Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Château Latour

2 route de La Nocle, 58250 Fours, Frankrijk

#1 van de 2 hotels in Fours

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 67 beoordelingen over deze B&B

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    9

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    10

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 20

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    5,4
    Deze streek doen we zeker nooit meer aan. We zaten té ver van de Bourgogne zelf. Verkeerde gok.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hebben deze B & B lukraak gekozen omdat er een zwembad bij was en de prijs binnen ons budget lag. De uitbater heeft ons verwelkomt en een historiek van het pand verteld. Mooi en zeer goed onderhouden pand maar zeer koel. Nergens iets van muziek. Oudbollig salon. We kregen onze kamer toegewezen en hadden zin in een drankje buiten na een ganse dag in de wagen te zitten. We verwachten van een B&B dat de uitbaters dan eventjes een babbel komen doen maar zelfs mevrouw liep ons gewoon voorbij zonder goede dag te zeggen. Wij waren de enige klanten. We hadden geopteerd om 's avonds daar te eten. We zaten daar in een hele grote eetzaal aan een lange tafel. Geen muziekje. De uitbaters aten ook niet met ons mee. Het eten was matig. FOURS is een zeer verwaarloosde streek met veel leegstaande panden. Voor een goed restaurant te vinden moest je minstens 25 km. rijden. Er is wel een wijnproeverij aanwezig. De wijn was zeker niet slechts.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    7,9
    de locatie is super, het ontbijt is in orde en de kamers...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    de regeltjes waar je je moet aanhouden en die overal in huis ophangen en dat in je vakantie, ook het gevoel hebben dat iets je wordt aangeboden en het later op je rekening terugvinden.

    de locatie is super, het ontbijt is in orde en de kamers zijn mooi

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    9,6
    Het ontbijt voldeed aan alle verwachtingen, De gastvrijheid...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Onze kamer en badkamer waren aan de kleine kant. Er was weinig ruimte voor berging. Maar dat is dan ook het enige minpuntje.

    Het ontbijt voldeed aan alle verwachtingen, De gastvrijheid was super. Het contact met de andere gasten was geweldig. En het zwembad gaf dit prachtige pand een meerwaarde. Stefan&Mieke uit België

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    10
    Fantastisch verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Bij aankomst voel je je meteen thuis. Gastvrij onthaal. Rust en sfeervol. Heerlijk zwembad. De eigenaren kunnen heerlijk koken. Lekkere wijn. Alles was top. Een aanrader.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    9,6
    Het Château is prachtig opgeknapt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen verbeterpunten.

    Het Château is prachtig opgeknapt. Aan alles is gedacht. De kamers zijn mooi ingericht en super schoon. Een wijnproeverij en schoonheidsbehandeling zijn aan te raden. Ontbijt is heerlijk met zelf gemaakte jammetjes en het avondeten is ook een aanrader.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    9,2
    Een mooie locatie waar we in alle rust hebben kunnen verpozen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk viel er niets tegen

    Rustige ligging Mooie kamer met persoonlijke accenten Nadat vrienden door file pech pas laat in de avond arriveerden, kregen zij toch nog een volledige warme maaltijd aangeboden. De mogelijkheid om 's avonds ter plaatse te kunnen dineren De gastvrijheid en vriendelijkheid van de eigenaars

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    8,3
    1 overnachting als tussenstop op vakantiereis naar Zuid...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    1 overnachting als tussenstop op vakantiereis naar Zuid Frankrijk. Mooie ruime 4 persoons-kamer met moderne badkamer. Heerlijk ontbijt met zelfgemaakte jammetjes. Aardige en zeer behulpzame gastheer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    10
    aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niets

    we kregen een warm welkom op een mooie locatie, relaxte omgeving, lekker en gevarieerd ontbijt. we hebben ook gebruik gemaakt van de mogelijkheid mee te dineren. elke keer weer heerlijk. de kamer was prima met uitzicht op zwembad en tuin

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    9,5
    Na een zeer hartelijke ontvangst de kamer bekeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Na een zeer hartelijke ontvangst de kamer bekeken. Echt fantastisch, uitstekend bed en prima badkamer etc. En dit in een 17e eeuwse entourage. Heerlijk eten met prima bijpassende wijnen. En dan het ontbijt: echt helemaal geweldig. Vlak na vertrek bleek dat ik de sleutel van de kamer nog in de zak had: dit was veelzeggend: we wilden eigenlijk niet meer weg.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    9,6
    Geweldige accomodatie, alles mooi op elkaar afgestemd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kunt er geen kopje koffie of thee makem op de kamer.

    Heerlijke ruime kamer, goed bed. Fijn zwembad met ligbedden. Je kunt er s'avonds heerlijk eten met bijpassende wijntjes. Tips om de omgeving te verkennen van een hele vriendelijke gastvrouw en heer. Heel lief hondje loopt er rond!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    9,2
    Zeer goede gastheer en gastvrouw.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Door de warmte zou een ventilator op de kamer wel fijn zijn geweest.

    Zeer goede gastheer en gastvrouw. We hebben er heerlijk gegeten en natuurlijke genoten van de lokale wijnen. Een heerlijke plek om te onthaasten voor een paar dagen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    10
    Top Chambre d'Hote onder zeer en kundige gastvrije leiding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Koffie kan wat krachtiger (Nespresso of speciaal espresso apparaat)

    Therese en Evert Jan zijn uitstekende gastheer / -vrouw. De kamers zijn smaakvol ingericht, sanitair, badkamer (gescheiden), bedcomfort hoog. Zwembad is groot en goed verzorgd. Ruimvoldoende zitgelegenheid rond zwembad en zonneweide. Er wordt 's-avonds en repas aangeboden @ EUR 26,50. Uitstekend. Passende wijnen worden geschonken (niet inclusief). Er is een prima verzorgde wijnproeverij voor een bescheiden prijs. Ontbijt is uitgebreid en gemaakt van eigen producten. Brood vers van de bakker. Heerlijk. Alles wordt aangeboden in en om het smaakvolle ChateauLatour (mooi gerestaureerd, gereconstrueerd).

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    10
    Gastvrijheid, mooie schone kamer, prachtig sanitair
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gastvrijheid, mooie schone kamer, prachtig sanitair Heerlijk eten en lekkere wijnen Perfect zwembad Kortom een klein paradijsje

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    9,6
    Ontbijt voortreffelijk, zeer vriendelijke en zorgzame...
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was perfect!

    Ontbijt voortreffelijk, zeer vriendelijke en zorgzame gastheer en gastvrouw, kamers superschoon , goede bedden. Avondeten was top!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    9,2
    Zalig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben genoten van ons verblijf bij Chateau Latour! We zijn ontvangen door vriendelijke mensen, hebben zalig geslapen en heel lekker gegeten!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    10
    Eten (diner en ontbijt) en zwembad
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten (diner en ontbijt) en zwembad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    9,2
    We kregen een zeer warme ontvangst van de gastvrouw en...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen een zeer warme ontvangst van de gastvrouw en gastheer. De verzorging was perfect en de kamer was prima.

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    9,2
    Warme vriendelijke ontvangst van heel prettige gastheer en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Licht blijft in de badkamer iets te lang aan. Dat hadden we toen zeker ook kunnen zegen maar zijn dat vergeten. Nu dan maar even. Oh ja, en dat de volgende dag de zon niet scheen...

    Warme vriendelijke ontvangst van heel prettige gastheer en gastvrouw.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    10
    Leuke gast heer en vrouw!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Leuke gast heer en vrouw! We zijn goed "in de watten gelegd" door hun. Wat erg fijn voor ons was is dat het mogelijk was onze motor binnen te stallen. Vergeet niet mee te dineren.. Dat is zeker een aanrader!

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    5,8
    Onprettige regels.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Onprettige regels. Je mag o.a. niets eten op het terrein/ bij het zwembad.

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 20

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: