Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Campanile Blois Nord 3-sterren

Rue de la Vallée Maillard, 41000 Blois, Frankrijk

#20 van de 23 hotels in Blois

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 467 beoordelingen over dit hotel

6,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,8

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    6,3

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    6,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 43

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    2,9
    zeer ontevreden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (1 tweepersoonsbed + 1 Junior Bed)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De voorwaarde en informatie op booking.com kwamen niet overeen bij aankomst. We hadden via booking.com een driepersoonskamer geboekt voor 2 volwassenen 1 kind en 1 baby met de optie dat we een extra campingbed meehadden. Booking.com gaf geen melding dat dit niet kon. Bij aankomst was deze reservering niet mogelijk wegens veiligheidsreden. Wat ik goed kan begrijpen. Alleen tijdens het boeken werd hier niets over gemeld. Bij aankomst werd er door de manager niet meegedacht, ze was niet redelijk, onbeleefd en het was ons probleem. Het woord gastvrijheid stond niet in haar woordenboek. Na een lange autorit, met 1 baby en een jong kind, die moesten slapen, heb je in het avonduur weinig keuze en hebben we een extra kamer bij moeten boeken. We hebben in veel hotels geslapen en ook via booking.com geboekt, alleen deze afhandeling en ervaring was echt teleurstellend. Ik heb 40 minuten in de wachtrij gestaan bij booking.com en er is geen echte oplossing geboden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    6,0
    Het ontbijt was eenvoudig maar prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vond het welkom bij aankomst onvriendelijk. Erg afgemeten, alsof we te laat waren. Door files hadden we flink vertraging opgelopen.

    Het ontbijt was eenvoudig maar prima. Het personeel ook heel vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    3,8
    Ik kom je nooit meer.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ruimte van de kamer en de afwerking van de kamer. Deurposten waren kaal en beschadigd. Bad kraan zat los. De badkamer was vies. Een stoel viel uit elkaar. De voordeur klemde en een tussendeur was niet af te sluiten.

    's nachts was het stil.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    2,5
    Mijn reservering viel uit op een totale mislukking.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mijn reservering viel uit op een totale mislukking. ik werd gebeld met de vraag hoe laat ik er zou zijn. Ik meldde dat ik rond 11 uur daar aan zou komen. Iets over 11 uur was er niemand meer bij het hotel. Zou op zich geen probleem zijn als de automatische sleuteldispenser mijn reservering zou kennen en ik mijn kamer alsnog zou kunnen betrekken. reservering was echter onbekend. Wel gewoon mijn creditcard belasten. Heel slecht vind ik!!!!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    7,1
    Simpel en praktisch voor een stop onderweg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kleine kamer, maar de prijs/kwaliteitverhouding was wel goed.

    Locatie is niet zo ver van de snelweg. Het ontbijt is prima. Vanuit dit hotel kun je eenvoudig plekken als Blois, Amboise en mooie kastelen bezoeken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    4,6
    ik heb er geen foto's van gemaakt zo viel het ons tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het avond eten was niet lekker en de prijs vond ik hoog en je zat aan mica tafeltjes, leek wel of je in een kantine zat

    De kamer was klein. Het ontbijt was matig

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    7,5
    Goede slaapplek vriendelijk personeel schone kamer en bed en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede slaapplek vriendelijk personeel schone kamer en bed en prima restaurant.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    5,4
    Redelijk. Niet echt goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onderhoud

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,5
    goed hotel als je op doorreis bent
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    heerlijk ontbijt, prima kamers

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    10
    Voor herhaling vatbaar
    • Met huisdier
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt,prima diner.alles o k

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,9
    Prima voor doorreis en aan de Snelweg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen WiFi alleen in algemene ruimte en voor een wijn land 4 euro per glas erg prijzig

    Mooi weer ,buiten kunnen eten, goed ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    5,0
    Doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gewoon een hotel voor de doorreis. Verder niets bijzonders.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,5
    Voor een overnachting prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bestrating was heel slecht,gaten en was dus uitkijken Ook was het uitladen en inpakken bij de auto te smal,zij deuren openen was niet mogelijk

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    3,3
    Donker hol onder een buitentrap
    • Met huisdier
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Smerig

    Niets

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    4,2
    Verouderd en achterstallig onderhoud.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Verouderd en achterstallig onderhoud.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    9,6
    Super service
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ei bij het ontbijt

    De prijs was zeker in verhouding met de kwaliteit.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    8,3
    gedateerd, maar goede prijs-kwaliteit-verhouding.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    gedateerd

    goed bed, airco, goed ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    7,1
    Prima keuze als je op doorreis bent
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De grootte van de kamers

    Het ontbijt was uitstekend

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,9
    Enkel overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Accommodatie verouderd

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    6,3
    Kamer lag vol in de zon erg warm
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging kamer

    Kamer lag vol in de zon erg warm

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    5,8
    Niet verzorgd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer niet proper

    De accommodatie is geschikt voor doorreis

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    7,1
    Goed doortrekhotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Goed doortrekhotel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    7,1
    Goed doorreis hotelletje
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kleine kamers, maar netjes. lekker en uitgebreid ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 maart 2017

    4,6
    Kamer was erg uitgewoond.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was erg uitgewoond.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 18 februari 2017

    7,5
    Vriendelijke personeel.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Meer handdoeken. Is wel erg schaars die 2 handdoeken die er liggen!

    Vriendelijke personeel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 26 januari 2017

    7,9
    aardige bediening
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het was nbiet zo warm in het restaurant

    aardige bediening

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2016

    2,5
    Goed overnachtings hotel met goede keuken.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    alles ok

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2015

    3,3
    2x geboekt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Avondeten ( hoofdgerecht ) viel tegen. Prijs rechtstreeks viel ook tegen.

    2x geboekt. 1e keer, op de heenreis telefonisch, dus rechtstreeks, 79,- euro. Op de terug reis via booking.com, 46,- euro.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    6,7
    Schoon, heel stil en goedkoop.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De WiFi is gruwelijk traag. Kleine kamer, beetje versleten, de airco hangt boven het hoofdeinde van het bed en blaast over je hoofd. Als je hem uit doet maakt hij nog wat geluid.

    Schoon, heel stil en goedkoop.

  • Beoordeeld op: 4 april 2015

    5,0
    Restaurant was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was zeer oud en beschadigd interieur. Op onze reis naar en van Portugal verschillende Campanilehotels bezocht. Deze was het duurste, maar de kamer het slechtst.

    Restaurant was goed. Ook bediening was in orde

  • Beoordeeld op: 28 mei 2016

    3,8
    locatei
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine , verouderde kamers, summier ontbijt, het ,maakte een haveloze indruk met veel achterstallig onderhoud.

    locatei

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    7,5
    Prettige groene omgeving met aandacht voor planten rondom.
    • Stel

    Deze Campanille is een beetje oud, geen oplaadmogelijkheid voor telefoon in de kamer.

    Prettige groene omgeving met aandacht voor planten rondom.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    7,9
    prima locatie voor doorreis naar het zuiden
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    prima locatie voor doorreis naar het zuiden

  • Beoordeeld op: 6 mei 2016

    7,1
    Diner goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt, slechte aanvulling. Veel lege plateau's. En dat om half negen 's morgens.

    Diner goed. Het is een soort motel.

  • Beoordeeld op: 18 april 2016

    10
    de rust
    • Vakantiereis
    • Stel

    dat ze ook grof brood hadden

    de rust

  • Beoordeeld op: 2 februari 2016

    6,7
    De harde matrassen
    • Vakantiereis
    • Stel

    De harde matrassen

  • Beoordeeld op: 7 december 2015

    10
    De kamer is superschoon en netjes.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helemaal niets.

    De kamer is superschoon en netjes. Lekker bed en goed kussen. Perfect als je op doorreis bent.

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    4,2
    de klimatisatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    verouderd interieur. kakkerlakken kwamen van onder de plinten.

    de klimatisatie

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    7,5
    (1) goed werkende airconditioning
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    (1) goed werkende airconditioning (2) restaurant

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    7,5
    Eten was perfect
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Eten was perfect

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    5,0
    bedden heel slect
    • Vakantiereis
    • Stel

    bedden heel slect

  • Beoordeeld op: 7 maart 2015

    5,8
    restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel

    restaurant

  • Beoordeeld op: 6 februari 2015

    5,4
    N.v.t
    • Zakenreis
    • Stel

    Volgend keer ga overnachten campanile Tours

    N.v.t

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 43

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: