Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Premiere Classe Rungis - Orly 2-sterren

18 Rue du Pont des Halles, Z.A. Delta, Rungis, 94150 Rungis, Frankrijk

#7 van de 11 hotels in Rungis

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1531 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,1

  • Comfort

    6,5

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 24

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    6,3
    Kamers waren gedateerd, maar wel schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Personeel niet echt klantgericht en snel. Ontbijt viel wat tegen. Hele hotel oogt sterk gedateerd, maar gezien de prijs is dat wellicht te verwachten.

    Kamers waren gedateerd, maar wel schoon. Hotel was rustig, geen overlast van de andere gasten of omgeving.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,5
    Voor iemand op doorreis een prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wanneer je naar dit hotel gaat, verwacht dan geen romantisch of chique hotel. Je merkt aan alles dat het bedoeld is voor mensen die laat aankomen, en vroeg weer verder willen reizen. Maar dat is niet erg. Ik heb eigenlijk geen klachten over het hotel. Of het moet de deur van de douchecabine zijn die niet makkelijk dicht ging, maar dat is het enige.

    Voor ons als reizigers op doorreis was dit een perfecte locatie: vlak aan de snelweg richting Bordeaux en net voorbij de Periferique. Voldoende parkeerplaatsen, op het oog een veilige omgeving en voor het bedrag een net hotel; zowel de kamers als de algemene ruimtes (gangen, lift, cafetaria) zien er netjes uit. We konden nog na 12 uur 's nachts arriveren, de dame van de receptie was zeer vriendelijk, het bed was schoon, de douche was lekker warm, en het ontbijt was simpel maar doeltreffend.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    6,3
    Prima voor een overnachting op doorreis als je niet aan luxe hecht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, alleen zoetigheid. Sapautomaat was leeg. De kamers waren schoon en vermoedelijk gerenoveerd, maar het rook alsof er in het verleden gerookt is.

    Twee kamers bij elkaar gekregen. Bed sliep redelijk goed, bedden op de andere kamer waren hard.Aardige receptioniste.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    7,9
    Uitstekende aanloop-plek voor Orly (pal aan de snelweg)van waaruit je prima naar Parijs Centrum kan
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers die aan de snelweg-kant liggen hebben lastige keuze: ofwel ramen dicht tegen geluid (prima isolatie) maar dan heel benauwd op warme dagen, ofwel ramen open maar dan vreselijk lawaaierig.

    ontbijt supersnel, goedkoop ( 5€) maar eenvoudig (voor mij ruim voldoende). restaurantje in de buurt prima keuze en service, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en onverwachte meevaller in deze zakelijke Parijse uithoek. bushalte voor directe buslijn naar Parijs centrum pal voor de deur, kwartier-dienst!!!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    7,9
    Goed voor eenmalige overnachting dichtbij de luchthaven
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Receptie heel vriendelijk. Perfect hotel voor wat ik nodig had: een goedkoop, maar toch goed hotel vlakbij de luchthaven. Heel eenvoudig, maar zeker ok voor 1 nacht. De shuttle bus was goed geregeld en op tijd.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 februari 2017

    5,4
    Het is een mooie locatie als je op tour wil in bijv parijs voor de prijs kan je veel beter terecht !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    - Ontbijt Het ontbijt is erg mager. Enkele stukjes stokbrood en wat melkbroodjes voor de rest niks. Ook het assortiment drinken is niet uitgebreid. Na de normale koffie thee en water was alleen jus 'd orange ( uit een tankje ) - Kamer Kortweg een warm reptielenhuis is er niks bij. Met onze temperatuurmeter kwamen wij in onze kamer ( zonder verwarming ) op 26.3 graden. Het nadeel is dat we onze ramen niet open konden zetten i.v.m de locatie van het hotel ( naast de snelweg ) - Hygiëne Badkamer was redelijk schoon. Op eerste gezicht was alles netjes en schoon totdat je per ongeluk onder de wastafel kijken omdat er wat gevallen was. Daar hing een ophoping van oude haren en vermoedelijk iets van schimmel. Ook op de kamer zelf plakte de grond en het bureautje. Verder was de kamer wel netjes maar verwacht er niet te veel van! - Comfort Bedden waren erg hard en de kussens waren zodanig dun dat we ze hebben opgevuld met onze kleding. - Personeel Personeel is op zich vriendelijk. Al kan het natuurlijk nog beter. Bij aankomst werd er niet eens goedenavond gezegd en werd er alleen gevraagd wat je kwam doen en of je wel had gereserveerd. Vervolgens krijg je een kaartje en moet je zelf maar kijken wat je kamer is

    Het personeel probeert engels te praten al is dat heel gebrekkig en is het soms moeilijk om elkaar te verstaan. Wel fijn dat ze in ieder geval de moeite proberen te nemen om engels te praten.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 12 januari 2017

    5,4
    zeer basic. Je moet tegen een stootje kunnen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt. Oud brood en cake. Alleen zoete spullen . Geen kaas of fruit. De kamers stonken naar rook. Smoke free room maar alle rook van de kamers erom heen kwamen door naar onze kamers.

    Bedden waren small maar oke. Goed geslapen

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    7,1
    Het is prima, comfortabel slapen in dit hotel; verder is het ontbijt ook keurig verzorgd.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het lukte niet om voor onze laptop aansluiting te krijgen op wifi. De toelichting die we bij de receptie hierover kregen was te summier.

    De eenvoudig ingerichte kamers bevatten precies datgene wat je nodig hebt, m.n. bij een eenmalige overnachting, e.e.a. is heel efficiënt ingericht.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    8,3
    De prijs was laag.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was maar €5,70 maar dat was zelfs teveel. Verder dan een vies klein croissantje en een bak koffie kwam het niet.

    De prijs was laag.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    5,8
    Simpel. Niks bijzonders
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De temperatuur en luxe van de kamer

    Ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    3,8
    Restaurant op de hoek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stankviel tegen

    Restaurant op de hoek

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    7,5
    het personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    5,4
    Goed voor 1 overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets in de buurt

    Goed voor 1 overnachting

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    9,6
    één van de betere Premiere Class die ik al heb bezocht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    één van de betere Premiere Class die ik al heb bezocht. TOP

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldige kamer. Kleinschalig maar comfortabel en netjes!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 januari 2017

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt

    Het personnel heel vriendelijk.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    8,8
    goed business hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets prijs was goed

    bed was goed

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 25 december 2016

    5,4
    Prijs laag , locatie goed, dunne muren, muffe kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Muffe, gehorige kamers, heel karig ontbijt

    Locatie, dicht langs snelweg

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2015

    8,8
    de directe busverbinding met hartje Parijs
    • Vakantiereis
    • Stel

    De laatste bus uit Parijs bleek om 20.00 u te vertrekken. De alternatiever treugreis via metro, tram en bus kost ruim 2 uur.

    de directe busverbinding met hartje Parijs

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    7,5
    Schoon, met auto goed bereikbaar, 10 min.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Afstand tot metro/RER, raam moest dicht ivm lawaai, daardoor benauwde kamer.

    Schoon, met auto goed bereikbaar, 10 min. van aéroport Orly, goedkoop.

  • Beoordeeld op: 21 januari 2016

    5,8
    Locatie bij Rungis Market
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Klein bed!

    Locatie bij Rungis Market

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    9,2
    rust en gastvrijhei
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt

    rust en gastvrijhei

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    7,9
    Prima bedden, eigen douche en wc.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima bedden, eigen douche en wc.

  • Beoordeeld op: 28 maart 2015

    8,3
    goeie ligging bij orly, lekker goedkoop
    • Vakantiereis
    • Stel

    errug simpel maar te doen

    goeie ligging bij orly, lekker goedkoop

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 24

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: