Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Château D'Alteville

Domaine D'Alteville, 57260 Tarquimpol, Frankrijk

#1 van de 2 hotels in Tarquimpol

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 174 beoordelingen over deze B&B

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,2

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 32

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    7,1
    Typisch mooie franse chateau in een niet toeristische regio.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer is proper, maar zou m.i. een update kunnen gebruiken.

    Typisch mooie franse chateau in een niet toeristische regio. Ideaal om tot rust te komen. Gastheer en gastvrouw zijn zeer vriendelijk. Kamers ook in de typische chateau stijl.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    10
    Buitengewoon sfeervol en ontspannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heerlijk ontbijt, Diner en ontvangst door Gastheer met de andere gasten. Grandeur van een oud Chateau dat in de familie is. Ook vervoer door eigenaar naar Sarrebourg. Wij wandelden de GR5 en het was aan onze route.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    10
    Uitmuntend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel tegen.

    Ongekende vriendelijke gastheer en personeel. Zeer indrukwekkende lokatie. Historisch, rustig en mooi. Perfecte lokale Franse keuken. Prachtige kamers. De een nog mooier dan de ander. Goede comfort. Een aanrader.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    9,6
    Heel Apart, geen allerdaags onderkomen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We werden hartelijk verwelkomt door de kasteelheer en rondgeleid door het gebouw welke nog in authentieke staat is. Samen met andere gasten hebben we een diner gehad. Alles bij elkaar een heel leuke ervaring!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    10
    Een prachtige plek met de perfecte gastheer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niks. Wij komen hier zeker terug!

    Het een prachtig chateau. De eigenaar was de perfecte gastheer. Erg attent met de open haard aan voor ons vermoeide wandelaars in de prachtige salon. Ontvangst met aperitief en harcuterie. Echt top

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    9,2
    Historisch verblijf met een warme en persoonlijke gastvrijheid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij kwamen ruim voor de aangegeven tijd aan voor inchecken, maar dit was geen enkel probleem en we werden door de heer David Barthélémy zeer hartelijk ontvangen. Deze eigenaar stamt uit een adellijke familie, die deze kasteelboerderij 4 generaties in bezit heeft. Omdat we zo vroeg waren, kregen we een uitvoerige rondleiding om de eerste keus te bieden in de beschikbare kamers. Hoewel het fraaie huis overal de uitstraling van een museum heeft, was ermee het verschil dat je hier alles mocht aanraken, zei hij. Dat hebben we toch maar niet gedaan, zeker niet de portretschilderijen van zijn voorouders. Hoewel het ontbijt eenvoudig Frans was, konden we het op verzoek ruim aangevuld krijgen met heerlijke lokale kazen en vruchtensap. De omgeving ligt in het stroomgebied van de Moselle, is waterrijk met meren en zeer landelijk, dus ook buitengewoon rustig gelegen. Wij willen graag terugkomen voor een langere periode.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    10
    Een prachtige, gezellige en mooie herinnering in een geweldig mooi landhuis!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets te melden wat niet goed was.

    Enorm gastvrij in een unieke ambiance. Het landhuis is geweldig, sfeervol, authentiek en een belevenis om hier te overnachten. Ontbijt prima en het avondeten was een unieke verrassing. We zouden eigenlijk niet mee eten maar hebben dit toch maar wel gedaan. Nu bleek dat we met meerdere gasten samen aan de grote tafel zaten. Startend wat onwennig maar door de vriendelijke gastheer voelde iedereen zich snel thuis. Leuke mensen ontmoet ook al zijn wij vaak liever op ons zelf. In dit geval was het zeker voor herhaling vatbaar. De tuin en het gebouw zijn een sprookje. Veel foto's gemaakt en een hele waardevolle herinnering! We hebben onze hond bij ons en die vond de tuin ook geweldig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    6,7
    prachtig gelegen met mooie landelijke tuin.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het diner was duur voor wat we te eten kregen, het ontbijt was op z'n frans: erg eenvoudig.

    prachtig gelegen met mooie landelijke tuin. alle kenmerken van een oud kasteel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    10
    Sprookjesachtig !!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het mocht een nachtje langer duren...

    We werden heel vriendelijk door Annet ontvangen, die legde ons echt in de watten. We hadden het hele kasteel voor ons alleen en voelden er ons helemaal thuis. 's Avonds kregen we een heerlijk 4-gangen menu en 's morgens stond ons tafeltje heel mooi buiten gedekt. In één woord: een sprookjesachtig verblijf!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    9,2
    Fantastisch. Zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De manier waarop de gastheer zijn gasten behandelde en bij elkaar bracht, met wederzijdse voorstellig van de gasten aan elkaar;

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    10
    zeer goede tussenstop
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    De gemoedelijkheid en de fantastische gastheer waren uitzonderlijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    9,2
    Omgeving en prachtig historisch gebouw te
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omgeving en prachtig historisch gebouw te

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    9,2
    Geweldig, de moeite waard om terug te komen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets!

    Prachtig chateau, je waant je een koning mede door de ontzettend aardige ontvangst. Sfeervolle kamers en veel vrijheid.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    10
    Hier komen we zeker weer terug geweldig !!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    De gastvrijheid van de eigenaar en het gebouw en alles er om toe .

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    10
    Geweldige sfeer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Uitzicht op het Park
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldige sfeer. Hier is een gast echt een gast.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    8,3
    Kasteelheer voor 1 nacht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Interieur van de kamer blijven stilstaan in de jaren 60

    Kasteelheer voor 1 nacht...

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    8,8
    De enorm gastvrije en oprecht geïnteresseerde kasteelheer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De enorm gastvrije en oprecht geïnteresseerde kasteelheer!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    8,3
    Leuk chateau waar de tijd trager gaat.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zijn weinig of geen alternatieven. Daarom is de prijs aan de hoge kant.

    Chateau rustig gelegen in / nabij natuurgebied.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    10
    geweldige ontvangst en persoonlijke aandacht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geweldige ontvangst en persoonlijke aandacht

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    9,2
    hartelijk en gastvrij
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    betaling met creditkaart (alleen contant betalen mogelijk)

    schitterend pand, mooie inrichting

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    6,7
    De ambiance van het chateau!
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was natuurlijk gedateerd. Bed was wel goed en de badkamer ook. Wij vonden het verder overal (buiten was het weer vrij koud) binnen redelijk koud.

    De ambiance van het chateau!! Ook de vriendelijke ontvangst, het aperitief en het eten. Het ontbijt was goed verzorgd.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    6,3
    De ligging, bij het etang de Lindre is fantastisch, het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De prijs die je hier betaalt is veel te hoog volgens wat je krijgt! We konden ook niet met de kaart betalen.

    De ligging, bij het etang de Lindre is fantastisch, het chateau zelf ook!

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    7,1
    Vriendelijke ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gedeelde badkamer.

    Vriendelijke ontvangst.Maaltijden met streekproducten.Ruime kamers en prachtige omgeving.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    10
    Erg gastvrij
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douche faciliteit in bad

    Erg gastvrij

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2015

    8,8
    Prachtige ambiance, charmante gastheer die ons een heerlijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bed wat krap

    Prachtige ambiance, charmante gastheer die ons een heerlijk eten bereidde.

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2015

    7,5
    mooie grote tuin, aangename gastheer
    • Vakantiereis
    • Stel

    oude kasteelhoeve waar de kamers ook een beetje oubollig zijn

    mooie grote tuin, aangename gastheer

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    10
    Sfeer, tuin, ontvangst
    • Vakantiereis
    • Stel

    muggen

    Sfeer, tuin, ontvangst

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    9,6
    Vriendelijkheid.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets

    Vriendelijkheid. Klasse vh gebouw. Sfeer.

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    7,5
    zeer gastvrije en onderhoudende david, zorgt voor een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    zeer gastvrije en onderhoudende david, zorgt voor een heerlijke maaltijd

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    10
    Prachtig en authentiek ingericht kasteel met enorme tuin.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prachtig en authentiek ingericht kasteel met enorme tuin. Gezamenlijke maaltijd met andere gasten. Heel aardig personeel

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    8,3
    table d'hotes
    • Vakantiereis
    • Stel

    niet

    table d'hotes

  • Beoordeeld op: 11 juli 2015

    10
    Vriendelijk onthaal
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijk onthaal

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 32

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Château D'Alteville

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: