Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Campanile Hotel Orange 3-sterren

chemin de la sauvageonne impasse 105, 84100 Orange, Frankrijk

#16 van de 28 hotels in Orange

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1596 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    10
    Overtrof de vewachtingen !!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met 2 Eenpersoonsbedden en 1 Junior Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk ontbijt en dinner !!! En dit alles voor een meer dan eerlijke prijs ! Ideale ligging als tussenstop op weg naar Spanje! Echt een aanrader 👍👍

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    2,5
    Niets
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ronduit slecht! Vreselijke hitte op de kamer waar een straalkachel constant blijft branden bij een buitentemperatuur van 36graden! Deur van de kamer kan niet op slot.

    Niets

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    9,6
    Wij keren zeker nog terug als wij volgend jaar terug op doortocht zijn,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer met 2 Eenpersoonsbedden en 1 Junior Bed
    • Verbleef 1 nacht

    In principe niet veel, het enige wat wij niet goed begrijpen is het menu, die vinden wij te ingewikkeld, gewoon een menutje samen stellen , nu vinden wij het te ingewikkeld zoals zij het voorstellen.Maar het is kwalitatief goed.

    Beste, Het ontbijt is goed , genoeg om de dag mee op te starten en met een goed gevoel terug de baan op

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    5,0
    goed voor één nacht, maar ik kom er nooit meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de kamers waren somber met groezelige gordijnen en een muffe geur het ontbijt was beneden alle peil : geen keuze en hetgeen er had moeten zijn was op

    de matrassen waren OK, alsook de airco.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    8,8
    Goede faciliteiten, uitstekende ligging, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nieta

    Locatie direct aan snelweg, zeer vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt en diner, uitstekende prijs-/prestatieverhouding. Ik ben er op doorreis al vaker geweest en zal er nog wel vaker komen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,5
    Vriendelijk personeel en redelijk goede keuken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op kamer was er nogal wat stuk op ging aan terwijl dat niet moest. Ergste was dat rolluik niet werkte zodat een ieder binnen kon kijken

    Vriendelijk personeel en redelijk goede keuken

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    10
    Een tevreden gast.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijk personeel. Uitstekende lokatie direct aan de snelweg. Ontbijt uitgebreid. Restaurant oké. Kamer netjes met alles wat je nodig hebt. Kortom een tevreden gast.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    8,3
    Goed hotel voor tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden problemen met WiFi . Lukte niet om in te loggen . Volgens hotel een tijdelijk probleem ?

    Mooie, verzorgde kamer van campanille keten. Vriendelijk, behulpzaam personeel. Ontbijt basic maar goed. 10 minuutjes wandelen naar centrum.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst in verband met annulering Wijziging moet absoluut kunnen binnen 24 uur Slecht geregeld Hier zal ik een aanklacht tegen indienen

    Accomodatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    10
    Heel lastminute geboekt toen we onderweg waren na pech en oh...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Heel lastminute geboekt toen we onderweg waren na pech en oh wat een verademing! Vriendelijke ontvangst, zelfs de hond mocht mee in het restaurant als we dit wensten. Een extra kaartje voor de kamer was geen probleem. Lekker gegeten! Super locatie voor op doorreis, vlak bij de snelweg, geen geluidsoverlast, thee en koffiefaciliteiten op de kamer! Geweldig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    7,5
    Geldkwestie viel me tegen Steeds in Campanille Orange
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer met 2 Eenpersoonsbedden en 1 Junior Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Door geldkwestie voelde ik me ongemakkelijk

    Steeds heb ik in de afgelopen tijd contant betaald maar is het ook van mijn creditkaart afgeschreven 3 keer Ga afschriften opsturen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    10
    Voor deze prijs kan het niet beter!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Bereikbaarheid - dicht tegen afrit - aparte kamers met toegang vanop parking - rustige omgeving - vriendelijk personeel - hygiëne ten top - geen lawaaihinder van andere kamers - prima bedden heerlijk geslapen - gaan zeker terug.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    7,9
    Prima. Zeker als doorreishotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt viel een beetje tegen. Normaal is er ei-omelet met spek. Tenminste een vorige keer wel. Maar bij navraag werd wel onmiddellijk omelet aangeleverd. En de keuze van vlees en kaas was sober. Van ieder een soort. Op heenreis bij Campanille Dardaly, was de accommodatie sterk verouderd en niet zo aan te bevelen maar het ontbijt was uitgebreider. Toch rijden we volgende keer meteen door naar Orange.

    Wij waren eerder in hotel geweest. Maar nu bleek dat alles gerenoveerd was. Mooie schone kamer met prima bed en prima inloopdouche. Ook restaurant deed erg gezellig aan. En de keuken, voor zover wij hebben geproefd, was veel en veel beter geworden.. En de bediening was bijzonder vriendelijk!!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    10
    Positief - aan te raden aan iedereen (met huisdieren) of kinderen
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Zeer vriendelijk personeel - door een sneeuwstorm langer moeten blijven en zonder problemen ons verblijf verlengd. De ligging van het hotel naast de af/oprit van A9 - gemakkelijker kan niet

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 februari 2018

    8,8
    Lekker ruime parkeerplek vlak voor de kamerdeur.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker ruime parkeerplek vlak voor de kamerdeur. Ondanks de ligging dichtbij de autobaan geen enkele geluidsoverlast. Je kunt er nog tot 10 uur avonds lekker en betaalbaar eten. Goed ontbijt,met eieren spekjes,etc verse jus!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    8,3
    Vriendelijk personeel die snapt dat je op doorreis bent,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is simpel maar meer hadden wij niet nodig

    Vriendelijk personeel die snapt dat je op doorreis bent, redelijk goed restaurant met betaalbare simpele menu’s, vroeg ontbijt, gratis (bewaakt) parkeren. Supermarkt in de buurt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    6,3
    Gerelateerd aan de prijs, een prima keuze!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Service aan de balie. Wij konden tot 2 x toe het appartement niet vinden en werden hier slecht bij geholpen :(

    Kamer was eenvoudig maar nettjes. Prima geschikt voor vlotte doorreis. Ook het slaapcomfort was bevredigend. Alleen het vinden van het appartement was zeer onduidelijk aangegeven.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    5,8
    Hotel dat ik niet weer zou boeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    het hotelterrein had totaal geen uitstraling was zelfs rommelig en armtierig . Ook de locatie waar het hotel gelegen was hield niet over. Pad waarover je bij het hotelkamer moest komen was erg smal en rommelig. Hotelkamer zelf was vrij donker zodat je ook overdag licht moest aandoen. Kamer zelf was netjes en schoon

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    10
    Prima plaats voor een doorreisovernachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Voor een overnachting van 1 nacht is alles aanwezig wat nodig is. Diner kan in het hotel, dus hoef je niet meer in de stad te zoeken.

    Prijs/kwaliteit zeer goed. Net gerenoveerd campanile hotel, goede verbeteringen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    8,3
    Uitstekend hotel voor op doorreis.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er stonden 's nachts 2 vrachtwagens geparkeerd voor het hotel met draaiende aggregaten, daarvan hadden we last. Het eten is niet meer zoals het vroeger was bij de Campaniles, vooral de voorgerechten zijn minder compleet. Zo waren vroeger visgerechten zoals zalm, nu niet meer. Ook de patés zijn verdwenen. Het ontbijt is ook wat beperkter maar nog altijd voldoende.

    De kamer was erg schoon en gemoderniseerd. De airco deed het gelukkig ook prima. Parkeren was prima met een beveiligde parkeerplaats. De ontvangst was buitengewoon vriendelijk

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    8,3
    Graag in een Camapanile hotel overnachten tijdens onze reis !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Vreemd dat er bij onze aankomst rond 16.00 u nog gauw een kamer moest gepoetst en in orde gemaakt worden terwijl we lang vooraf gereserveerd hadden. Mar het was uiteindelijk ok !

    Campanile hotels met hun rechtstreekse buitendeuren zijn altijd aangenaam.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    8,3
    Ideaal om Orange en/of de streek te bezoeken, of als doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer met 2 Eenpersoonsbedden en 1 Junior Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De toegang tot de kamer oogde een beetje afgeleefd.

    De ruime, recente badkamer, de goede bedden, het uitgebreid ontbijt, de parking, de grote TV, de rolluiken, de WiFi.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    9,2
    Gemakkelijk bereikbaar aan de afrit van de snelweg.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerste indruk: de buitenzijde van het hotel leek wat gedemodeerd.

    Gemakkelijk bereikbaar aan de afrit van de snelweg. Professionaliteit en vriendelijkheid van de medewerkers. De maaltijden waren voortreffelijk. Netheid van de kamers.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was voldoende, maar erg basic.

    Prima overnachtingshotel op reis naar het zuiden. Kamers zijn eenvoudig, maar schoon en met airo (was wel nodig bij 40 graden)

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    8,8
    Comfortabel en goedkoop
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De deur van de badkamer sloot niet goed.

    Prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend! Bedden sliepen fijn, de douche was goed en de kamer heeft een goed zonneluik waardoor het altijd donker kan zijn als je wil slapen. Met de auto sta je binnen vijf minuten in het centrum van Orange, waar een aantal goedkope parkeergarages/plaatsen te vinden zijn. Het hotel zelf heeft een afgesloten parkeerplaats waar je zelf altijd op of af kunt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    7,9
    goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    bij terugkomst kamer, na ontbijt, was al bad- en bedlinnen reeds verdwenen: we voelden ons letterlijk "buiten gebonjourd"! Gelukkig lagen onze spullen mooi langs de kant Dit was ook het geval bij andere reizigers

    lekker ontbijt op terras vriendelijk personeel dichtbij historisch centrum Orange

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    6,7
    Even goed slapen zonder geluid van snelweg als je op doorreis bent
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vanwege allergie, de vloerbedekking. Persoonlijk voorkeur voor tegels oid. Als je een zware tas hebt er rekening mee houden dat er geen lift is.

    prima overnachtingingshotel als je op doorreis bent. Dicht bij snelweg. Kleine maar prima kamer met airco en ruime badkamer. Gemiddeld ontbijt en goede mogelijkheid om 's avonds nog wat te kennen eten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    9,2
    Het was een kort maar aangenaam verblijf.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben geen ontbijt genomen aangezien we vroeg moesten vertrekken voor onze rit terug naar huis. De prijs vond ik vrij hoog (10.90 euro per persoon) maar kan niet zeggen of het deze waard was. Verder waren de kamers uitgerust met airco en waren deze basic maar wel comfortabel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,1
    ruim en voldoende divers ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    gezien de korting viel de prijs mee, zonder korting eerder aan de dure kant (prijs >< kwaliteit)

    ruim en voldoende divers ontbijt prima toegankelijkheid

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    5,0
    Matig hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid van de buren. Zeer gehorig zeker door de tussendeur die in de kamer zit. Stampende kinderen die in kamer boven je zitten hoor je ook goed. Ontbijt is goed, maar vul wel aan. Ook als mensen om half negen komen. Personeel komt in de middag terwijl er allang schoongemaakt is, zomaar kamer binnen. Kamer is echt heel erg klein. Almetal alleen voor 1 of twee nachtjes uit te houden om Orange te bezichtigen of voor doorreis. Deden wij gelukkig ook.

    Airco Dicht bij snelweg Badkamer wel aardig. Prima douche. Al was de temperatuur wisselend. Dan koud dan ineens bloedheet. Let hierop als je kinderen hebt!!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,1
    Prima Hotel voor reizigers naar spanje of Zuid Frankrijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer prima voor wannneer op doorreis. Ruimte om bed mag iets breder.

    Veilig parkeren voor kamer en toegamg afgesloten door hek na 23 uur. Locatie vlak bij snelweg en toch zonder geluidshinder en vlak bij centrum voor hapje eten. Heel vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    6,3
    prijs-kwaliteit veel te hoog
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Mijn dochter was haar e-reader vergeten in de kamer .We hebben 2 uren later gebeld naar het hotel en ze zeiden dat ze dat niet konden gaan checken,wat heel bizar is.Ik heb de volgende dag terug gebeld en dan was het natuurlijk al weg.Spijtige zaak. Enkele frigo's waren uitgevallen in het restaurant zodat de menu keuze en drankkeuze beperkt was.

    gesloten parking ,goede airco op de kamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    8,8
    Uitermate aangenaam
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Dat ik na 4 dagen weer weg moest omdat mijn vrije dagen erop zaten

    Heel goed en uitgebreid ontbijt voor een relatief lage prijs. Als koffiejunk geef ik de door jezelf te maken verse koffie bij het ontbijt een 9! Maar ook het diner is goed verzorgd en redelijk geprijsd. De bedden zijn prima. En absoluut geen last van geluid. De bereikbaarheid kan bijna niet beter. Dus ook prima uitvalsbasis voor dagtripjes in de buurt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,5
    prima hotel voor 1 overnachting tijdens de doorreis, dus niet teveel verwachten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    prima locatie om te overnachten tijdens de doorreis van of naar het (verre) zuiden. Het is natuurlijk een Frans (keten) hotel, dus dat betekent kleine kamer maar alles netjes en effectief.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,1
    Goed voor één overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    In de kamer die we toegewezen kregen hing een erge riool geur! Na dit te melden andere kamer gekregen. Dit moeten ze toch zelf ook ruiken!!

    De ligging t.o.v. de snelweg richting Spanje. Ruime parking aan de accommodatie.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,5
    Kamer goed schoon en netjes.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat sommige bedienend personeel slecht tot geen Engels kon wel bij de incheck balie was in orde. Op heenreis en terugreis 1 nacht verbleven . Dat de kamers verschildenper matras op heenreis kamer boven erg hard matras , kamer rook muf sulfon van wasbak in badkamer lekte stond een afvalbak onder. Kamer op terugreis was kamer fris was beneden fijnere kamer. Het hotel is prima om door te reizen als tussenstop niet voor langer verblijf

    Kamer goed schoon en netjes. Heel toegankelijk met de hond.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    8,3
    Het verblijf was prima , wij gaan dit zeker nog eens overdoen.vriendelijk personeel een behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    alles was verder goed, ook begrepen wij niet goed hoe het in elkaar zit om een menu voor het avondeten te kiezen, wij begrepen er maar weinig van,. Iets te ingewikkeld . Maak het simpelder

    Het ontbijt was goed en het personeel was zeer gedienstig. Wat de kamer betreft dat kon iets beter, daar een vliegen nog op het bureel lagen. en op de vensterbank. Verder geen probleem, de wc en badkamer waren zeer netjes en proper.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    10
    was aangenaam verblijf in het hotel , de krekels moet je erbij nemen .
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    soms geen internet verbinding op de kamer , maar kwam door de warmte , opgelost door aan de receptie te gaan zitten buiten op terras .

    propere kamers en badkamer , vriendelijk personeel ,lekker eten , heerlijk ontbijt . goeie airco , gelukkig want het was warm buiten , 36 gr.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    9,2
    Goed verzorgde kamer op deze tussenstop!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel vriendelijk personeel! Keurige kamer met faciliteit om een kopje koffie of thee te maken, zodat je even na uren gereisd te hebben wat kan drinken en op adem kunt komen. Doordat ik vroeg ingecheckt was, heb ik nog een verrassende wandeling gemaakt naar het oude Romeinse theater. Heel indrukwekkend! Goede bedden! Daardoor rustig en prima kunnen slapen aan de achterkant van het gebouw.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    7,9
    Hotel is makkelijk te bereiken en ligt langs de snelweg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hotelreceptioniste vertelde dat ik niet had gereserveerd op de aankomstdag, maar een dag later. Zij hield dit lang vol en zei dat ik een probleem had ondanks dat ik mijn reservering op mijn telefoon toonde. Toen ik zei dat ik geen probleem had maar zij, werd er nogmaals diep gezucht en opnieuw in de computer gekeken. Uiteindelijk was de reservering van mij er wel en kreeg ik de geboekte kamer voor de afgesproken prijs van € 49 per nacht excl. plaatselijke belasting. WiFi was aanwezig via opgave e-mail adres. Ben je met 2 personen, zoals mijn vrouw en ik en wil je tegelijkertijd allebei via WiFi internet gebruiken dan wordt de 1e gebruiker, die is ingelogd, uitgelogd. Je kunt maar via 1 e-mail adres inloggen!

    Hotel is makkelijk te bereiken en ligt langs de snelweg. Hotel is kennelijk onlangs gerenoveerd, kamers etc zien er netjes uit en zijn schoon. Parkeerplaats is beveiligd.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 maart 2017

    7,5
    Prima als overnachtingshotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hebben al enkele keren overnacht en steeds op de eerste verdieping. Prima bevallen. Deze keer een kamer opde begane grond, kamer nr 18. Deze kamer was ZEER gehorig!! Konden letterlijk de gesprekken volgen.

    Alles schoon en netjes en, heel belangrijk, goede bedden.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 25 januari 2017

    9,6
    Heel goed hotel voor een doortocht
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer zou iets groter mogen zijn en het ontbijt vond ik iets te duur voor hetgeen we kregen.

    Groot en comfortabel bed. De kamer was proper en goed verwarmd. Fiche met tips voor besparing van electriciteit, waterverwarming enz. Er is een restaurant verbonden aan het hotel zo hoeft men niet te zoeken als men van een lange autoreis komt. Alle kamers zijn rookvrij. Gezien we onze hondjes mee hadden werd er ons een kamer op de gelijkvloers aangeboden zodat het gemakkelijker was om ze uit te laten. Hotel bevindt zich dicht bij de autostrade maar geen geluidshinder.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    7,1
    prima hotel op doorreis naar Spanje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het blijft mij verbazen dat dit Campanile hotel (in verhouding tot andere Campanile hotels in bijv. de regio van Lyon) zoveel duurder is. De Campanile hotels waar wij doorgaans een overnachting hebben zijn rond de 50,00. Op de gevel staat in grote rode cijfers 75,00 per nacht, maar via Booking.com was het 59,00 per nacht. Waarom dit hotel nou in de basis veel duurder zou moeten zijn? Je krijgt er niks méér voor...

    prima locatie - vlakbij de snelweg. Goed hotel voor 1 overnachting op doorreis naar Spanje.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    9,6
    Prima hotel voor onderweg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het ontbijt misschien iets warms.

    Kamer goed ,alleen bed een beetje hard. Verder goede boxspring.Parkeren voor de deur ,heel handig voor een nachtje.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    10
    De locatie dichtbij de snelweg en een mooi schoon hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met 2 Eenpersoonsbedden en 1 Junior Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet geschikt voor een gezinnen. De kamer door ons geboekt was er niet voor geschikt. Wel juist in de boeking doorgegeven met hoeveel personen we zouden komen

    De locatie dichtbij de snelweg en een mooi schoon hotel. Ook het eten in het restaurant was goed

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    7,1
    Overnachting op doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer met 2 Eenpersoonsbedden en 1 Junior Bed
    • Verbleef 1 nacht

    De menukaart is niet echt uitgebreid, had er iets meer van verwacht.Maar voor één overnachting goed te doen.

    Het hotel ligt dicht bij de autoweg. Maar ver genoeg er van af om er geen last van te hebben. Het ontbijtbuffet was voldoende uitgebreid. Daarnaast zijn de bedden goed. De kamer is niet al te ruim, maar dat geeft niets, je slaap er toch alleen maar. Kamer was voldoende schoon en ook de douche en wc was schoon.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    6,3
    Goed doorreishotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het kleine restaurant was bij aankomst al volzet. Het gevraagde babybedje was er niet wat voor extra stress zorgde, uiteindelijk dankzij een ijverige onthaalbediende in orde gekomen, doch dit zou niet mogen als je dit ruim twee maanden vooraf hebt vastgelegd.

    Kleine, maar zeer propere kamer. Naar Franse normen een mooi ontbijt.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 27 juli 2016

    7,1
    OK
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco werkte niet optimaal en het was te warm in de kamer om te slapen 's nachts.

    Ontbijt in orde. Hotel is geschikt als tussenstop. Orange is gezellig.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    8,3
    Goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Her restaurant.

    Her vriendelijke personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    7,5
    Dit hotel heeft als voordeel dat men voor de deur van de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Dit hotel heeft als voordeel dat men voor de deur van de kamer parkeert; erg gemakkelijk. Het restaurant is prima evenals het ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    7,1
    De rust en het restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Redelijk afgelegen.

    De rust en het restaurant.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    7,9
    Zoals reeds aangegeven, goed maar niet geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets. Alles was aanwezig dus gewoon goed.

    De ligging van het hotel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    Kamer voor parking

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    8,8
    perfect eten en services en rustige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer met 2 Eenpersoonsbedden en 1 Junior Bed
    • Verbleef 1 nacht

    een 3 persoonskamer nodig om 2 matrassen op elkaar te kunnen leggen voor volgende keer

    perfect eten en services en rustige locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    8,8
    voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    de ontvangst

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    7,5
    Bed..
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer met 2 Eenpersoonsbedden en 1 Junior Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed....schoon

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    9,2
    Overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ----

    Ideale locatie vlak bij afrit

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    6,7
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Diner. Bediening en menu niet compleet.te weinig personeel voor diner.

    Kamer was prima. Ontbijt redelijk

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    10
    Ontvangst door vriendelijk personeel .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst door vriendelijk personeel . Vroeg inchecken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    7,5
    Overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Men was nog bezig de kamer te reinigen en dat om 18:30 ???

    Onbijt s'morgens...

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    6,5
    Ontbijt zeker ok voor prijs die je betaald.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers niet geweldig. Genoeg als doorreisaccomodatie.

    Ontbijt zeker ok voor prijs die je betaald.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    10
    Prima kamer verder, goede bedden en goed sanitaire...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco werkte niet of lukt ons niet om aan te zetten

    Prima kamer verder, goede bedden en goed sanitaire voorzieningen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,5
    Hondvriendelijk hotel !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer vriendelijk hotel voor honden !

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    10
    Zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles perfect

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    9,6
    Alles, vooral goede bedden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten in Frankrijk is niets voor ons

    Alles, vooral goede bedden

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    6,3
    dichtbij het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    verkeerslawaai, wij hadden een kamer aan de voorzijde

    dichtbij het centrum

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    8,3
    Dit zou overal zo mogen zijn
    • Met huisdier
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het buffet was heerlijk

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    8,3
    Prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Uitstekende locatie . Prima ontbijt. Goed geslapen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    8,3
    Verder geen klachten.Alleen een glaasje bier vindt ik heel duur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Goede informatie voor parkeren.Stond voor het verkeerde hek waar de code niet werkte.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    8,3
    Aparte kamers buiten het complex en een heel goed bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aparte kamers buiten het complex en een heel goed bed. Het diner was super.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    8,3
    Een échte Campanile
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging vlakbij tolpoorten

    Gewoon goed als alle Campaniles. Ontbijt beter dan gemiddeld.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    8,8
    Rustige kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima ontbijt. Rustige kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    7,5
    was onderweg naar huis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen idee

    Redelijk goed bed schoon toilet nette kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    9,2
    Naar wens
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen

    Fris en modern

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    8,8
    Ligging t.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je moet buitenom naar receptie en restaurant.

    Ligging t.o.v. autoweg.

    Verbleven in april 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: