Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Château d'Ygrande - les Collectionneurs 4-sterren

Le Mont, 03160 Ygrande, Frankrijk

#3 van de 3 hotels in Ygrande

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 43 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    5,4
    De locatie is mooi, maar uiteindelijk betaal je te veel voor zowel de kamer als de maaltijden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Verouderde zolderkamer met slecht bed. Airco was uitgeschakeld maar heeft toch de ganse nacht lawaai gemaakt. We kregen royaal 1 (kleine) handdoek per persoon. Op de website was er sprake van menu van 37 euro, uiteindelijk werd het een menu van 85 euro (ook niet echt fijn).

    Prachtige locatie.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    8,8
    Goed restaurant/eten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt is te duur. Vers fruit en eitjes ontbraken. Wel waren er veel zoetigheden. Voor €16 pp vind ik wel dat ze verse koffie/thee kunnen serveren etc.

    Goed restaurant/eten Rustige/mooie locatie Goede parkeergelegenheid

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,1
    Prachtige ambiance, heerlijk rustig in het veld, de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Toen wij aankwamen bleek dat er een paardenevenement was, waardoor paardrijden niet mogelijk was. Ook was eerst geen plek in het restaurant om te dineren. De manager van de receptie sprak ons daarna erg streng toe, daardoor werden wij nogal verrast. Mede dankzij de bemiddeling van de supervriendelijke receptiemedewerker Solène konden we uiteindelijk toch dineren en hadden ze een uurtje vrij gevonden zodat we konden rijden, maar toen was de lol er al af. We zijn niet drie nachten maar 1 nacht gebleven. Niettemin erg mooi kasteel en ik zou zeker teruggaan als er geen paardenevenement is!

    Prachtige ambiance, heerlijk rustig in het veld, de receptiemeisjes waren heel aardig. Vooral Solène krijgt dikke complimenten! Je kan een mooie wandeling maken van een halfuur op het terrein. Manege zag er mooi uit, paarden zagen er goed verzorgd uit.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    9,6
    heel mooie en rustige locatie;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    heel mooie en rustige locatie; restaurant en ontbijt heel verzorgd; heel vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    7,5
    Ontbijt was voor de prijs van € 16.
    • Zakenreis
    • Stel

    Ontbijt was voor de prijs van € 16.-- pp niet goed

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    5,4
    Natuur
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet echt een service gevoel

    Natuur

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: