Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Village Pierre & Vacances - Cap Esterel

2975-3001 Boulevard de la 36ème division du Texas, 83700 Agay - Saint Raphael, Frankrijk

#12 van de 20 hotels in Agay - Saint Raphael

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 479 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 34

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    5,0
    geen animatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (4-5 Personen)
    • Verbleef 12 nachten

    Bij aankomst was het een flinke tegenvaller dat we 120 euro moesten betalen om de auto op een parking te zetten. In het zwembad moest betaald worden voor ligstoelen. De helft van de restaurants waren gesloten. Geen animatie. ( alleen voor kinderen af en toe en verder wat gespring, maar verder geen vermaak !

    mooi zwembad

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    8,3
    Ik was vroeger zelf als kind hier geweest, nu met eigen...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Studio met Uitzicht op Zee (4 Personen)
    • Verbleef 7 nachten

    Ik was vroeger zelf als kind hier geweest, nu met eigen kinderen. Er is veel te doen, wij gingen alleen in het hoogseizoen en dan vind ik het zwembad wel iets te druk. Het park ligt super, super mooi uitzicht. Leuke winkeltjes, het personeel in 1 restaurant was 1 dag wat minder. We moesten 4 x om ketchup voor de kinderen vragen. Het is wel vrij prijzig, alles zoals kidsclub moet je bijbetalen. Wij reizen vrij veel en meestal is de kidsclub bijv inbegrepen. Het strandje van hun, heen handig met treintje erheen, maar heeft wel stenen, dus voor jonge kinderen beter van die waterschoenen meenemen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    4,6
    No second time for family with 3 kids and a dog
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (4-5 Personen)
    • Verbleef 7 nachten

    Er viel ons veel tegen, bij aankomst app echt niet mooi gepoetst, zicht op zee .... ja maar dan een heel klein stukje ... eerste avond op domein in restaurant meer dan een uur moeten wachten, we zagen 5 tafels zelfs terug opstaan en vertrekken. Dit was gans de vakantie bij vele van de restaurant van toepassing. 80% van de obers hadden er precies geen zin in... deden nauwelijks moeite om vriendelijk te zijn, de bediening ... gelukkig was het eten dan wel weer smakelijk Misten airco, super kleine badkamer, enkel Franstalige animatie dus met kids geen aanrader, zeer weinig info over animatie, ja op een briefje wel maar verder ... voor deze prijs hadden we echt wel beter verwacht !

    prachtige locatie - zeer grote supermarkt op het domein

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    7,5
    Uitzicht op de zee en toplocatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (4-5 Personen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijzen te hoog. Kamers zijn niet voorzien van airco. Buiten was het koeler dan binnen met 35 graden!! Voor €370 per nacht verwacht je wel een airco in je kamer. En veel trappen, met kinderwagen beetje onhandig.

    Uitzicht op de zee en toplocatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    9,6
    Zaaalig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Appartement met 1 Slaapkamer (4 tot 5 Personen)
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het dubbel bed mag breder en langer voor grote mensen.

    Het geheel, zwembad, dichtbij het strand, dichtbij de esterel, veel sportmogelijkheden, dichtbij cannes, st tropez, st raphael

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    10
    Hier hebben we de rust gevonden die we zo nodig hadden na een drukke periode!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (4-5 Personen)
    • Verbleef 7 nachten

    De tijd gaat er veel te snel voorbij.

    De ligging en de omgeving was fantastisch. Je geraakt er niet op uitgekeken. De baai van Agay straalt echt rust uit. Alles lekker dichtbij. Geen auto nodig. Strand vlakbij. Alle comfort op het domein.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    7,1
    Zalige rustige vakantie gehad die je voor een groot deel zelf invult naar uw behoeften.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (4-5 Personen)
    • Verbleef 8 nachten

    Voor dit complex is het spijtig dat er geen fitnessruimte (ik loop graag een half uurtje op de band) en wasruimte is voorzien. Door de ligging van het complex komt er geen eind aan trappen, voor ons geen probleem maar voor minder op de been zijnde mensen niet aangeraden en een lift is er niet.

    Het uitzicht en omgeving zijn prachtig. Wij hadden een appartement met balkon dat in orde was. Voor ons een rustige omgeving. Met wat organisatie kan je met de trein dagelijks een stad gaan bezoeken. Hun eigen treintje brengt je naar het station en strand. Een handje vol winkeltjes en restaurantjes geven het een gevoel van aan een hotel te zitten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    7,5
    Verblijf was goed mooi complex en mooi weer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (4-5 Personen)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er moest bij aankomst parkeergeld en toeristenbelasting betaald worden €74. Voor 10dagen Dit viel tegen!

    Appartementencomplex was perfect. Mooie locatieen prachtig uitzicht. alles is aanwezig op het park zelf. Maar de omgeving is ook heel mooi.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    8,8
    Een luxe ontspannen rusttijd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (4-5 Personen)
    • Verbleef 2 nachten

    Kwaliteit van de maaltijd in een restaurant viel tegen (Coco Loco)

    Na een vakantie met kamperen, waren de laatste dagen in een resort ene luxe verademing.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    7,5
    Appartement voortreffelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (4-5 Personen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een groot nadeel van de accommodatie vonden wij de geluidsoverlast op de avonden.( 00.00 a01.00 uur). Hierdoor besloten wij ons verblijf niet te verlengen. Polsbandjes voor volwassenen vreselijk .

    Appartement voortreffelijk. Het park ziet er verzorgd uit. Medewerkers zeer vriendelijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    3,8
    Verschrikkelijk, Oude muk en zeer massaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (4-5 Personen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwaliteit van het verblijf Appartement niet volgens beschrijving Appartement uiteindelijk geweigerd en tegen meerprijs een hotelkamer geaccepteerd Eens maar nooit weer

    Niets

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    6,7
    Prettige accommodatie aan de Cote d'Azur
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer (4 tot 5 Personen)
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de mensen achter de receptie elkaar tegen spraken in de informatievoorziening. Ook dat de uitwerpselen van de huisdieren op sommige plaatsen niet werden schoongemaakt.

    Van alle gemakken voorzien

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    9,6
    Toffe week in bruisend vakantiedorp
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer (4 tot 5 Personen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Soms te lang lawaaierige muziek voor fitness excercises

    Aangenaam complex... wij lagen op vraag buiten de drukte.. goede supermarkt... tof rustig strandje op wandelafstand

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    5,5
    Nooit meer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (4-5 Personen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het 5-persoons appartementje was echt heel erg klein! Niet een beetje klein, maar echt heel erg klein! Wij verbleven er met 2 volwassenen en een 6-jarig kind en voor ons was het al klein. Het balkonnetje had alleen zeezicht als je over de reling ging hangen, dit terwijl wij zelfs extra geld voor zeezicht hadden betaald. Nadat wij bij de receptie nagevraagd hadden of wij wel het juiste appartement bij onze boeking hadden gekregen, kregen wij als antwoord dat de foto's bij het boeken van het 5-persoonsappartement bij Booking, bij het 7-persoonsappartement horen. Wij kregen wel een ander appartementje, maar dit bleek net zo klein te zijn en de zee was ook alleen zichtbaar door op het balkonnetje om de hoek te kijken. Het park is enorm en de auto moest ver van het appartementje geparkeerd worden. Op het terrein moesten we steeds erg ver lopen met veel trappen. De hele dag en avond door is er geluid (-soverlast) . Bij het zwembad waren voor de helft gratis ligbedden en voor de andere helft ligbedden waar je voor moet betalen. Op de gratis ligbedden lagen 's morgens om 9.00 uur al handdoeken. Er was een super gave glijbaan, met geduld in een rij van 3 kwartier kon onze zoon er af en toe vanaf glijden. De prijs - kwaliteit verhouding in juli is buiten proporties, dit maakt denk ik dat het niet erg prettig voelde om in deze pretfabriek een deel van de vakantie te vieren.

    De locatie is fantastisch

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    3,3
    Slecht!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (4-5 Personen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was vreselijk. We zijn rechtsomkeert gegaan. Het stonk vreselijk. Vlekken op matras. Afwasteiltje op ons bed. Heel klein. Geen airco. Zoveel geld...echt niet te geloven . We zitten nu voor t zelfde geld aan zee. Villa, 2 slaapkamers, luxe badkamer. We gaan nooit meer naar Pierre et vacances 😏Echt heel erg tegengevallen. We hebben er niet geslapen , wel voor 2 nachten betaald. Krijg ik mijn geld terug?

    Het was vreselijk. We zijn rechtsomkeert gegaan. Het stonk vreselijk. Vlekken op matras. Afwasteiltje op ons bed. Heel klein. Geen airco. Zoveel geld...echt niet te geloven . We zitten nu voor t zelfde geld aan zee. Villa, 2 slaapkamers, luxe badkamer. We gaan nooit meer naar Pierre et vacances 😏Echt heel erg tegengevallen. We hebben er niet geslapen , wel voor 2 nachten betaald. Krijg ik mijn geld terug?

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    3,8
    Eens en nooit meer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (4-5 Personen)
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Binnen 1 uur in het zwembad en 6 keer aangesproken op dingen die niet mogen. Leek wel strafkamp. Ook alles bestaat uit trappen , met kinderwagen of rolstoelen etc niet te doen deze accomodaties, geen ligbedden genoeg op alle mensenmassa en overal moet je voor betalen hier, zelfs ligstoelen, parkeren ook wordt niet van tevoren gemeld, en geen kinderannimatie behalve tegen 35 euro voor 3 uurtjes, prijzen belachelijk hoog ook bij alles hier, 4, 50 euro voor cola. Niet normale, voelde me door dit alles gewoon opgelicht.

    Uitzicht en omgeving

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    10
    Algehele indruk van het resort.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer (4 tot 5 Personen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Absoluut niets. Na sommige negatieve recensies gelezen te hebben waren we 'n beetje voorbereid op het ergste, maar we waren aangenaam verrast! Zowel over het resort zelf, als ons appartement dat werkelijk van alle gemakken voorzien was, als het vriendelijke en behulpzame personeel. Chapeau!!!!!!

    De ligging van dit prachtige resort

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    7,1
    Prachtige omgeving, van buiten een mooi oord, van binnen helaas tegenvallend.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Appartement met 1 Slaapkamer (4 tot 5 Personen)
    • Verbleef 7 nachten

    Appartement zelf was zeer karig, slecht meubilair, ongezellig. Daarnaast was het zeer storend dat gedurende de gehele week de wifi nauwelijks werkte. Dit past niet bij een dergelijk vakantiepark.

    Uitzicht was prachtig. Opzet van park als een dorpje - heel leuk. Super mooi gelegen verwarmd zwembad en veel ruimte voor sport en spel met de kinderen. Veel en leuke georganiseerde activiteiten van het animatieteam.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    5,0
    Talenkennis van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (4-5 Personen)
    • Verbleef 11 nachten

    Talenkennis van het personeel.zeker aan de balie. en het zwembad.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    3,3
    Zeer slechte ervaring!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Appartement met 1 of 2 Slaapkamers en Uitzicht op Zee (6-7 Personen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Niets

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,1
    Een lift naar de appartementen zou ideaal zijn
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (4-5 Personen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een lift naar de appartementen zou ideaal zijn

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    10
    Het was perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (4-5 Personen)
    • Verbleef 7 nachten

    Veel trappen

    Het was perfect

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,1
    In laagseizoen met aanbieding prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer (4 tot 5 Personen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enigszins verouderd, en bed te klein! lijkt me in het hoogseizoen te druk.

    Prachtig uitzicht. Appartement alles erop en eraan.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    8,8
    Super, gaan zeker terug!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (4-5 Personen)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het een heel groot complex is met heel veel mogelijkheden, maar dat je geen 'last' hebt van de andere mensen op het complex.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,9
    Mooie locatie en een appartement met een fantastisch...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer (4 tot 5 Personen)
    • Verbleef 7 nachten

    Mooie locatie en een appartement met een fantastisch uitzicht over de zee. Al met al een super vakantie!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,5
    prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Appartement met 1 Slaapkamer (4 tot 5 Personen)
    • Verbleef 14 nachten

    appartementen zijn klein voor 4 personen

    locatie is mooi

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    8,8
    Super
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Studio (4-5 Personen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvtsuper

    De aktiviteiten

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    7,9
    Park is erg mooi en veelzijdig, schitterende omgeving.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Men is geneigd de mindere appartementen als eerste toe te wijzen en bij aankomst hebben wij menige discussies daarover gehad, ook bij andere P&V locaties. Parkeren kost minimaal 50 euro p.w.

    Park is erg mooi en veelzijdig, schitterende omgeving. Ook voor jonge kinderen ideaal. Genoeg te doen aan activiteiten, sávonds af en toe een voorstelling door het animatieteam.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    8,3
    Prachtige locatie, veel faciliteiten, goede restaurants,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Klein 2-persoonsbed van matige kwaliteit. Bij het zwembad mag je niet roken, drinken of eten

    Prachtige locatie, veel faciliteiten, goede restaurants, ruim appartement, groot balkon

  • Beoordeeld op: 14 mei 2015

    4,2
    Ontevreden over accommodatie en zijn overgeboekt naar een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De vertaling op Booking.com is verkeerd!! Het is een tweekamerappartement en niet een appartement met twee slaapkamers!!!!!

    Ontevreden over accommodatie en zijn overgeboekt naar een ander resort in Grimaud Les Restangues. Dit resort was super!

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    6,3
    Appartement heel klein.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Appartement heel klein.

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    8,8
    De faciliteiten die het park te bieden had.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helemaal niets!

    De faciliteiten die het park te bieden had. De winkeltjes, de golfbaan, het zwembad, de horeca en de schitterende wandelomgeving.

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    4,2
    Echt niks
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    te klein te duur en herrie

    Echt niks

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    7,5
    Mooi opgezet vakantiepark, er is veel te doen, prachtig...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ons appartement was vrij basic en klein maar wel compleet

    Mooi opgezet vakantiepark, er is veel te doen, prachtig zwembad.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 34

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: