Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel Garance 3-sterren

18 Avenue des Gobelins, 5e Arrondissement, 75005 Parijs, Frankrijk

#992 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1224 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 34

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    7,1
    Fijne rustige kamer met goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt kon beter. Basic keuze en kleine 2pers tafeltjes met te lage stoeltjes. (Ik ben 1m90)

    Fijne rustige kamer met goede bedden. We hebben lekker geslapen. Gelukkig goede airco, want het was die dagen rond 30°. Goede ligging vlak bij een metro-halte op een interessante lijn.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    8,8
    Een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen klachten.

    Goede ligging, mooi kamer, ruim genoeg voor drie personen. Lekker ontbijt, alles was aanwezig. Metrostation dichtbij, ook te voet is het te doen om de buurt te verkennen. Veel restaurants in de omgeving.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    3,8
    De ligging was ok.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was er zeer slecht aan toe

    De ligging was ok. Om de hoek was een leuke bar waar je redelijk kan lunchen. Metro ook zeer gemakkelijk en duidelijk

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    8,3
    Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Badkamer was aan een onderhoudsbeurt toe : ze was wel proper, maar er waren sporen van (vroegere) waterschade.

    Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Uitstekende ligging. Goede geluidsisolatie: hoewel het een drukke straat is, hadden we geen geluidsoverlast.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,1
    Bij het ontbijt had je alles wat je nodig had.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Veel keuze bij het ontbijt was er niet: kaas, ham en salami als vers beleg. Pannenkoeken waren er ook (voorverpakt). Wanneer het drukker werd, kon het personeel moeilijk volgen met bijvullen. De kamer zelf was aan de kleine kant en het behangpapier kwam op verschillende plaatsen los.

    Bij het ontbijt had je alles wat je nodig had. Kamer was in orde en proper.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    7,9
    4 daagse Parijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heel goed gelegen vlak bij de metro. Geen groot hotel met verzorgde kamer en nette badkamer. Stille kamers door de goede issolatie. Ontbijt : alles wat je nodig hebt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    7,9
    Hotel met prachtig uitzicht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Toen we aankwamen, was het enorm hard aan het regenen. Daardoor was er een lek in onze badkamer. Dat werd meteen verholpen door de man aan de receptie. Perfecte service.

    We zaten op de zesde verdieping en hadden als een van de enigen een prachtig balkon! Het uitzicht was zalig als je 's ochtends wakker werd. Ik zou dit hotel zéker opnieuw kiezen wanneer ik terugga naar Parijs. Naar prijs-kwaliteit toe is dit echt een top hotel!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 maart 2017

    6,3
    So so
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Check-in was minimalistisch. Geen uitleg niks, alles moesten we naar vragen. Kamer was prima, lekker bed en mooi uitzicht op de straat, zaten in kamer 53. Opnieuw gevraagd om de WiFi, moest de roater nog aan daarna werkte het wel naar toebehoren. Vlakbij metro station. Ontbijt kun je beter buiten de deur doen om 09:15h (ontbijt was tot 10:00h) was al veel op en moest je opnieuw om dingen vragen. Ik vind het aardig aan de prijs voor wat je krijgt.

    Bed

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    8,8
    Leuk verblijf voor twee nachten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid van juffrouw in de keuken, te weinig kasten , zowel in kamer als badkamer

    Het lekkere ontbijt , de faciliteiten voor thee op de kamer, WiFi , oppervlakte van de kamer was prima voor hotel in centrum van de stad , goede prijs kwaliteit !

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    7,9
    goed hotel voor citytrip Parijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 Aangrenzende Kamers (4 volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    drukke straat, veel verkeer. vooral 's nachts storend.

    Locatie is super, niet te ver van het centrum én vlakbij metro. ontbijt was eenvoudig maar lekker.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    9,6
    Prijs, locatie en uitgebreide ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was klein maar ruim genoeg

    Prijs, locatie en uitgebreide ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    10
    Heerlijke dagen gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niks

    Het ontbijt was super, er was van alles voldoende. De kamers waren wel wat klein maar het was prima te doen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    6,3
    leuke hotel zolang je niet in kamer 1 zit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Dat we kamer 1 hadden naast de receptie en de lift. Hierdoor ervaren we geen tot weinig privacy.

    Het ontbijt en de locatie zijn goed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    7,1
    Aangenaam verblijf op 20min van de grootste trekpleisters.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De receptie is niet altijd bemand. Daardoor nam het inchecken veel tijd in beslag.

    Ruime, propere kamer.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    3,3
    zeker niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de vriendelijkheid van het personeel liet echt de wensen over . de kamer liep scheef en was echt te klein voor 2 personen .

    het ontbijt was ok

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    7,9
    Perfect hotel voor een citytrip
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel weinig stopcontacten. In de badkamer was er geen stopcontact voor haarproducten

    Uitstekende ligging !

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    8,3
    Het bed was top
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Het bed was top

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    9,2
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was een beetje klein maar wel heel lekker!

    De kamer was super en dik in orde!!!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    9,6
    Schone kamers en aardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee Aangrenzende Kamers - 5 Personen
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Schone kamers en aardig personeel. Hotel ligt op een geweldige locatie vlakbij het metrostation en op loopafstand van de Notre Dam en het Louvre

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    8,3
    OK
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijttafels en -stoelen (of beter: zeteltjes) zijn van kinderformaat - veeeeeeeeel te laag

    Snelle en perfecte incheck

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    7,9
    Heerlijk verblijf!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Niets. Prima bevallen. Zou zo weer gaan.

    Dicht bij de toeristische uitstapjes. Per metro prima te bereiken.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    8,3
    pr
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt zou net iets uitgebreider kunnen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    6,3
    Heerlijke bedden.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers niet goed schoongemaakt. Weinig keuze bij t ontbijt.

    Heerlijke bedden.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    3,8
    slecht het liefst geld terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    voor deze prijs had ik veel meer verwacht te kleine kamers geen bad uitzicht binnen plaats

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2016

    7,9
    nieuwe kennismaking met Quartier Latin
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Ruime kamer (naar Parijse begrippen) en goed ontbijt

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 april 2016

    7,9
    klein hotel, typisch Parijs - alles aanwezig, modern, netjes...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ingang valt niet op - even opletten dat je die niet voorbij loopt..

    klein hotel, typisch Parijs - alles aanwezig, modern, netjes verzorgd. Ontbijt wat simpel - wifi OK

  • Beoordeeld op: 30 maart 2016

    7,5
    De locatie, het personeel, rustige kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onderhoud is een punt van aandacht en het poetsen. Verder misten wij een Nederlands talige of Vlaamse tv zender.

    De locatie, het personeel, rustige kamers.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    10
    De kamer was erg fijn en het waren goede bedden en n schoon...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De parkeergelegenheid is daar minimaal. Wij moesten iedere keer om de 2 uur de parkeermeter betalen. Dat was lastig met weggaan naar de stad.

    De kamer was erg fijn en het waren goede bedden en n schoon badkamer.

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    8,3
    Buitengewoon vriendelijke medewerkers, centrale ligging,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    WIFI liet het af en toe afweten, Maar wird naar klacht steeds weer snel hersteld.

    Buitengewoon vriendelijke medewerkers, centrale ligging, zeer rustige kamer

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    8,8
    een fijne kamer en mooi ingericht en groot genoeg.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zou het niet weten

    een fijne kamer en mooi ingericht en groot genoeg. Je kan 24 uur in en uit ook heel fijn. Supermarkt in de straat en bakker, cafe en restaurantjes in de buurt. Wij waren tevreden!

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    6,7
    Gastvrij, perfecte ligging, rustig, gratis internet.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wat haren in het beddengoed en de theebekers worden niet afgewassen maar omgespoeld. We troffen dit half afgemaakt op de wastafel aan op de tweede dag.

    Gastvrij, perfecte ligging, rustig, gratis internet.

  • Beoordeeld op: 14 maart 2016

    8,3
    Geluiddichte, propere kamers
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geluiddichte, propere kamers Vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    8,8
    heel mooie kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    heel mooie kamer. Mooie afwerking

  • Beoordeeld op: 19 februari 2015

    8,3
    ligging, prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep

    niets

    ligging, prijs/kwaliteit

Er zijn ook 21 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 34

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: