Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Cerise Lannion 3-sterren

7 Avenue du General De Gaulle, 22300 Lannion, Frankrijk

#10 van de 12 hotels in Lannion

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 679 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    7,1
    Lannion is een prima plaats om de Roze Granietkust te verkennen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Tweepersoonsbed
    • Verbleef 6 nachten

    Het schoonmaken van de studio kan beter en ik vind het niet gewoon dat je bij een langduriger verblijf na het begin van je verblijf maar een keer in de week schone handdoeken (1 per persoon) en een theedoek en een badmat krijgt. Tegen betaling kan dat wel vaker.

    Doordat het hotel dicht bij het centrum ligt ben je lopend zo in het stadje. We zijn daar een paar keer lekker uit eten geweest. Onze studio was voldoende ruim en het is prettig dat je de auto in een ruime parkeergarage kunt zetten

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    8,3
    Een goed gereikbaar keurig hotel in de stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was aan de straat. Dat had tot gevolg dat al vrij vroeg in de morgens we door het verkeergeraas gestoord werden. Boek dus een kamer aan de achterzijde.

    Het personeel was zeer behulpzaam. Toen in de kitchenette kortsluiting ontstond, was direct een medewerker bereid de kwestie op te lossen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2017

    7,9
    geen ontbijt gedaan, bakker naast de deur
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonsstudio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    de deur van de bad kamer kon niet dicht, was iets te groot

    geen ontbijt gedaan, bakker naast de deur

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    10
    centrale ligging, bakker om de hoek dus bespaar je het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    centrale ligging, bakker om de hoek dus bespaar je het hotelontbijt. Bij de pub tegenover kun je goed eten. Parkeren geen probleem op plein naast hotel. Kost bijna niets.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    7,9
    locatie en de prijs en de ondergrondse parking
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen engels tv kanalen en de tapijt in kamer waren vuil en de behangpapier in de badkamer heeft zijn ook zijn beste tijd gehad

    locatie en de prijs en de ondergrondse parking

  • Beoordeeld op: 30 januari 2016

    3,8
    Ligging
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Hyniene Niet proper Ontbijt matig

    Ligging

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    7,9
    Parkeren onder appartement
    • Vakantiereis
    • Stel

    Drukke straat. Je hoeft geen wekker te zetten :-)

    Parkeren onder appartement

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    7,1
    de zondag markt naast het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    1x per week verse handdoeken, kan wat vaker!

    de zondag markt naast het hotel

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    7,1
    ontbijt was echt pover, zelfgebakt brood waarde nul,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt was echt pover, zelfgebakt brood waarde nul, nochtans verse bakker op 20 m !!!

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    3,3
    Slechte kamer behang van de muur gauw even een bed bijgezet
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slechte kamer behang van de muur gauw even een bed bijgezet

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    7,5
    Mooi centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel

    bed is hard. Kwalitatief tegenvallend

    Mooi centraal gelegen

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: