Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Cap Hôtel 2-sterren

2 Route De Beaumont, 62950 Noyelles-Godault, Frankrijk

#8 van de 9 hotels in Noyelles-Godault

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 166 beoordelingen over dit hotel

6,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,2

  • Comfort

    6

  • Locatie

    7

  • Faciliteiten

    5,8

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,1

  • Gratis WiFi

    6,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    8,3
    Dicht bij de route, late incheck, ruime kamer met “aparte”...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dicht bij de route, late incheck, ruime kamer met “aparte” ruimte voor kids, lekkere douche

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    4,2
    Nooit weer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was er absoluut niet schoon, je voelt je er gewoon onsmakelijk door. Ontbijt was sober.

    De ligging aan de A1

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    6,7
    Personeel dacht mee en vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De familiekamer was niet beschikbaar.

    Personeel dacht mee en vriendelijk

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    5,8
    Slapen en wegwezen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen restaurant ondanks dat het er wel zou moeten zijn

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    5,8
    Niet veel geld, maar toch even te duur voor wat geboden wordt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer smoezelig en muf. TV kapot, geen WC-papier

    De locatie was prima, parkeren ging zelfs met een 7,5 m lange Auto goed. WiFi ok!

    Verbleven in november 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2016

    8,3
    vriendelijke man, we waren wat laat door de veel file's.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    vriendelijke man, we waren wat laat door de veel file's. Kamer ruim, en zeer schoon. Bedden slapen goed! Goede ligging bij snelweg maar toch rustig.

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    6,3
    Ontbijt was basic maar dat hadden we verwacht voor een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Als je niet teveel en hoge verwachtingen hebt is het prima. Wat wil je op doorreis... Een bed bij aankomst en een ontbijtje als je wakker wordt en dat is precies watje krijgt.

    Ontbijt was basic maar dat hadden we verwacht voor een dergelijk hotel. Bedden sliepen prima, kortom prima voor een nachtje op doorreis. Verwacht niet teveel luxe.

  • Beoordeeld op: 3 december 2015

    3,3
    De douche was wel goed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het was vies en stervenskoud in de kamer (wind woei door luchtroosters). De snelweg en de TGVs waren permanent te horen. Het bed was een boxspring waar het tussengedeelte (onder de matras) ontbrak: de facto lag je dus 10 cm boven de grond. Het onderlaken zat direct op het matras, zonder molton ofzo.

    De douche was wel goed. Verder was ik tevreden over het uitchecken, want dat betekende dat ik weg mocht.

  • Beoordeeld op: 15 november 2015

    4,6
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamers zijn érg gehorig, het ruikt wat muffig op de gangen wat verdoezeld word met een duidelijk aanwezig luchtje. Het ontbijt is ronduit karig te noemen met alleen beleg uit van die plastic cupjes (misschien omdat we er buiten het seizoen zaten) onverwarmde koude eetzaal, gebrekkig meubilair. Geen stopcontact bij je bed, erg ongemakkelijk als je je telefoon bij de hand wilt hebben en tegelijkertijd s'nacht's op wilt laden of meerder apparaten hebt.

    Vriendelijk personeel. Hotel is netjes maar duidelijk verouderd. Comfort is minimaal maar voorzien van al het hoognodige. De kamers worden elke dag voorzien van nieuwe baddoeken, bedden netjes gedekt en opgeruimd. Het hotel ligt gunstig nabij snelweg en is prima geschikt voor een enkele overnachting zolang je maar geen luxe en comfort verwacht. Gratis gebruik van parkeergelegenheid bij hotel en de wifi werkt prima.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    6,3
    Zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen tot slechtwerkende wifi Licht op de gang in constante spaarmodus, dus altijd donkere gang Redelijk oud-ogende locatie

    Zeer vriendelijk personeel Locatie is perfect voor de doorreis

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    7,1
    Prima lokatie dichtbij de A1.
    • Zakenreis
    • Groep

    Sfeerloze bar waar gasten bezorgde pizzas zaten te eten omdat er 'savonds niets te eten te krijgen is. Ontbijt karig.

    Prima lokatie dichtbij de A1. Goede prijs kwaliteit verhouding

  • Beoordeeld op: 5 maart 2016

    5,8
    Langs de snelweg.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Hotel snakt naar onderhoud en modernisering.

    Langs de snelweg. Ideaal als je op doorreis bent. Personeel is erg behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 12 september 2015

    8,3
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ontbijt

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    6,3
    Locatie
    • Gezin met oudere kinderen

    Manier van ontbijten.......zonder borden, plastic flessen nee al was het niet duur dan kan het beter

    Locatie

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: