Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Capao 3-sterren

Plage Richelieu Centre, 34300 Cap d'Agde, Frankrijk

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 322 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    10
    Gastvrijheid die je zelden ziet!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer
    • Verbleef 7 nachten

    Eigenlijk viel er niets tegen. De enige algemene opmerking die ik kan maken is dat de kamers een opknapbeurt mogen krijgen. Aan het meubilair te zien, is dat al enige tijd geleden. Dat neemt niet weg dat de bedden van uitstekend kwaliteit zijn.

    De ontvangst was fantastisch. De hele staf deed er alles aan om ons tevreden te stellen. Het capao team gaat niets uit de weg om tevreden klanten te hebben. Ik had zo bvb elke dag ijsblokjes nodig om een koud-compres op mijn knie te leggen. Het personeel bood me dit al aan, nog voor ik erom vroeg.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    6,7
    Seizoenhotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik hadden gekozen voor een hotel met restaurant. Deze blijkt echter gesloten te zijn buiten het hoogseizoen. Nu moesten we 5 km verderop om een hapje te eten. Erg onhandig met een gehandicapte man.

    De locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    9,6
    Heerlijk verblijf aan het strand
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig eet mogelijkheden voor de avond op korte loopafstand. 2 strandtenten en een goede pizzeria (volgens andere gasten)die onze eerste avond vol zat en de tweede gesloten. Op 5 min rijden zit je in het centrum waar de keuze in overvloed is. Vanaf parkeerplaats P Alsace Lorraine loop je zo de boulevard op.

    Heerlijk ontbijtbuffet. Mooie rustige airconditioned kamer voor gezin met kinderen van 2 en 4 jaar oud (wel open trap in de hotelkamer).Op 1 minuut loopafstand van strand en dagelijks schone strandhanddoeken. Met de kinderen ook erg leuk een boottochtje te maken vanaf de Quai Jean Miquel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    8,3
    Een uitstekend verblijf met een prijskaartje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen koffiemachine op de kamer. En de ergste tegenvaller was dat je ondanks je als hotelgaste je zetel aan het strand moest reserveren en dat niet alleen ook nog eens betalen. Dat was ons niet gezegd aan de receptie. Jammer voor zo'n prijselijk hotel dat dit er niet vanaf kon.

    De kamer was heel proper en netjes. De sauna en hamman faciliteiten; deze waren een reuze meevaller. We hebben hier elke dag van genoten. De info die je aan de receptie kreeg om iets te gaan bezoeken was ook in orde.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    8,8
    Fijn hotel voor kort verblijf in cap d’Agde
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aardig en behulpzaam personeel, heerlijk zwembad met goede ligstoelen bij het hotel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    7,5
    Ontbijt , Supper!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Propere kamer, maar goedkope afwerking. Straatzijde veel lawaai !

    Ontbijt , Supper!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    heel goed ontbijt elke dag frisse kamer, schone handdoeken prima gepoetst

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    9,6
    Waar voor je geld zeer vriendelijk personeel en schone kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift

    Ligging

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    8,3
    heel leuke strandbar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    kamers zijn aan vernieuwing toe

    heel leuke strandbar

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,1
    Er was geen lift.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen lift. We zijn wat beperkt en das dan lastig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    6,7
    Prima maar wel aan de dure kant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Accommodatie is wel aan de prijzige kant. kamer is vrij klein

    Hotel is prima, ontbijt is uitstekend.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    10
    Super !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    Het ontbijt was heerlijk. De kamers super proper. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Gaan zeker nog eens terug.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    9,2
    een goed hotel, direct aan het strand gelegen met een rustig zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    beetje verouderde kamers

    De strandbar/restaurant. Heel lekker gegeten

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    7,5
    Het uitzicht op het strand vanaf ons balkon en een goede...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij aankomst hebben we de lunch gebruikt in het strandrestaurant. Dit was supergoed, maar helaas eenmalig daar de burgemeester had besloten alle strandtenten te sluiten cq. afbreken. Einde seizoen. Wij konden geen gebruik meer maken van de strandstoelen, restaurant en buitenbar aan het strand. Ook binnen konden we niet eten omdat dit alleen voor de busladingen ouderen was gereserveerd. We moesten zelf naar restaurants zoeken. Onze boeking van 6 nachten was gebaseerd op het strandleven. Dit is zeer tegengevallen.

    Het uitzicht op het strand vanaf ons balkon en een goede airco. Een keurig hotel met niet al te grote kamer. Wel netjes en schoon met ruime badkamer. Handdoeken kon je halen bij de balie voor bezoek aan zwembad of strand en sauna. De eerste lunch hebben we gebruikt in het restaurant van het hotel wat zeer goed was. Lopend 1 minuut naar het strand en 15 minuten naar de restaurantjes. De service van de bar was zeer vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    9,2
    Prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima locatie. Zeer vriendelijk personeel. Fantastisch restaurant op het strand.

  • Beoordeeld op: 8 juni 2015

    8,8
    Ligging en strand
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen lift Groot zwembad gaat maar open vanaf 15 mei

    Ligging en strand

  • Beoordeeld op: 22 mei 2015

    9,6
    Het uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat er helaas geen ligt is

    Het uitzicht

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: