5 min lopen) dichtbij vliegveld (20 autominuten) en ook haven Bastia (30 autominuten)..

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    7,5
    Simpel appartement op een fantastische lokatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 7 nachten

    Het huisje was maar matig schoon toen wij aankwamen. Na hiervan melding te hebben gemaakt is er opnieuw schoongemaakt, wat erg fijn was. Verder is het appartement sober ingericht en verouderd. Beetje smoezelig.

    De locatie is geweldig; een rustige ligging tussen de bomen, waardoor er voldoende schaduw is op het eigen terras. Het park ligt direct aan een prachtig strand, met fijn zand en helder, blauw, warm water. Het zwembad is ruim en mooi. Tevens op loopafstand een bakker, supermarkt en wat winkeltjes. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    8,3
    Geweldig naar onze zin gehad, auto noodzakelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer T1 Cabine (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meer bedjes bij het zwembad. Meer aankleding bij bar en restaurant omdat het zo prachtig bij het strand ligt.

    Vriendelijk personeel. Accomodaties zagen er goed uit. In tegenstelling tot gelezen reviews viel het 100% mee

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    7,5
    Het was fijn dat er een afwasmachine en een airco was en het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 volwassenen + 2 kinderen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wifi deed het niet goed in het huisje en de verbinding was ook niet goed.

    Het was fijn dat er een afwasmachine en een airco was en het strand dichtbij was ook erg fijn. Daarnaast waren de bedden en het keukentje ook prima.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,9
    Aardige accomodatie. Niet te groot, maar prima voor elkaar. Maar laat internet goed uitleggen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten

    internet werd niet duidelijk uitgelegd. Daardoor niet prima. Verder geen klachten.

    uitstekende accomodatie. perfecte ligging aan het strand.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 volwassenen + 2 kinderen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rustig, prima huisje, veel privacy

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    6,3
    Appartement vlak bij Bastia
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer T1 Cabine (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was weinig comfort in het appartement. Geen goede stoelen en nauwelijks serviesgoed en pannen.

    Strand op loopafstand en erg rustig

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2016

    7,9
    Direct aan zee.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 volwassenen + 2 kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Direct aan zee. Ruim appartement

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2016

    5,8
    Kwaliteit bedden: te kort en te gammel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Kwaliteit bedden: te kort en te gammel

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    7,9
    Heerlijk rustig park, geen animatie (voor ons een pre) en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 volwassenen + 2 kinderen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk rustig park, geen animatie (voor ons een pre) en fijn zwembad

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    3,3
    Matig verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer T1 Cabine (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 4 nachten

    Geen theedoek, overal hondepoep, 2de tennisbaan is er niet, tennisbaan altijd bezet zonder schema, overvol zwembad

    Niets - zou hier nooit meer boeken.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    4,6
    Geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne, service, bedden

    Strand

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    3,3
    Het huis wAs niet af slecht bed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer T1 Cabine (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het huis wAs niet af slecht bed. Rommel in de tuin.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    6,3
    Dichtbij het strand
    • Vakantiereis
    • Stel

    De beloofde wifi was er niet vanwege werkzaamheden en het beloofde zwembad stond leeg. Veel te weinig licht in het huisje aanwezig waardoor je 's avonds in het donker zat. Terrasmeubilair was vies, hebben we zelf schoon moeten maken.

    Dichtbij het strand

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    7,9
    Lekker appartement met airco, goede ligging in goed...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Balkon was vol en daarom te klein, tuinmeubilair was héél vies, buitenlamp kapot. Hebben daarom niet buiten gezeten. Ook geen lamp op de (steile) trap naar voordeur.

    Lekker appartement met airco, goede ligging in goed onderhouden park aan het strand. Alles aanwezig. lekker zwembad. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    5,8
    De airco
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wij waren met 6 personen in een 8 persoons huisje. Heel klein en slecht onderhouden. Ook was het niet sfeervol ingericht. Aantal dingen waaronder een 2 persoons uitschuifbed waren stuk en het was niet schoon. Zwembad was prima. De omgeving was saai en het was echt zonde om daar onze vakantie op Corsica af te sluiten. Gelukkig hebben we op amdere plekken op Corsica meer genoten.

    De airco

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    9,6
    Prachtige locatie, wij hadden app 425.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prachtige locatie, wij hadden app 425. Balkon met uitzicht, heerlijke zwembaden met drinkgelegenheid. Pal aan het strand. En dit alles tussen honderden Oleanderstruiken/bomen ☺☺☺

  • Beoordeeld op: 8 juli 2015

    7,9
    De plek, direct bij strand in goed onderhouden park.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De plek, direct bij strand in goed onderhouden park.

  • Beoordeeld op: 13 mei 2015

    6,7
    Ligging en de opzet van het park.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het park was net open (drie weken) en alles was van binnen matig schoon (klam).

    Ligging en de opzet van het park. En het personeel.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: