Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over ibis Styles Chalon sur Saône 3-sterren

Avenue de l'Europe, 71100 Chalon-sur-Saône, Frankrijk

#8 van de 19 hotels in Chalon-sur-Saône

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1342 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    8,8
    Kamers prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De hoogte van de douche. Mijn partner die 1,85m groot is kon er net in, maar wie groter is, heeft een probleem. De ontbijtruimte was zeer druk, muziek stond er te luid.

    Kamers prima. Ruim met goede matrassen en vrij stil.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    8,3
    Ideaal op doorreis: rustig en comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ondanks de ligging in een industriezone (maar dicht bij de snelweg), was er in het hotel zelf NIETS te merken van lawaai van buitenaf. Je kan er buiten op het terras zitten, dat ondanks de lelijke omgeving uitnodigend en gezellig is. Uitstekend ontbijt ook !

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    9,0
    Fantastische kamer met slecht diner
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    In het restaurant werd als dagschotel patates frites met mosselen aangeboden. Als liefhebbers hebben we verder niet naar de kaart gekeken en dat direct besteld. De grootste mossel was 1.5 cm en de rest ongeveer 0,6 cm. Ongelooflijk dat men een dergelijke dagschotel in een gerenommeerd hotel aanbiedt. De drankjes waren schrikbarend duur.

    De kamer was top met een mooie ruime douche en voorzien van alle benodigde zeepjes e.d. Een heerlijk bed en rustig gelegen. Het ontbijt was helemaal top.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    6,3
    De kamer is best groot met een goed bed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant zat vol toen we om 19u wilden gaan eten. Geen plaats binnen dan maar op het terras, het was heel mooi weer. Meer dan een kwartier wachten op de bestelling... 5€ voor een cola!! buiten eten was niet toegestaan. Een tafel binnen reserveren was ook niet mogelijk. Dan maar wachten. Uiteindelijk zelf nog eens gaan kijken en er kwam net een tafel vrij om 20u45... dan wachten op de kaart die ook weer niet kwam. Uiteindelijk kwaad vertrokken zonder eten en maar naar de Quick om de hoek geweest. NOOIT meer!!!

    De kamer is best groot met een goed bed

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    5,8
    Overnachting op doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant bij hotel op zondag gesloten, (aanraden van receptioniste gegeten bij ABC restaurant (vlakbij station) dit was goed eten voor een eerlijke prijs) Hotel zit naast een transport bedrijf, hierdoor in de nacht (04:00uur) veel extra lawaai, slapen met open raam niet mogelijk. Ontbijt echt een zware tegenvaller, erg summier, producten werden slecht tot niet aangevuld, dit al omstreeks 08:15uur, totaal niet overeenkomstig wat er te lezen valt in andere reacties dat het ontbijt zo uitgebreid is. Ondanks ligging niet voor herhaling vatbaar, volgende maal een andere accommodatie voor ons.

    Vlakbij route du soleil Goede bedden

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    7,9
    Prima hotel voor onderweg!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - De aanwezige honden - Het ontbijt viel tegen

    We hebben 's avonds heerlijk gegeten en ons dochtertje van 2,5 heeft zich prima vermaakt met het aanwezige speelgoed. Hotel ligt dicht aan de snelweg

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    7,5
    Vriendelijk personeel verplaatsten hun eigen wagen toen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    IBIS Styles is niet overal even stijlvol. Ibis Styles in Poittiers is echt vernieuwend en modern heben nu in Chalon su saone en in Dijon ook een ibis styles geboekt en er is toch veel verschil : naam dekt niet altijd de vewachtingen tussen ibis budget - STyles of normall; beperkte ontbijtkeuze

    Vriendelijk personeel verplaatsten hun eigen wagen toen parking vol stond. ontbijten buiten op terras mogelijk.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    8,3
    Prima rustpunt na een lange autorit met een goed restaurant en goed ontbijt om de reis te vervolgen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het inchecken had beter en sneller gekund. Veel administratieve rompslomp.

    Prima kamer, goede (betaalbare) dinermogelijkheden en voldoende parkeergelegenheid. Snel aan te rijden vanaf de snelweg.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    8,8
    Lekker eten, top wijnen, goed ontbijt en rustige nacht. Komen terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oncomfortabele top matras die wegschoof. Ligging v hotel naast fabriek en industriezone, wel vlakbij de A6.

    Mooi ingericht modern hotel, grote kamer en badkamer met al wat nodig is voor een overnachting tijdens terugreis uit het zuiden v Frankrijk

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    9,2
    aangenaam tussenstop-hotel, maar zoek een restaurant in de omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het avondmaal in het restaurant van het hotel viel tegen, ondermaatse kwaliteit en bereiding, en niet goedkoop

    ruime aangename kamers met veel licht en met alle nodige comfort er was een gezellig buitenterras met een klein zwembadje

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    6,7
    Kamer en ontbij ook, ligging kale narigheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging van het hotel. Natuurlijk hebben wij bewust dicht van de snelweg af geboekt maar dit was wel heel erg ongezellig. Daarnaast bleek het restaurant op zondag altijd gesloten te zijn. Als we dat geweten hadden dan hadden wij hier niet geboekt.

    Zeer goede bedden. Badkamer ook ok.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    9,6
    goed verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    alleen de borg betalen kregen bij uitchecken bonnetje dat het geretouneerd wordt

    ontbijt was goed genoeg keuze misschien een tip kaas bij ontbijt kamer was super raar is de borg die ze vragen terwijl kamer al betaald is dit moest per kaart bedrag was 100 euro wij hebben dit nog nooit hoeven te doen bij andere ibis hotels

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    8,8
    Verrassend frisse kamers met prima bedden.
    • Stel
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Verrassend frisse kamers met prima bedden. De accommodatie heeft sfeervolle faciliteiten incl. een zwembad. Ondanks een overwegend industriële omgeving, uitstekend! Dicht bij de snelweg (route du soleil) gelegen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    7,5
    Een prettige overnachting op reis naar het Zuiden en retour.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel van het restaurant/bar was minder. Niet georganiseerd! Iets brengen en dan gelijk een tafel afruimen kent men niet meer. De bestelling wijn, eten werd in omgekeerde volgorde gebracht. Wel na het vragen waar blijft de wijn, ons bord was al halverwege leeg. De bedden waren heerlijk. De douche en wc in de aangepaste kamer prima, helaas de wasbak en spiegel te hoog je moest gaan staan om je tanden te poetsen of haar te kammen.

    De receptioniste was een uitstekend! Zij bleef glimlachen en geduldig terwijl er een rij reizigers stonden te wachten en er weer mensen tussendoor nodig iets moesten vragen! Toppie! De bedden sliepen heerlijk. De kamer had voldoende ruimte voor een rolstoeler. Alleen ging de kamerdeur erg zwaar.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    7,9
    Prima hotel voor een nacht .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zoals bekend is de lokatie op een industrie terrein maar voor ons geen probleem. Drinken bij het eten is prijzig:6 euro water 5 euro cola

    Prima plek aan de snelweg , ideaal bij doorreis. Keurig hotel Kamers schoon en verzorgd Fijne bedden Ontbijt en diner goed verzorgd Heel vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,9
    Prima doorreishotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prullenbak op kamer was handig geweest. 3e bed qua comfort meer geschikt voor kind dan volwassene. Kamersleutel werkt soms niet indien bij mobiele telefoon gehouden. Kamer was pas om twee uur beschikbaar ipv twaalf uur.

    Goed bereikbaar vanaf snelweg. Eigen parkeerterrein. Eten in restaurant uitstekend, wel tafel reserveren voor diner. Vriendelijk personeel. Zeer schoon. Airco.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We misten een stopcontact bij het bed ik heb een zuurstofapparaat en ik moest daarvoor het bed verschuiven en kamer overhoop halen Zou ook handig zijn voor je telefoon op te laden. Nu in de badkamer Jammer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    7,1
    Prima doorreis-hotel (bereikbaarheid), niet voor landurig verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima doorreis-hotel, nette kamer, bar/eenvoudig restaurant om hapje/drankje te doen op doorreis. Locatie niet aansprekend voor lang(er) verblijf, wel voor doorreis (bereikbaarheid).

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    5,0
    Kamer was goed
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was heel eng om in het bad te stappen en te douchen. De badvloer was heel glad. Zeer gevaarlijk. Zeer luidruchtige hotelgasten die op de gang stonden te lachen gieren brullen ( aangeschoten?) Werd 2keer uit mijn slaap gehaald en kon toen niet goed meer slapen. Op zondagavond geen hapje drankje en diner . Jammer.

    Kamer was goed

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    6,3
    Redelijk hotel voor doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel begint af te takelen,tapijt voor incheck Bali zit met plakband vastgemaakt,geen gezicht.Tafels en stoelen waar de stukken vanaf zijn.Tijd voor een renovatie.

    Locatie aan de snelweg.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,5
    Kijk toch uit naar een ander hotel voor de terugreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers waren gerenoveerd, maar op de Franse manier. De enkel glas kunststof kozijnen waren van binnen uit tegen de oude kozijnen aan geplaatst!

    Het ontbijt was prima. Badkamer was goed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    8,3
    Super, zeker voor een overnachting als je op doorreis bent.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Wij waren daar voor een overnachting op doorreis. Een meer dan prima hotel daarvoor. Prima kamers en badkamer. Zeer vriendelijk personeel. Heerlijk gegeten in het restaurant en de volgende ochtend een super ontbijt. Zeker voor Franse begrippen. Kortom voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,1
    Goede locatie dicht bij de snelweg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er d'avonds geen mogelijkheid was om ter plaatse nog iets te eten na een lange rit

    Vriendelijke ontvangst,mooie en nette kamer . Goed ontbijt op een heerlijk buitenterras.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    3,8
    Alles goed mee gevallen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden pech, restaurant was juist diezaterdag gesloten, wegens huwelijksfeest .wel geen lawaai gehoord !!alles

    Lekker ontbijt,wel heel druk . Personeel was top !!! Heel vriendelijk. Ww

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    8,3
    Het is een prima en mooi hotel met vriendelijk en behulpzaam...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dit hotel is een prima door-reis hotel. Het ligt aan de grote in- en uitvalswegen en midden in een soort van industrieterrein. Hadden voor 4 dagen geboekt maar zijn om deze reden na 1 nacht vertrokken. Gelukkig konden we nog annuleren. Hebben daarna een hotel in het centrum van Chalon sur Saône geboekt.

    Het is een prima en mooi hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    9,6
    Voor een overnachting een top locatie / goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen tegenvallers te melden

    Geweldige kamer met, helaas een uitzicht op een container terminal. Wij waren op doorreis dus uitzicht is een dingetje. ( ligt op een industrie terrein vandaar). Makkelijk te bereiken vanaf de tolweg

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,9
    Heel goede prijs-kwaliteitsverhouding, zodat de minpunten zeker aanvaardbaar zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 3 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Eerste keer dat ik geen spek met eitjes kon eten. Nogal moeilijk te vinden als je van de verkeerde kant komt. Op industrieterrein is wat troosteloos. Geluidsisolatie op badkamer is zwak. Vuilbakje op kamer zelf zou handig zijn.

    Aangename kamer. Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Heel vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,5
    Net naast autostrade “geen verlies van tijd”.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai “hoesten, praten” van kamers naast en boven, water die je hoort lopen van toilet en douche!!!

    Net naast autostrade “geen verlies van tijd”. Kwaliteit van bed “matras”. Uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    5,4
    konden niet vlug genoeg weg zijn ....
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 3 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    incheck : heel koel onthaal , een grote hotelketen waardig -gelegen in industriepark met zicht op fabriek - bij commercieel centrum - restaurant is aanwezig maar kon niet gebruikt worden wegens volgeboekt - een tafeltje voor 2 bijzetten was onmogelijk - ontbijtruimte : veel te klein voor het aantal kamers - allemaal grote tafels - onderbezetting personeel waardoor tafels niet afgeruimd werden. Het hotel ligt aan een fabriek , en is een fabriek. Nooit meer een grote hotelketen als doorreis adres - geef ons maar een klein hotelletje uitgebaat door zelfstandigen waar nog service gegeven wordt .

    parking !

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    7,5
    Aangenaam
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie is wat onduidelijk. Het adres is niet in te voeren op navigatie en als je richting het terrein rijdt zijn er verscheidene Ibis hotels, wat verwarrend

    Het bed en badkamer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    7,1
    prima hotel. Prijs lag wat hoger dan verwacht voor Ibis Styles.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bedden waren voor ons te zacht. Prijs was hoog in vergelijking met andere Ibis Styles.

    Ontbijt was prima. Wel raar dat er snoepjes lagen om bij de muesli te doen. Hotel mooi ingericht. Hygiëne prima. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    8,8
    Het onthaal was zeer warm en persoonlijk door de...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We vonden het spijtig dat het restaurant gesloten was in het weekend. Mijn dochter sliep in het uittrekbed op de kamer en zij miste een donsdeken. Er was enkel een fleecedekentje voorzien en dat was te licht in deze periode

    Het onthaal was zeer warm en persoonlijk door de receptioniste. Ze stond ons bij in onze zoektocht naar een restaurant en belde voor de reservering.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    10
    Na lange autorit zeer goede overnachtingsplaats
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wel veel lawaai door de deuren van de buren. Je kon de deuren niet zacht dicht doen.

    De bedden hadden goede matrassen. Zeer goed geslapen. Heerlijk ontbijt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    10
    Het ontbijt is prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen bad meer .moeilijk om uit te komen.maar dat zal wel aan de leeftijd liggen.

    Het ontbijt is prima. Kamer goed. Lekker dicht bij de snelweg ,maar geen last van lawaai.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    7,5
    goed hotel voor kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt was redelijk beperkt

    Goeie ligging naast autosnelweg, perfect hotel om te overnachten op doorreis goeie parking internet in heel het gebouw gratis avondeten prijs kwaliteit goede verhouding vriendelijkheid personeel ruime kamers

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    9,6
    Prima rustpunt na een lange autorit met een goed restaurant en goed ontbijt om de reis te vervolgen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel ligt op een bedrijfsterrein. Op zich geen probleem maar de bewegwijzering kan beter.

    Prima ligging voor "op doorreis". Voortreffelijk ontbijt en goede ontvangst en service.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    7,5
    Prettige tussenstop
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor het zwembad moet je je eigen handdoek gebruiken, en dus mee hebben. Het hotel heeft hier geen handdoeken voor beschikbaar. Er zijn thee/koffie faciliteiten op de kamer

    Heel schoon hotel. Obers in het restaurant waren heel aardig. Geweldige wijnen aanwezig.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    7,9
    Hygiëne was ok.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er werd een borg gevraagd en dit lukte niet met visa. Vermits we gans de verdere reis geen enkel probleem hadden met de kredietkaart, was dit waarschijnlijk te wijten aan de onbekwaamheid van het balie personeel.

    Hygiëne was ok. Ontbijt scoorde ook zeer goed. Diner ok maar prijs-kwaliteit wat minder wegens dure dranken. Locatie zeer goed als doorreishotel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    8,8
    Geen problemen en zeker voor herhaling vatbaar.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het morgen ontbijt had iets uitgebreider mogen zijn,dit toch voor een Ibis Style Hotel. In evenredigheid met de ingesteldheid in het algemeen bleef dit wel iets onder het niveau. keuze mogelijkheden beperkt.

    De kamers waren heel goed zelfs uitstekend. Heel goed bed en geen geluid van de gang. Het avondeten was prima en vriendelijk opgediend. Ook het onthaal was uitstekend, en vriendelijk Met de gereserveerde kamer aanvraag werd rekening gehouden. Goede ligging naast autoroute

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    5,8
    de kamer was in orde
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt, als je 30 minuten moet aanschuiven om een plaatsje te bemachtigen in de ontbijtruimte is niet normaal, als je dan een plaatsje bemachtig hebt kan je nog eens 15 minuten gaan aanschuiven om een kopje koffie te bemachtigen en dan ga je naar het buffet om je ontbijt te halen en is deze zo goed als leeg.

    de kamer was in orde

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    8,3
    Goed hotel vlakbij autoweg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Restaurant in het weekend gesloten. Er zat echter een goed restaurant in het centrum op het stationsplein op 5 minuten rijden met de auto.

    Vlakbij autoweg dus prima hotel voor doorreis. Ruime, moderne kamer en alles was netjes en schoon. Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Ontbijtbuffet was niet heel uitgebreid maar voor ons voldoende. Keuze op menukaart in restaurant was goed en eten was lekker.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    9,2
    Kamers goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We kwamen aan op zondag echter op die dag is het restaurant niet open. Dat was een grote verrassing. Het bleek dat ze helemaal niet open zijn in het weekend.

    Kamers goed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    7,9
    Alles Ok hoor, de kamer, de hygiëne, de ruimte, het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De koffie bij het ontbijt. Het apparaat levert afschuwelijk slechte koffie, maar het oranjesap was prima, zoals de rest van het ontbijt.

    Alles Ok hoor, de kamer, de hygiëne, de ruimte, het personeel. Maar de koffie was verschrikkelijk...

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    5,0
    Viel tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden het hotel geboekt,met restaurant zodat we daar konden eten,dat was dus dicht,en er was geen gelegenheid om even wat te drinken!

    De kamer was schoon!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,1
    Ruim voldoende voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De airco of luchtsysteem was vreselijk. Werkte niet goed. Erg benauwd. Konden niet slapen. De prijzen van Het restaurant waren belachelijk. 7 euro voor een klein glaasje witte wijn. Omdat het zo'n klein glaasje was bestelde ik dus nog een tweede. Was ik dus 14 euro kwijt!

    Kamers waren prima. Kamers aansluitend voor het gezin was prettig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    4,6
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Weinig inspirerende accommodatie, deprimerende zelfs

    Ik had gevraagd "liefst geen vasttapijt" hier werd geen rekening mee gehouden. Dit is niet de eerste keer met een boeking via booking.com..................maar wel de laatste.........!!!!!!!!!!!!!!!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,1
    Rustige nachtrust gehad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was een ding dat ons stoorde,het is tot hiertoe het enige ibis-hotel dat ons een waarborg vroeg van 100 euro,alhoewel we toen reeds ingecheckt waren.We hadden die wel terug de morgen daarop,maar toch,was raar.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    6,3
    Effectief voor een doorreis/tussenstop
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zijn sober en niet netjes afgewerkt, mag wel een opknapbeurt hebben, doche was een minpunt, niet echt goed schoon. Op de website ziet het hotel er mooier uit dan het in werkelijkheid is.

    Heb dit hotel geboekt i.v.m. een doorreis/tussenstop richting zuid Frankrijk, voordeel is dat dit hotel kort aan de autobaan ligt. Kamers zijn sober, maar voldoet. Ontbijt is een pluspunt na franse begrippen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,9
    Prima voor een nacht op doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer is niet van deze tijd. Wc en wastafel veel te laag en douchen lukt niet in het bad en is ook niet geschikt voor langere mensen. Badkamer moet nodig aangepast worden naar deze tijd

    Diner faciliteit is prima. Slaapkamer ook goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    9,5
    Ontbijt ok kamer ok.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt ok kamer ok. Bestaat er een mogelijkheid om rechtstreeks een kamer te bestellen bij ibis zelf het schijnt dat het goedkoper is kunnen wij geen korting krijgen op de prijs van dekamer wij komen reeds 8 keer bij jullie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,1
    Prima overnachting richting het zuiden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging op industrieterrein, maar dat wisten we van tevoren. Het zwembad kan wel echt een opknapbeurt gebruiken. Ontbijt stelt niet veel voor.

    Lekker gegeten ('s avonds) en prima kamer. Terras hebben ze leuk aangekleed. Ligging tov snelweg ideaal en fijn dat je er kunt eten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    8,3
    Volgende keer weer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ligging op een industrieterrein heeft niks moois, maar is wel goed en snel te bereiken naast de A6

    Prima locatie en faciliteiten voor onderweg naar het Zuiden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    2,5
    Ibis styles chalon sur saone crimineel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dit is een crimineel hotel. Bij aankomst werd ik gevraagd 100 euro te pinnen van mijn creditcard. Dit terwijl ik de kamer al volledig had betaald. Hij zou dit als een onderpand willen voor evt schade die ik hem mogelijk zou hebben berokkend. Deze man is echter n crimineel en het zou mij niets verbazen als hij altijd schade toeberekend. Dus trap daar niet in!

    Nothing

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    9,6
    Overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het diner is niet geweldig.

    Goede locatie en faciliteiten voor de overnachting naar de vakantiebestemming. Dicht bij de tolweg maar toch een rustige locatie.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    10
    Het verblijf is uitstekend , je moet wel tijdig reserveren anders moet je naar Ibis Europ,minder goe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ja het ontbijt is prima , misschien wel een suggestie er liggen op het buffet alleen hardgekookte eieren misschien een aanpassing voorzien dat er ook de mogelijkheid bestaat om een spiegelei te bekomen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    5,8
    we gaan daar zeker niet meer naar toe.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    In de verwachting dat je waar voor je geld zou krijgen bij een best fors geprijsd hotel als Ibis Styles viel dat nogal tegen. Het was 30 graden buiten, Het was heel vies benauwd in de gangen van het hotel. Op onze kamer gekomen vonden we die erg warm terwijl de airco op de hoogste stand aan stond. Het was alsof de airco maar een heel klein beetje kracht had en maar een beetje stond te pruttelen. We zijn toch maar naar de receptie terug gegaan en de dame zei dat ze zou komen kijken. En binnen 5 minuten stond er een mevrouw in de kamer. Zij sprak helaas alleen frans dus dat werd niks. Onbegrijpelijk dat als er een probleem is je dan niet iemand stuurt die minimaal engels spreekt. Onverrichter zake is ze weggegaan met de opmerking, voor zover wij konden verstaan, dat het een tijd duurt voordat de airco koud is. Erg vriendelijk maar het bleef onveranderd. Omdat een goed werkende airco mede de reden was voor het boeken van een hotel in de duurdere prijsklasse vonden wij dit toch wel een probleem. We zijn weer door de benauwde gangen naar de receptie gegaan en zij heeft ons een andere kamer gegeven. ( Best zonde van je kostbare tijd om daar weer achteraan te moeten). De airco daar had in ieder geval iets meer power maar het was niet om te juichen. Verder was er geen toiletborstel en hingen er 2 wc rollen waar allebei nog maar ongeveer een derde op zat. Er was geen prullenmand op de kamer. Het ontbijt was ook niet geweldig. Voor ons dus geen Accor hotel meer. Het was een schril contrast met het hotel dat we bij onze volgende overnachting geboekt hadden voor ruim 20 euro per nacht minder. Dit was perfect in orde met een airco die werkte zoals daarvan verwacht mag worden......

    de vriendelijkheid van personeel en de uitstekende bedden!.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    7,5
    Goed hotel voor één overnachting als je op doorreis bent.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was een aanbieding in het hotel voor half-pension bij te boeken. Maar omdat wij via booking.com geboekt hadden kon dat helaas niet.

    Ontbijt was meer dan goed te noemen, Zwembad netjes verzorgd, Kamers netjes en schoon.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,9
    De bedden waren zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen balkon. Geen mooi uitzicht vanuit de kamer. We hebben cash.betaald. Toch werd €160 gereserveerd van.mijn creditcard.. Dit vind ik vreemd.

    De bedden waren zeer goed. De kamers waren zeer schoon.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    6,7
    Goed hotel maar personeel kan beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bediening in het restaurant was slecht er werd naar ons idee onderling slecht gecommuniceerd. Een personeelslid haalde hpde borden weg zonder te vragen of het gesmaakt heeft, er werd niets gezegd, niet erg gastgericht!

    De kamer beviel goed en het terras bij het hotel was heerlijk. Eten was goed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    5,4
    Veel kleine ergernissen maar wel redelijke kamer met bedden.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Slecht te vinden en geen leuke locatie. Ernaast was een overslagterrein, dus 's morgens heel vroeg geschrokken rechtop in bed vanwege de herrie. Personeel in restaurant 's avonds was duidelijk niet opgewassen tegen de drukte. En dat in het voorseizoen. Bovendien werkt het niet echt als je bij een aparte balie moet opgeven dat je gedineerd hebt. Ben je moe van de reis. Heb je gegeten en wil je graag naar je kamer. Nee, eerst in de rij om je kamernummer door te geven. Raar systeem. Koffie op de kamer was ook lastig: gratis oploskoffie/thee in de lobby om zelf te maken. Vooruit, maar beter zoiets op de kamer zelf plaatsen lijkt mij. Als je echte koffie wil, kun je die alleen per kop meekrijgen bij de zelfde balie waar je ook na het eten je kamernummer moet achterlaten. Dus weer in de rij. En dan ook nog te horen krijgen, dat je moet wachten tot iemand anders van het hotel bij die balie langskomt, omdat eerst de wachtende dineerders geholpen moeten worden. Heel slecht geregeld allemaal. Een kan koffie was niet mogelijk, want thermoskannen hadden ze niet in het restaurant. Ook niet geweldig geregeld dus Ontbijt had uitgebreider gekund.

    Kamer was redelijk. Parkeren bij het hotel ruim aanwezig.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    4,2
    Ontbijt goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptie onvriendelijk borg 100 euro terwijl overnachting al betaald was!!! Credit kaart door receptie onklaar gemaakt (kon tol autobaan hierdoor niet gebruiken) Ik moest toen opeens 50 euro borg betalen Voor geval er gerookt zou worden op de kamer(wij roken niet) Volgende ochtend borg terug gekregen en vroeg om kamer te inspecteren werd niet nodig geacht???????? Bij dit hotel is het over en uit

    Ontbijt goed

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    8,3
    Heel verzorgd hotel als tussenstop naar her zuiden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers waren heel verzorgd en fris. Propere badkamer. Ontbijt goed maar heel lang wachten om een koffie te kunnen nemen slechts 1 machine voor een vol hotel..

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    7,5
    Tussenstop in Epinal
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel gaf aan twee laadfaciliteiten voor onze volledig elektrische auto te hebben. Voor deze laadplekken stond een enorme Poolse tourincar geparkeerd met chinese touristen, beide talen waren wij, noch de receptioniste niet machtig. Er werd geen alternatieve laadmogelijkheid aangegeven. Pas volgende ochtend konden we na vertrek van de Poolse bus, laden. Van 8-10 uur speciaal al om 6 uur opgestaan. Receptie was uitermate vriendelijk maar werd een beetje overvraagd.

    We kregen een upgrade van de kamer in verband met tegenvallende faciliteit

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    7,5
    De kamers zijn goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het diner en ontbijt vallen tegen. Diner bestaat uit menu 1 de keuze uit een zeer klein buffet en koffie of thee. Menu 2 keuze uit buffetje en toetje of dagschotel met een toetje. Menu 3 is gebruik van buffet, dagschotel en toetje. Absoluut te weinig keus en al helemaal voor de 'warme' maaltijd. Ontbijt is oké, maar ze moeten een andere systeem bedenken om aan je koffie te komen. Er is 1 machine waar iedereen een kop koffie uit kan halen. Dit geeft lange wachtrijen voor de machine.

    De kamers zijn goed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    8,3
    Uitstekend hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine bedden.

    Uitstekend hotel voor de doorreis naar het zuiden,goed ontbijt,geen last van lawaai,prima parkeren en als je oververhit bent geraakt op de Route du Soleil is er een klein zwembad aanwezig om af te koelen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    9,2
    Goed verblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zijn drie verschillende Ibis hotels bij elkaar en dat is verwarrend. Advies: deel bij de reservering mee dat er drie Categorien zijn en welke geresveerd is

    Kamer schoon en goed Diner goed Ontbijt erg goed Personeel vriendelijk en service gericht

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    7,5
    Wij zouden hier nog wel een keer naar toe gaan.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was redelijk standaard en ze jou - uitgaande van de formule/positionering - meer verwachten. Wat ook verwarrend is/was, is het feit dat er drie/vier soorten hotels van deze keten bij elkaar in de buurt zit. Dus kijk vooraf goed op een kaart waar je moet zijn, want anders rij je relatief snel fout.

    Uitstekende ligging in de buurt van de snelweg.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    8,3
    Prima overnachtingshotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ligging op een industrieterrein, maar dat wisten we van tevoren. Geen koelkastje op de kamer.

    Makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Goede bedden, wel een beetje kort. Geen last van lawaai, het raam hebben wij 's nachts gewoon open gelaten. Prima ontbijtbuffet met vers geperste jus d'orange.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    5,8
    Niet rustig genoeg, geluidsoverlast.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lijkt me meer een hotel voor industriële medewerkers die op die drukke industriezone, waar het hotel gevestigd is, gelegenheids arbeid gaan verrichten. Veel lawaai van nabijgelegen zware industrie en van vlakbij gelegen transportbedrijf waar vele vrachtwagens dag en nacht aanrijden, containers laden en lossen of van aanhangwagen komen wisselen. De koeltransporten, waar de thermo-kings (koelinstallaties op geparkeerde aanhangwagens) de hele nacht lang bleven draaien, stoorden enorm. De ligging tussen autosnelweg en ringlaan gaf ons de indruk dat we moesten slapen op "de middenberm" van een drukke snelweg.

    makkelijk te vinden

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    8,8
    Prima voor op doorreis of voor een paar dagen om de plaats te bekijken
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Menu in restaurant. Werd overigens wel keurig opgelost door toch iets te leveren wat niet op menu voorkwam (biefstuk). Er staan 4 Ibis hotels binnen 1 km2. Dus goed opletten welke geboekt is.

    (Bad-) Kamer keurig. Goede WiFi. Zeer vriendelijke medewerkers, die gemiddeld redelijk tot zeer goed Engels spraken. Aparte, maar leuke bar.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    3,8
    Let op of het bij het hotel aanwezige restaurant ook inderdaad geopend is!!!!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dat het restaurant gesloten is tijdens het weekend. Het personeel niet bereid was iets te ondernemen, bv naar het Ibis Hotel te bellen om te vragen of daar nog een tafel beschikbaar was voor 2 personen.

    Hotel ligt dicht bij de snelweg

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    7,1
    Ontbijt ok, kamers in orde, vriendelijk personeel.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    veel te dikke kussens. onmogelijk om op te slapen, voor mij

    Ontbijt ok, kamers in orde, vriendelijk personeel. ibis style is ideaal voor overnachting op doorreis

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    7,1
    comfortabel hotel bij doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De keuken was gesloten.Het hotel heeft een restaurant geregeld,dat goed was. Maar ik had dit hotel juist uitgekozen om niet meer elders te hoeven gaan.

    beide zijn goed,maar niet "geweldig"

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    4,2
    Voor zakelijk bezoek een redelijk hotel, voor vrijetijdsbesteding geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De locatie midden op een industrieterrein is niet echt gezellig. De ontvangst was wel vriendelijk maar niet te. De kamer is functioneel en niet overdadig. Het "welkom"-watertje (1 flesje voor 2 personen) is zeer afgepast en de zoete verrassing is een aanfluiting: 2 zure snoepjes. Voor het ontbijt is er veel keuze, maar de producten worden niet of nauwelijks aangevuld. Maar vooral heel storend: schetterende muziek in de eetzaal! De mogelijkheid om koffie en thee te zetten op een plek in de gang is heel fijn als er ook koffie en thee voorradig is...

    Heerlijk geslapen op een hard matras, hoewel mijn reisgenoot daar anders over dacht.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    6,3
    Te duur en te basic
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het avondmaal was niet in verhouding met de prijs , veel chichi maar dat is ook alles.Basic 3 sterren hotel en de bar stelt ni veel voor.

    Het personeel was vriendelijk

    Verbleven in september 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: