Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Carlton Nice 3-sterren

26 Boulevard Victor Hugo, 06000 Nice, Frankrijk

#148 van de 169 hotels in Nice

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 998 beoordelingen over dit hotel

6,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,9

  • Comfort

    6,4

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    6

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,5

  • Gratis WiFi

    6,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 30

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    5,0
    Jammer van de schimmel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Achterzijde
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer rook wat naar schimmel als we binnenkwamen, precies al maanden niet gebruikt en dan voor ons even de airco aangezet, die stonk! Schimmel in de douche.

    Goede ligging, jammer geen parking aan hotel. Wel parking op +/-400m van hotel, duur!!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    4,6
    Personeel praat amper engels.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel praat amper engels. Maar 2 parkeer plaatsen voor het hele hotel. Geld gereserveerd van creditcard door het hotel en na een week nog steeds niet terug geboekt!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    4,6
    Nooit meer!!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Achterzijde
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De goot van de douche was verstopt en het water werd na 10 minuten pas warm. Kamer was oud vochtig en het behang liet los van de schimmel. Na mijn klacht bij de receptie zijn ze bij de verkeerde kamer gaan checken en ben ik daarom niet geholpen.

    De ligging

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    6,7
    aardig hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 4 nachten

    geen koffie-theezet faciliteiten, onhandig klein zakje met shampoo, beschadigingen in doucheruimte.

    de ligging was leuk, straat uitlopen en allerlei winkels en terrasjes ook vlakbij boulevard

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    5,0
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Achterzijde
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    we hadden een kamer op de eerste etage, die niet was gerenoveerd. We hadden het gevoel dat we in deze kamer werden geplaatst, omdat we via booking.com hadden geboekt met korting. Ook was ons raam naast de ingang van een bar/club, waardoor we vaak wakker werden. Ook kwam er om 5 uur 's ochtends een vrachtwagen van de club die een halfuur bleef ronken tijdens het uitladen van de vracht.

    nette badkamer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    8,8
    Prima plek voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Achterzijde
    • Verbleef 5 nachten

    Jammer, ook voor de eigenaren, dat er nog steeds aan de Tramway gewerkt wordt. Als de Tramway klaar is, wordt het een toplocatie.

    Kamer en douche en toilet zijn schoon en netjes. Douche gedateerd maar alles functioneert. Ontbijt is goed. Ontbijtruimte zeer verzorgd. Zeer vriendelijke en behulpzame ontvangst. De receptie is 24 uur bemand. Ik kom al vele jaren in Nice en vind het een prima locatie. Dichtbij voetgangersgebied/ wandelstraten en Boulevard

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    8,8
    Goed gelegen hotel , maar kamer kon wel een remake gebruiken
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 4 nachten

    Mijn kamer had wel een totale opfrisbeurt nodig , verouderde badkamer.

    Locatie bij centrum , prettige ontvangst , gezellige ontbijtzaal met prima ontbijt , mooie inkom en verdiep-gangen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,9
    Perfecte ligging, aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Achterzijde
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfecte ligging, aardig personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,3
    Prima verblijf.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Achterzijde
    • Verbleef 1 nacht

    Ben hier te kort geweest om min punten te ontdekken.

    vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    7,9
    Ideaal om naar het vliegveld te gaan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs-kwaliteitverhouding Ok

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    6,7
    Nice is een mooie en prettige stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer (1 of 2 bedden) met stadszicht
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waterleidingen maken teveel lawaai. WiFi matig.

    Kamer met balcon. Locatie is uitstekend, centraal gelegen. Dichtbij het centrum en de boulevard.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    6,7
    ligging hotel mooi centraal
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 5 nachten

    Geen kluisje op de kamer. Ontbijt elke dag hetzelfde, hield niet over.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    8,3
    Boeiende architectuur en beeldende kunst in een zuiders jasje
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Achterzijde
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen vers fruit bij ontbijt

    Goede locatie voor een stadsbezoek in omgeving van Nice

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    5,4
    gewoon basic hotel, wel goed gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 4 nachten

    gewoon basic hotel, wel goed gelegen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    7,1
    redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 5 nachten

    de ontbijt ruimteredelijk

    erg kein

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    4,2
    Locatie
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorigheid, slechte hygiëne en heel oude (bad)kamers

    Locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    8,3
    Vriendelijk personeel en perfecte locatie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer - Achterkant
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer aan de kleine kant.

    Vriendelijk personeel en perfecte locatie!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    8,8
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Achterzijde
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant is erg klein !

    Hotel is erg hygiënisch, schoon. Personeel is erg vriendelijk. Omgeving van de hotel is uitstekend.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    9,2
    vriendelijke personeel, goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten

    vriendelijke personeel, goede locatie

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    7,5
    vriendelijk en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Achterzijde
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt eenzijdig

    vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 april 2016

    7,9
    Bedden lagen heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Interieur was iets gedateerd, maar prima functioneel. Voor het hotel zijn ze bezig met een metrolijn van/naar luchthaven. Geen geluidsoverlast hiervan.

    Bedden lagen heerlijk! Kamer was schoon. Gunstige ligging tov winkels,station en strand. Een aanrader.

  • Beoordeeld op: 25 april 2016

    10
    ben eigenlijk vertrokken met een negatief beeld naar het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    ben eigenlijk vertrokken met een negatief beeld naar het Hotel na het lezen van de beoordelingen.Het Hotel is héél goed gelegen, proper, rustig, wij hadden bijgeboekt voor een terrasje wat je wel moet doen, we gingen naar de bakker, neem altijd een waterkokertje mee en koffiefilters en namen ons ontbijt op de terras, het was er wel prachtig weer. voor 2 personen hebben wij 232€ betaald voor 4 dagen, zonder terras was het 206€. 5' wandelen naar boven en je bent aan het station.5' wandelen naar beneden en je bent op de promenade. voor ons was het perfect, je kan altijd duurder gaan, maar je bent tenslotte maar op je kamer voor te slapen. Als ik terug ga naar Nice neem ik zeker hetzelfde Hotel.

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    5,4
    Locatie t.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Sanitair oud en aan vervanging toe. Dekens, matras en vloerbedekking idem. Uitzicht op tuin bleek park aan de overkant van de straat dat door bouwwerkzaamheden aan zicht onttrokken was. De kamers zijn zeer gehorig.

    Locatie t.o.v stad en boulevard prima. Prijs redelijk. Personeel vriendelijk en behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    6,7
    Hotel ligt zeer centraal in wijk van allure aan mooie...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi werkte zeer slecht. Tijdens ons verblijf van 3 dagen, hadden we slechts twee maal een half uur ontvangst. Voor de rest kregen we geen verbinding.

    Hotel ligt zeer centraal in wijk van allure aan mooie boulevard. We hadden een kamer met balkon, uitkijkend op een tuin.

  • Beoordeeld op: 19 maart 2015

    5,0
    vlak bij het oude centrum van Nice, en de kust
    • Vakantiereis
    • Stel

    niet geisoleerde kamers, waardoor je de buren kon horen praten enz.. Het ontbijt was 7 dagen op rij hetzelfde, zonder verse toespijs

    vlak bij het oude centrum van Nice, en de kust

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    8,3
    Locatie!
    • Vakantiereis
    • Groep

    De shampoo/ douche crème op de badkamer..

    Locatie! Dicht bij het vieux ville van Nice, ongeveer 10 minuten lopen!

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2015

    8,3
    Behulpzame, vriendelijke en gastvrije medewerkers
    • Vakantiereis
    • Groep

    Douche/badkamer enigszins verouderd; maar alles functioneerde prima

    Behulpzame, vriendelijke en gastvrije medewerkers

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    8,8
    het vriendelijke personeel
    • Vakantiereis
    • Groep

    gehorigheid van de kamers

    het vriendelijke personeel

  • Beoordeeld op: 23 mei 2015

    6,7
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen waterkoker of koffiemaker

    De locatie

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    7,1
    Centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Centraal gelegen. Prima accommodatie voor kort verblijf

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 30

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: