Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel Castel d'Orcino 3-sterren

Baie de la Liscia, 20111 Calcatoggio, Frankrijk

#1 van de 5 hotels in Calcatoggio

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 230 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    8,5
    Heerlijk ontbijt met veel keuze.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer Parkzijde
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was netjes maar hadden een kamer met bad waar je ook in moest douchen. Dat vinden wij persoonlijk wat minder fijn zeker als je vrij lang bent. Hebben om een andere kamer gevraagd en uiteindelijk gekregen maar ging niet echt van harte. Als je €160 voor een nacht betaalt dan mag je best van kamer wisselen als je er niet tevreden mee bent lijkt mij

    Heerlijk ontbijt met veel keuze. Uitzicht bij zwembad was geweldig

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    9,2
    Het uitzicht was prachtig vanuit onze kamer/balkon naar...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben 1x het ontbijt genomen en dit vond ik aan de dure kant voor wat we kregen. Er was wel wat keuze maar de basis en alles lag er maar opeen bijeen. De fruitsalade leek al een paar dagen oud en was fijner geweest als deze ook bijgevuld werd.

    Het uitzicht was prachtig vanuit onze kamer/balkon naar de zee en het zwembad. Ook de locatie was de moeite en gezellig! De kamer was netjes en voorzien van het nodige. De receptioniste was heel vriendelijk en heeft ons geholpen met het uitzoeken van activiteiten en bezienswaardigheden. Het zwembad is ook fijn als extra en als je liever naar de zee gaat is deze op wandelafstand of net onder het hotel voor te snorkelen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2018

    9,2
    inrichting - luxueuse afwerking- supervriendelijke, attente...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer op de Begane Grond aan Zeezijde
    • Verbleef 1 nacht

    eetgelegenheden in omgeving

    inrichting - luxueuse afwerking- supervriendelijke, attente bediening

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    9,6
    Ligging van zwembad/ zee en liedjes was fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer aan de Parkzijde op de Begane Grond
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De doucheruimte was, in verhouding met het slaapgedeelte, aan de krappe kant.

    Ligging van zwembad/ zee en liedjes was fantastisch

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    9,6
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    Geweldige locatie voor een rustige vakantie.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    8,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer aan de Parkzijde op de Begane Grond
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    7,1
    Mooi uitzicht, zeer comfortabele ligzetels, vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    Ontbijt was te beperkt, slechte slaapkussens, slechte prijs-kwaliteit

    Mooi uitzicht, zeer comfortabele ligzetels, vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    8,8
    rustig gelegen en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Graag meer licht in de badkamer

    Rustige en gezellige omgeving Vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    5,8
    Ligging aan zee en uitzichten zijn prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Sfeer. Omgeving. Gastvrijheid die er gewpon niet is. Na 20.00 uur alleen een bewaker aanwezig. Bij het woord hotel mag je meer verwachten.

    Ligging aan zee en uitzichten zijn prima. Mogelijkheden te over.

  • Beoordeeld op: 18 september 2015

    6,7
    Mooi zwembad (maar ijskoud) met super mooie ligging aan zee.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel veel te duur voor wat het is (bij volledige prijs)beetje vergane glorie blijkbaar.Promotie kamer is beter van prijs maar dan héél slecht gelegen aan de inkom van de receptie.Dus totaal géén privacy ! Vanaf 20u.dood hotel, alles afgesloten,bar,receptie enz.Te koud water van zwembad.

    Mooi zwembad (maar ijskoud) met super mooie ligging aan zee.Prima lig zetels en kussens.Prima ontbijt met prachtig terras met uitzicht ! Mooie ligging van hotel en duurdere kamers direct aan zee.Goede en geruisloze airco op de kamers.

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    8,3
    prachtige panoramisch uitzicht op de baai.
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt op zijn frans dus geen charcuterie en kaas. niet verwarmd zwembad geen bar in de avond. geen restaurant ganse dag.

    prachtige panoramisch uitzicht op de baai. de rust en stilte

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    8,8
    Prachtig gelegen!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geen gelegenheid tot eten en drinken in de avond.

    Prachtig gelegen! Wie van rust en een zalig zicht houdt moet hier zeker een paar dagen verblijven. Indrukwekkend.

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    10
    Gastvrijheid, de ligging en kamers waren erg mooi
    • Vakantiereis
    • Groep

    Enige was dat de navigatie het hotel niet kon vinden, je moet bij het strand nog stuk doorrijden en dan zie je het hotel maar navi laat je gaan naar het Grand Blue hotel

    Gastvrijheid, de ligging en kamers waren erg mooi Eigenaar was heel behulpzaam en we mochten nadat we uitgecheckt waren nog de hele dag bij het zwembad liggen omdat het zo warm was en ons laatste hotel had helaas geen zwembad

  • Beoordeeld op: 21 mei 2015

    6,7
    Een prachtige en rustige ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer had vooraf mogen gelucht zijn, muffe geur. Sober ontbijt, wel zelfgemaakte confituur.

    Een prachtige en rustige ligging. Kamer met balkon aan de kant van de baai. Enkele goede restaurantjes in de buurt. Plaats waar je zon kan zien ondergaan. Mooi maar weinig gebruikt zwembad.

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    6,3
    Mooi gelegen , goed zwembad en lekker ontbijt goed voor...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kleine kamers

    Mooi gelegen , goed zwembad en lekker ontbijt goed voor enkele dagen .

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    7,5
    Mooi uitzicht op zee vanuit de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was eerder aan de sobere kant. Heel veel keuze uit confituren en gelei maar geen gewone kaas

    Mooi uitzicht op zee vanuit de kamer.

  • Beoordeeld op: 10 juni 2015

    8,3
    ruime kamer, mooi groot balkon, zwemmen in zee, goede wifi.
    • Vakantiereis
    • Stel

    douchen in ligbad, strand aan hotel op rotsgesteente

    ruime kamer, mooi groot balkon, zwemmen in zee, goede wifi.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: