Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Résidence Château des Magnans by Popinns 3-sterren

Route de Nice, 04850 Jausiers, Frankrijk

#5 van de 9 hotels in Jausiers

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 766 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    6,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 41

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    8,3
    Prachtige locatie, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douce is in bad (met douchegordijn) en kan niet hoog tegen de wand bevestigd worden. Zeker voor lange mensen is dat niet fijn.

    Prachtige locatie, vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    6,7
    Beetje tegenvallend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Van de spa faciliteiten waren zowel de sauna als het bubblebad gedurende ons gehele verblijf kapot. Wij bleven drie nachten/4dagen maar kregen geen nieuwe handdoeken. Het bed in de studio is net een plank, het matras van de bedbank is wat beter. Zoals gebruikelijk in dit soort studios was de uitrusting van de keuken niet echt geweldig. Het geheel heeft wel wat onderhoud nodig. Wat mij betreft was het aan de dure kant voor het gebodene.

    De locatie is voor wandelaars en/of fietsers super!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    9,6
    We logeerden in het chateau zelf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4-6 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Geen Wifi in de kamer van het chateau...zonder compensatie bij de eindafrekening...

    We logeerden in het chateau zelf...prachtig uitzicht..ontbijt op buitenterras..rust..fietsen konden in afgesloten berging..snelle oplossing voor al onze vragen..prijs kwaliteit ok

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    7,5
    Genieten van de vallei van Ubbaye vanuit het wit kasteel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4-6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Het kasteel heeft geen lift en er zijn aardig wat trappen te lopen. Ook de Wifi voorziening is ondermaats omdat je altijd naar een soort gezelschapsruimte moet in een ander gebouw om te internetten.

    Dit is in de eerste plaats een appartementencomplex waarvan er een aantal in het kasteel en de rest in twee communistisch aandoende gebouwen zijn ondergebracht. In het kasteel op niveau 3 kijk je over de gehele vallei uit en heb je vanuit alle kamers zicht op de zeer mooie omgeving. Als fietsers groep vonden een aantal van ons het heerlijk om te ontspannen in het zwembad of de hamam. De fietsen werden veilig opgeborgen in een afgesloten ruimte in de garage waarvan we zelf de sleutel hadden. De keuken van het appartement was goed voorzien van kookspullen en daardoor wisselden we uit eten met plezier af met zelf koken. Het kasteel ligt op loopafstand van de attractie van Jauziers een wakepiste aan een watertje. Daar is ook een restaurant dat leuke bediening koppelt aan lekker eten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    7,1
    Aangenaam verblijf met mooi weer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Appartement (4-6 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedbank. Wij zijn een gezin van 2 volwassenen en 3 kinderen tussen de 11 en 13 jaar. Waren in de veronderstelling 3 kamers met volwaardige bedden te hebben, echter dit waten slechts 2 kamers en een bedbank in de woonkamer. Voor 1 nacht Ok, voor 10 nachten echt niet te doen. Tevens slaap je onder het geluid van een koelkast wat ook niet echt bevorderlijk is voor een goede nachtrust. We zijn ook van mening dat het domein meer in zijn mars kan hebben. Tip: beter onderhouden van het domein, bv. Onkruid wieden, zwembad onderhouden, maw muren schilderen en roosters rond het zwembad herstellen, sommigen liggen los wat gevaarlijk is voor kleine kinderen Tevens is het ontbijt vrij duur. 10 euro per volwassene per dag en 5 euro per kind per dag is mijns inziens toch wat veel voor een ontbijt. Mss beter prijzen wat omhoog halen en ontbijt inbegrepen houden

    De omgeving. Vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    6,7
    Prima locatie voor een paar dagen om uitstapjes te maken in de mooie omgeving.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Appartement (4-6 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi deed het niet. Geen Spa. Tweepersoonsbed was erg klein.

    Wij hadden een ruim appartement voor 2 volwassenen en twee grote kinderen met twee aparte slaapkamers.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    7,1
    mooi gelegen studio aan de voet van de col de la Bonette
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    Studio op zich voldoende, maar niet voor 4 volwassenen. 2P bed slechts aan een kant toegankelijk. Helaas geen douche, wel bad. Mogelijk douchen in bad maar in- en uitstappen is gevaarlijk. Verder niets om douchekop op de hangen. Wellness matig, bubbelbad buiten werking, hamam niet fris, zwembad saai. Wifi onbetrouwbaar (soms dagen geen wifi).

    Goede ligging nabij Barcelonnette (7 km). Vanaf onze studio heerlijk uitzicht over het dal en op de bergen. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Parkeergarage. Ruim balkon.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,1
    De kamers waren goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht en klein bed. WiFi werkte regelmatig niet. Zwembad en zonneterras kunnen een grote opknapbeurt gebruiken

    De kamers waren goed. Uitzicht prachtig. Ligging is top als je met de fiets de bergen in wil.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    9,6
    Een uniek kasteeltje met ook nog eens een fantastisch...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4-6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    De wifi.

    Een uniek kasteeltje met ook nog eens een fantastisch uitzicht. Je zit hier heel erg goed voor weinig geld, en je kunt er ook nog eens prima op het balkon zitten en je eigen potje koken. En 's ochtends een uitstekend ontbijt. Zonder meer een aanrader.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    7,1
    Mooie locatie maar mis wel wat gezelligheid.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Appartement (4-6 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig sfeer, geen leuk terras waar je even kan gaan zitten. Wij zijn fietshotels gewend waar altijd een gezellige sfeer hangt. Hier is niemand te bekennen zowel personeel als gasten. Hygiëne is zeker goed maar alles is afgewerkt met de Franse slag 😬

    Mooie ligging, uitzicht, lekker rustig.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2016

    8,8
    Wij hadden met vrienden een 3 kamer appartement in het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 3 Slaapkamers (6-8 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hadden met vrienden een 3 kamer appartement in het Chateau. de gast heeft beschikking over een prachtige ruime privé waranda met parasols en ligbedden. De oude sfeer van het Chateau vond je terug in mooie grote dikke houtgesneden deuren. mooi zwembad met sauna. prachtig vergezicht over het dal naar Barcelonette.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    9,2
    het personeel was erg vriendelijk, gastvrij en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    onze kamer was aan de achterkant, weinig uitzicht en zon. Het was die week erg warm dus niet zo erg. Maar als je een zonnig terras en uitzicht wil vraag dan vooral om een kamer aan de voorkant.

    het personeel was erg vriendelijk, gastvrij en behulpzaam. Bruno, Sandy en Noelle thank you so much!! De locatie is schitterend, prachtig uitzicht. Broodjes kun je ook gewoon de avond ervoor bij de receptie bestellen. Je krijgt ze lekker warm mee!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    8,8
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Appartement (4-6 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Henri haperde

    Fijn verblijf op top locatie! Net appartement, ruim voldoende voor 4 pers. 6 wordt krap! Heel vriendelijk personeel! Lekker zwemmen en zonnen met sauna en stoombad! Aan voet van col la bonetta! Heerlijk fietsen! Tot volgend jaar!!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    7,9
    Prima hotel voor paar dagen. Veel te doen in de omgeving.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4-6 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Harde bedden (is maar net of je ervan houdt), geen haak zodat douchen erg lastig is en slechte koffie.

    Prachtige locatie, mooi ingericht. Formidabel uitzicht en terras. Fietsen konden in afgesloten ruimte. Goed ontbijt, verse broodjes en fruit.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    6,7
    voldoende
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Inrichting van de appartementen is verouderd.

    Mooi, oud kasteel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    6,7
    Kamers erg goed, overdekt zwembadje voor kids leuk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4-6 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onduidelijkheid bij aankomst, achterstallig onderhoud soms

    Kamers erg goed, overdekt zwembadje voor kids leuk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,9
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4-6 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De ligging

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,1
    Mooie locatie, verouderde accommodatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi viel regelmatig uit! Zwakke keukenvoorziening! Zeer beperkt!

    Locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    8,8
    De grote kamers in een schitterend kasteel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 3 Slaapkamers (6-8 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig, behalve 1 chagrijnig type bij de receptie.

    De grote kamers in een schitterend kasteel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    7,5
    Appartement is ruim
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    Appartement is ruim

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    8,3
    Lekker gevarieerd ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 3 Slaapkamers (6-8 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Lekker gevarieerd ontbijt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    6,7
    Klein bed, matige matras, gehorig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein bed, matige matras, gehorig

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 april 2017

    4,2
    heel duur voor zeer kleine kamer met dubbel bed tegen muur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    heel duur voor zeer kleine kamer met dubbel bed tegen muur.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    8,8
    Fantastische locatie en accommodatie voor een fietsvakantie!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten

    Prachtige omgeving met mooie uitzichten. Super om te fietsen! Zwembad met zonneterras zijn ook erg aangenaam.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    9,2
    Uitstekende en comfortabele uitvalsbasis voor de Mercantour
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Maisonnette/Duplex Appartement (4-6 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Comfortabel en goed uitgerust appartement op mooie locatie

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    8,8
    Prachtige rustige lokatie met leuke zwemfacilieteiten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Maisonnette/Duplex Appartement (4-6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Niets

    Prachtige ligging,ruim appartement en terras. Ontbijt prima verzorgd en vriendelijk ontvangst.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    8,8
    Wij hadden een studio voor 4-6 personen in het mooie chateau.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wij vonden het prima daar. Misschien een minpuntje is dat de handdoeken tijdens ons verblijf van een week niet zijn verschoond. We hebben er overigens niet naar gevraagd. Een ander minnetje was dat je de douchekop niet kon ophangen, anders dan we thuis gewend zijn.

    Wij hadden een studio voor 4-6 personen in het mooie chateau. Compleet ingericht (grote koelkast, vaatwasser, elektrische kookplaat, keukengerei etc.) voldoende groot voor 4 personen. Wij hebben geen gebruik gemaakt van het ontbijt, omdat we dat te duur vonden (€ 9,50 p/n p.p.). Parkeergarage aanwezig, alsook een goede spa en een zonneterras. Mooi uitzicht op de omgeving (bergen en dal). Op loopafstand (max.15 minuten) van het kleine centrum van Jaussiers, waar we twee keer heerlijk hebben gegeten in het restaurant dat je vanuit het chateau als eerste tegenkomt. Circa 5 km naar Barcelonnette. Het chateau ligt onmiddellijk aan de voet van de Col de la Bonette. Prachtige beklimming en bovenop een schitterend uitzicht, dat overigens ook geldt voor de andere cols in de omgeving.

  • Beoordeeld op: 18 september 2015

    5,4
    Het kasteel ziet er leuk uit en ligt op n mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het matras was vreselijk hard. Op het toilet kan je alleen schuin zitten, geen beenruimte (wij 1.65 en 1.70 lang...) Geen douche, maar handdouche bij het bad. Appartement erg donker en somber met (te) felle verlichting. Kookplaat met 2 warmtebronnen,maar zo klein.dat er maar 1 pan op past... Alleen rechte houten eetkamerstoelen om op te zitten.

    Het kasteel ziet er leuk uit en ligt op n mooie locatie.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    8,3
    Ruime studio, groot balkon met prachtig uitzicht , perfecte...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine kookgelegenheid , 2 kleine eclectische platen , maar met een reuzengrote koekenpan , en een 10 liter kookpan . Passen niet op de platen ! Mooie badkamer , maar douche, zonder opstap, en toilet naast elkaar , zonder afscheiding, dus vloer en toilet worden na elke douchebeurt kletsnat .

    Ruime studio, groot balkon met prachtig uitzicht , perfecte locatie

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    8,3
    Ligging naast het aparte kasteel -...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De entree van het appartement was erg simpel en veel trappen lopen met bagage (geen lift)

    Ligging naast het aparte kasteel - Uitzicht-Restaurant-service

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    7,9
    Leuke locatie voor een vakantie in de Alpen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Douchen in bad waarbij de douche niet vast zit vereist wat acrobatische bewegingen om de badkamer droog te houden.

    Leuke locatie voor een vakantie in de Alpen. Fantastisch uitzicht vanaf balkon op de bergen!

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    8,3
    Heel vriendelijk en behulpzaam personeel .
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zwembad ( binnen ) was erg koud en aan vernieuwing toe ( waren er wel aan bezig ) . Geen airco.

    Heel vriendelijk en behulpzaam personeel . Ruime en verzorgde kamers met terras met mooi uitzicht .

  • Beoordeeld op: 2 september 2015

    8,3
    Locatie en vrijheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie en vrijheid

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    7,9
    locatie, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    bed te klein, balkons dicht bij elkaar dus je hoort alles van je (boven en onder)buren. (weinig rust).

    locatie, vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2015

    8,8
    Prima ligging,en heel rustige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prima ligging,en heel rustige omgeving.

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    9,2
    Aparte locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Aparte locatie. Eigenlijk alleen te vinden via een site.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    9,2
    Mooie uitvalsbasis om wandel- en fietstochten te doen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooie uitvalsbasis om wandel- en fietstochten te doen. Mooi uitzicht. Rustig.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    8,8
    Bijzonder vriendelijke en bereidwillige hoteluitbater +...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Bijzonder vriendelijke en bereidwillige hoteluitbater + personeelsleden.

  • Beoordeeld op: 1 juli 2015

    7,5
    Standplaats
    • Vakantiereis
    • Stel

    Standplaats

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    9,6
    goede uitvalsbasis voor het fietsen van vel collen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    goede uitvalsbasis voor het fietsen van vel collen. fietsen in een afgesloten ruimte. auto in de Garage.

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    5,8
    ligging, mooie uitvalsbasis voor tourtochten (auto, motor,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    evt. Schoonmaakkosten, daarom niet geschikt voor 1 nacht

    ligging, mooie uitvalsbasis voor tourtochten (auto, motor, fiets)

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 41

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: