Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Campanile Paris Sud - Porte d'Orléans - Arcueil 3-sterren

73, avenue Aristide Briand, 94110 Arcueil, Frankrijk

#3 van de 4 hotels in Arcueil

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1736 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    7

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 26

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    9,2
    Prima hotel met goede parkeergelenheid en snelle metroverbinding naar het centrum op loopafstand.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk niets, voor de prijs kregen meer dan we hadden verwacht.

    Zondermeer een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. De kamer was klein, zoals gebruikelijk in Parijs, maar schoon en comfortabel. Het ontbijt was goed met gelukkig goede koffie. Ons reisdoel was ziekenbezoek dat we dankzij de goede ligging t.o.v. van de metro, konden combineren met snel bezoekje aan het centrum van Parijs. Aangezien we met de auto zijn gegaan was een parkeerplaats erg belangrijk. Deze is in ruime mate aanwezig op het afgesloten parkeerterrein bij het hotel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    7,9
    prijs kwaliteit verhouding kamer is goed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    /

    prijs kwaliteit verhouding kamer is goed... alles aanwezig, zeker geen luxueuze afwerking... kan hier en daar wat verf gebruiken. doch voor de prijs kan men denk ik niet veel meer verwachten. echter wel zéér uitgebreid ontbijtbuffet. Zeer behulpzaam personeel. parkeren kan op het dak van het gebouw, doch meeste plaatsen zijn voorbehouden voor andere bedrijven...

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    8,3
    Alles in orde.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles in orde. Gratis parkeren is een pré. Wij hadden de kamer met een grote korting dus voor ons was de prijs/kwaliteit verhouding zeer gunstig. Mijn nieuwe navigatie stuurde me echter niet naar de juiste bestemming en bij het vinden en betreden van de parkeergarage onder het hotel moet men even allert zijn en uitstappen om zich te melden bij het paaltje.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    7,1
    Voldoende. Niet top
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zie hierboven.

    Kamers waren goed. Personeel was vriendelijk. Restaurant en bar waren vroeg dicht. Dan is er geen enkele mogelijkheid meer en moet je buiten het hotel wat zoeken en dat viel ook tegen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    6,7
    Hotel dekte de lading voor het doel van onze citytrip. Goedkoop alternatief om Parijs te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    hygiëne, zeker niet vuil of smerig maar kamers zijn verouderd. Brandvlek op het bureau. Bij het binnenkomen van de kamer op dag 1 hing er een sterke rooklucht. Als late ontbijter was de keuze beperkt, veel was op, initiatief om aan te vullen lag niet bij de catering maar we moesten er zelf om vragen. Dit werd overigens meteen gedaan met de glimlach!

    Parking

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,5
    We hebben prima geslapen voor een leuke prijs.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We komen al enkele jaren in het hotel meestal voor een of twee nachten. wat opvalt is dat de vloerbedekking e.d. snel verslijt. ook kun je zien dat alles zeer intensief gebruikt wordt. Natuurlijk prima dat er veel belangstelling bestaat voor dit hotel maar wil de kwaliteit op peil blijven dan is het nodig dat er regelmatig vernieuwd wordt. voor ons is het punt dat dit dient te gebeuren dicht bij (binnen 12 maanden)

    De prijs en het gegeven dat het hotel dicht bij de familie ligt die we bezoeken. Onze dochter met haar gezin woont er dicht bij. Omdat die klein behuisd is gaan we altijd in dit hotel slapen. Daar wordt nooit moeilijk over gedaan ( ontbijt e.d. gebruiken we nooit) we voelen ons altijd welkom. Extra bonus de tour de France kwam voorbij geweldige happening

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 februari 2017

    8,3
    Goed ontbijt, bushalte voor de deur,...
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets is echt tegengevallen.

    Goed ontbijt, bushalte voor de deur, supermarkt/winkelcentrum naast hotel, goede bedden, gratis en ruim voldoende parkeerplaatsen.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    2,9
    bedbugs bedluizen punaises de lit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bedluizen! Werd wakker midden in de nacht door een beet van een bedluis,bij het aanzetten van licht bleek dat ons bed vol bedluizen was.Onmiddellijk vertrokken naar huis en vakantie gestopt! Personeel was allesbehalve hulpvol,waren zelfs arrogant alsof dit de normaalste zaak was.Ze vroegen gewoon een mail te sturen, meer niet. Op enig begrip kon je niet rekenen.

    Niets!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    7,5
    Gratis parking.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen, relatief kleine kamer maar prijs/kwaliteit (55 euro per nacht) zeker in orde.

    Gratis parking. Papegaai in de lobby! Goed budgethotel met supermarkt naast de deur. Perfect voor 1 nacht

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2018

    5,4
    Niet geweldig, maar het moest maar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het was niet erg schoon. Het bed wel, de vloer niet. Badkamer verouderd

    Locatie is OK

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    6,7
    Functioneel. Schoon bed goede airco goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers beginnen er verouderd uit te zien. Vitrage verkreukeld. Geen stoel. Water in douche liep niet goed weg.

    de ligging

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    8,3
    De gastvriendelijkheid en locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gastvriendelijkheid en locatie! + parkeerplaats

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    4,6
    Onvoldoende kwaliteit voor veel geld
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht bed en warme, lawaaierige kamer

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    6,3
    Prijs en kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden De airco werkte niet

    Prijs en kwaliteit

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    9,6
    Locatie via Google is niet goed aangegeven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie via Google is niet goed aangegeven

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    8,8
    Het personeel was vriendelijk en duidelijk.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had geen ijskast in mijn kamer.

    Het personeel was vriendelijk en duidelijk.ge

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    7,1
    De locatie, je bent snel in Parijs
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel had wat vriendelijker mogen zijn.

    De locatie, je bent snel in Parijs

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    7,5
    We hebben prima geslapen voor een leuke prijs.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    lekker dicht bij de bestemming die we bezochten (het gezin van onze dochter) de prima parkeer faciliteiten zeker in een stad als Parijs

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    3,3
    wifi te zwak voor grote bestanden
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kamers

    ontbijt ok

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    10
    Zal zeker terug gaan
    • Met huisdier
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Vriendelijk personeel, perfect parkeren, goed ontbijt

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 januari 2016

    7,1
    prettig personeel, behulpzaam niet opdringerig
    • Stel

    Er hing een raar luchtje op de gang. Niet aan het hotel te wijten maar op een hoek vlakbij hing nogal raar/onguur volk rond.

    prettig personeel, behulpzaam niet opdringerig Makkelijk parkeren in een drukke stad Fatsoenlijke kamer

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    6,7
    De afstand tot de RER (laplace) al is niet al het personeel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg warme kamer, airconditioning werkte niet.

    De afstand tot de RER (laplace) al is niet al het personeel op de hoogte waar deze RER ligt, en sturen je mogelijk naar een ander station wat veel verder ligt. Behulpzaam personeel, spraken goed Engels. Gratis parkeren

  • Beoordeeld op: 18 maart 2016

    5,8
    Personeel is vriendelijk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Avondeten en onbijt waren beneden standaard, weinig keuze en niet echt lekker.

    Personeel is vriendelijk

  • Beoordeeld op: 28 januari 2016

    5,0
    Ruime parkeergelegeheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer kleine kamer, ontbijt minimaal.

    Ruime parkeergelegeheid

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    7,1
    Prijs kwaliteit OK Gratis parking op dak.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen echte minputen.

    Prijs kwaliteit OK Gratis parking op dak. Ideaal als je fietsen meeneemt om Parijs per fiets te bezoeken. +- 6km van centrum.

  • Beoordeeld op: 9 april 2015

    7,1
    Aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Plek ver van centrum

    Aardig personeel

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 26

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: